Inlägg från: Flickan och kråkan |Visa alla inlägg
  • Flickan och kråkan

    Ont i magen vid sex.

    Låter som du får sammandragningar vid sex. Det är inte farligt på något vis om man inte har särskilda komplikationer med sin graviditet. Sammandragningar är ju kroppens sätt att träna på vad som komma skall och kan sättas igång av olika saker som retar livmoder - alltifrån att man går, till att man kissar .

  • Flickan och kråkan
    emelielj skrev 2011-03-07 10:08:57 följande:
    Jag har läst att man om har komplikationer så kan man få sammandragningar vid sex eller orgasm, som jag också läste ovan.
    Min sambo vill jättemycket men jag är fortfarande lite "rädd" för sex. Både för att få ont eller att något ska hända eller inte vara bra för bebisen. Om han kommer i mig men jag inte kommer alls, då händer inget som kan skada/göra ont eller?  Är i vecka 19 nu.
    Det är jättevanligt att få sammandragningar vid orgasm UTAN att man har komplikationer med sin graviditet. Sammandragningar är inte på något vis farligt. Det är om man får väldigt mycket sammandragningar och som gör ont generellt, inte enbart vid enstaka tillfällen, som man ska kolla upp dem så att de inte påverkar tapp eller livmoderhals på så vis att man öppnar sig i förtid. Bebisen är jätteväl skyddad så inget kan hända vid samlag för övrigt.
Svar på tråden Ont i magen vid sex.