• Saufi

    Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå

    Hej!

     Väntar mitt andra barn i Augusti 2011, finns det någon fler som väntar smått under sommar/höst 2011  i Umeåområdet?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-30 18:13
    BF-lista

    Juli
    Slania: Andra barnet, BF 22/7

    Augusti
    Höstflickan83: Första barnet, BF 3/8
    Mearlin: Första barnet, BF 12/8
    Isolde11, Andra barnet, BF 15/8
    Saufi: Andra barnet, BF 27/8
    Sejda79: Andra barnet, BF 27/8
    Knottet1: Tredje barnet, BF 29/8

    September
    Sleepingangels: Första barnet, BF 11/9
    Äntligen dax: Andra barnet, BF 30/9

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-31 17:11
    BF-lista

    Juli
    Slania: Andra barnet, BF 22/7

    Augusti
    Höstflickan83: Första barnet, BF 3/8
    Mearlin: Första barnet, BF 12/8
    Isolde11, Andra barnet, BF 15/8
    Saufi: Andra barnet, BF 27/8
    Sejda79: Andra barnet, BF 27/8
    Knottet1: Tredje barnet, BF 29/8

    September
    Sleepingangels: Första barnet, BF 11/9
    Zaran: Första barnet, BF 13/9
    Äntligen dax: Andra barnet, BF 30/9

  • Svar på tråden Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå
  • Saufi

    Än så länge är det ju ganska tidigt, så kan tänka mig att det inte är så många som kommit på att dom är med bebis än ;) Vore ju kul om vi blir några med tiden som kan följas åt!

  • Isolde11

    Jag väntar även jag mitt andra barn i aug 2011 (bf runt 15:e). Har en dotter född 08.

    Gissar på att det inte är så många som vill/vågar gå ut med graviditeten så här tidigt och därför avstår från att lägga till sig i någon tråd nu...

    Hur mår du så här långt i graviditeten? Jag har mått riktigt bra fram till de senaste dagarna då illamående och trötthet fullkomligt knockat mig. Inget kul alls- men jag kräks inte än så länge iaf. Har tänkt vara ledig en vecka till innan jag börjar jobba igen efter jul och nyår- så jag hoppas det hinner lägga sig lite innan dess!

  • Saufi

    Hej! Vad kul med nån fler! Jo jag förstod att det inte var så många som skulle nappa på en gång=) Jag har oxå mått illa nu senaste veckan, var så när jag väntade min dotter oxå. Kul då har vi ju flickor i samma ålder alltså!?

  • Isolde11

    Har du varit på inskrivning eller bokat tid för det än? Jag ringde bvc igår och ska dit den 24:e jan (v.12). Minns inte riktigt vad man gjorde på inskrivningen? Känner att man tar allt med graviditeten lite mer som det kommer denna  gången :)

  • Sejda79

    Jag väntar mitt andra barn i augusti 2011. Har precis kommit hem från VUL där jag såg ett litet pickande hjärta Skrattande

    Har en dotter född 2007 och fick också ett utomkveds i våras (därav var jag tvungen att göra VUL nu). Ska ringa och boka tid för inskrivning imorgon nu när jag vet att det inte är ett nytt utomkveds. Vilken MVC kommer ni att gå på?

  • Isolde11

    Välkommen Sejda79!
    Måste varit skönt att få se på VUL att allt ser bra ut så här långt! Längtar tills RUL, det känns lite mer verkligt när man får se att det faktiskt bor någon där inne.  Känns dock som en evighet tills dess...

    Har inte varit kul att vara gravid den är veckan är sjukligt trött, illamående och allmänt ostabil i humöret. Gråter för allt och känner mig missförstådd 24-07. Gissar att det inte är så kul att vara min andra hälft för tillfället- men och andra sidan så lär jag snart lidit igenom det värsta om det blir som med dottern. *hoppas*!

    Är trots mitt illamående på något konstigt vis ändå hungrig som en varg emellanåt. Jobbigt, med tanke på att jag verkligen anstränger mig för att inte gå upp så mkt i vikt så här i böran. Ligger redan ca 2,5 kg plus. I vart fall har jag slutat med godsaker efter nyår så det som slinker ned är i vart fall nyttigare än godis och kakor (tröstar mig med det).

    Hur har ni andra det?

  • Sejda79

    Jag mår inte illa så mycket, men känner mig yr emellanåt. Har ingen större matlust heller. Fast det kan å andra sidan bero på att jag var sjuk över nyår, jag kanske fortfarande inte är helt frisk. Det där med humöret känner jag dock igen. Gråter lätt och blir också lätt irriterad på att folk inte förstår vad jag vill. Och jag är sjukt trött jag med. Har somnat flera gånger på dagarna och går helst och lägger mig med dottern om kvällarna...

  • Saufi

    Välkommen Sejda79, när i augusti är du beräknad? Jag kring den 27:e. Kul, vi kanske blir några här till slut!!

    Jag har inte varit på inskrivning än, ska göra ett VUL till veckan och tänkte kontakta MVC (Ersboda) sen om allt ser bra ut. Jag har såå sjukt ont i brösten denna gång, kan inte minnas att det var så här när jag väntade dottern. Annars är det som för er, trött trött trött!!! Sköt om er=)

  • Sejda79

    Jag är beräknad till 27:e enligt VUL och 29:e enligt Föräldralivs uträkning efter sista mens, så det är väl däromkring. Förra gången gick jag över bf med fyra dagar.

    Har fått tid för inskrivning den 8/2. Länge dit ju, men de sa att det fanns dåligt med tider. Jag ska gå på Dragonens Hälsocentral.

Svar på tråden Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå