Inlägg från: längtan8402 |Visa alla inlägg
  • längtan8402

    Big Brother 2011-tråden

    Här är mina å´sikter om BB deltagarna: :))

    jag gillar vanezza, hon verkar vara en genomsnäll, omtänksam och bra tjej. faktiskt. Trodde också jag inte skulle tåla henne, trodde hon skulle va sådär överdriven och göra sig mer kvinnlig än vad hon är, ni vet.. som transor brukar bete sig (haha) vilka fördommar man har ! Gillar henne !
    och vem sjutton kan ana att hon varit en kille ? det syns ju inte ens. Fröutom att hon har en mans-rumpa, om ni tänkt på det =) haha.

    sen gillar jag simon, sjukt skön, och rätt snygg faktiskt. en sån där gosebjörn , det är så en riktig MAN ska se ut i min smak =) sedan verkar han väldigt snäll och är charmig .

    jag tål däremot inte martin , GAAAAAAH ! han är jobbig, barnslig, och så stör jag mig så förbannat på hans breda skånska och fjantiga röst. :S:S

    Sanna har jag inga åsikter om, hon har inte visats så mycket , hon är ganska tystlåten dessutom (?) eller har jag missat något ?

    Ebba: skön grabbig tjej, naturlig.

    Cilla: pratar som en man, en REEEEDIIIIIG smålänning dessutom hahaha, men hon verkar snäll och omtänskam, en rolig brud tror jag =)

    da silva: STÖRIG, han verkar vilja reta upp folk bara, en sån dryg jävel...har jag fått för mig.
    jobbig med andra ord.

    nicky (eller vad han kallas) denna unga killen 'är jävligt söt, hade jag varit tio år yngre hade jag nog inte kunnat slita mig från BB en sekund för hans skull. han verkar vara en sån som vill stå i centrum och ha uppmärksamhet heeeeela tiden, han verkar ha ADHD eller nåt (haha, skämt skämt inget allvarligt menat men det verkar ju va nån skruv lös där iafall)

    De andra deltagarna har jag inte lagt på minnet vad de heter.. de kan jag knappt heller uttala mig om..

    Jag hoppas gurkan kommer in i huset fy fan vad rolig kille ! Hahaha garvar såfort han öppnar munnen *asg*

  • längtan8402

    ÅH , är det bara jag som stör mig lite på den där jessica ... vet inte varför jag gör det ! Hon ställer sig in hos killarna och hänger me dom som om hon själv vore en kille, snygg e hon inte heller som hon själv säger att hon är. get out !

  • längtan8402

    jaa HAHA =) Han e så jävla rolig helt enkelt ! han e så blåst och dummar sig bara , pratar så jävla roligt med hahaha ja jag hoppas verkligen gurkan kommer in, fy vad roligt alla kommer ha om han blir där inne !!

  • längtan8402

    Mina åsikter om deltagarna har ändrats från program nr. 1 - 2 , och fram till nu... min uppfattning om hur de är, är annorlunda nu helt enkelt. Jag störde mig på vissa i början , kanske inte nu, och jag tyckte om vissa i början, vilket jag inte gör nu !

    Ebba: Störobjekt NR BIG ONE ! kan verkligen inte med denna brud. Hon verkar för det första väldigt omogen för sin ålder, och när hon pratar så blir det bara blaj blaj blaj "typ, vad fan sa hon??!!" man fattar inte, bara grodor.
    Inget sammanhang och en unge kan göra sig förstådd bättre. Har lust att stänga av varenda gång hon pratar, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
    sonia: Go brud, henne gillar jag, naturlig, avslappnad, humoristisk, glad, fjäskar inte för någon utan är bara..
    sig själv !
    Cilla: JOBBIG dialekt och pratar väldigt snabbt så hon låter stressad, man blir nervös av att lyssna på henne. Jobiig. MEN verkar däremot vara väldigt snäll OCH ärlig.
    Tobias: ingen uppfattning, mer än TRÅKIG.
    Peter: verkar vara en mogen kille som är väldigt snäll och naturlig. Gör sig inte till för någon, me like !
    Katerina: Hmmmm, kan itne bestämma mig för om jag gillar henne eller inte, hon är väldigt vanlig i personligheten, kanske en aning jobbig, sedan klarar jag inte av skånska heller, inte i den utsträckningen som hon talar riktigt.. annars verkar hon vara väldigt ärlig vilekt jag gillar.
    Rickard: verkar vara trevlig men ändå lite knepig, lustig filur som jag inte fått grepp om riktigt !
    Jessica: Störobjekt nummer två. smilar in sig hos grabbarna och sitter mest och bara ....är? nä jag kan inte med henne i vilket fall !
    simon: naturlig, snäll, go. och snygg :) man kan bara inte ogilla honom !
    skulle itne förvåna mig  om han tar hem hela big brother. som andra med sagt, han påminner om BB-peter för några år sedan :)
    Sanna: faktiskt itne stört mig på henne en endaste gång. måste säga att jag gillar henne. ser ut som en blåst bimbo men det verkar hon ändå inte vara. Verkar vara lite tillbakadragen, hon som sa att hon var galen och skulle bjuda på sig själv.. hm okej
    sara: ingen uppfattning. söt ?
    Nicky: SÖT SÖT, men jag hade nog inte stått ut med hans spralliga clown beteende i en dag ens. däremot är han ju faktiskt rätt rolig .
    vanessa: gillar henne skarpt !!
    martin: barnslig och irriterande.

    har säkert glömt någon... JO christian, inte en enda lite uppfattning har jag. han säger ju aldrig nåt.

  • längtan8402

    Fy fan vad cilla verkar vara J O B B I G !! herreguuud ?! jag hade verkligen reagerat som katerina där alltså jag lovar ! Psykbryt på människan som aldrig kan hålla käften och lyssna på andra ens i EN sekund. Jag hade blivit sååå nervös och irriterad på henne där inne, hur orkar de andra höra hennes stämma 24/7 ???!!! för ingen annan verkar ju så speciellt irriterad på cilla där inne i huset ??! Verkligen konstigt. Tåliga människor än så länge, hell yea :S
    Nä fy fan..
    Hon kommer bryta ner sara med sitt pladdrande nu när dom sitter ihop istället. stackars tjej hahaha.. shiieet

  • längtan8402

    en fråga: seriöst, varför har vissa solglasögon på sig inne? vadå blir dom bländade av ljuset eller vill dom bara se coola ut ?? vad fan är grejjen ?? är det soft att ha det eller ?

    aldrig förstått det riktigt men visst

  • längtan8402

    jag blir så irriterad. här har man betalat för att kunna se live på datorn. varför laggar bilden HELA tiden? det blir stillbild och det hackar ! WHY ? gör det så för alla ? eller så kanske min dator är slö ?

    det e ju ingen mening att titta när det är så suck

  • längtan8402

    En fråga : När får deltagarna i glashuset komm a in i huset ??? vad är meningen ?? inte riktigt förstått när omröstningen är avslutad och när det avgörs vem som får komma in ! va fan
    skönt oxå att paret lämnat, jävla tråkmånsar båda två, speciellt ebba....

Svar på tråden Big Brother 2011-tråden