Inlägg från: EnFisPåTvären |Visa alla inlägg
  • EnFisPåTvären

    Big Brother 2011-tråden

    Hej!
    Jag har följt er och tackar för alla information! Glad

    Måste fråga - inte har så här många lämnat i tidigare säsonger? Känner att det går ju inte ett avsnitt utan att nån ska lämna, hotar om att lämna eller att nån i alla fall nämner det. Nu kan ju inte de som blir sjuka ro för det men jag börjar lessna lite känner jag när det bara är lämna-pladder hela tiden.

  • EnFisPåTvären

    Mina favvosar var Peter (han som kissade på mattan) och Alex 2002. De två tillsammans var ju fantastiskt underhållande. Peter själv var rätt fantastisk också. Glad

  • EnFisPåTvären

    Ni som kollar BB live på nätet - är det värt pengarna? Får man välja kameror och hör man bra?

  • EnFisPåTvären

    Måste fråga också -hur har den nya hunken blivit emottagen idag?

  • EnFisPåTvären
    SoStylish skrev 2011-03-07 18:04:07 följande:
    Jag tycker absolut att det är värt pengarna. Det är bara ibland det krånglar lite men för det mesta flyter det på bra. Du både hör och ser lika bra som du gör på tv. Du kan välja kameror eller titta på Director's Cut som visar det "mest intressanta".
    EnFisPåTvären skrev 2011-03-07 17:09:57 följande:
    Måste fråga också -hur har den nya hunken blivit emottagen idag?
    Han kom in i huset igår efter att Cilla lämnat!
    Hmm. Okej. Då vet jag till nästa fest. Glad

    Jo jag såg att han gick in och sen verkade han inte bli så jättevälkommen som jag fattade på bb-chatten, därför undrade jag hur det var idag?
  • EnFisPåTvären
    SoStylish skrev 2011-03-07 19:23:42 följande:
    Jo, idag är det bättre. Han verkar komma bra överens med Peter och Martin iallafall för dom har legat och pratat ett bra tag. Tror ingen har någonting emot honom! Igår hamnade han dock lite utanför efterom Tobbe släppte bomben om att han tänker lämna huset!
    Tack! Ska bli spännande att se kvällens avsnitt med en del av det roliga som hände i  natt.
  • EnFisPåTvären
    Tildas skrev 2011-03-07 21:07:29 följande:
    Mina bigbrother favoriter är oxå Peter och hans polare i huset (minns inte hans namn i skrivande stund), de var roliga och framförallt påhittiga hela tiden. Garvar än idag när jag tänker vad de gjorde med Kittys gossedjur..
    Du tänker nog på Peter och Alex 2002 - mina absoluta favoriter det året.

    Alltså, innan Tobbe och Rodney gick in i huset tyckte jag de framstod som dryga typer som skiter i andra men jag tycker att framför allt Tobbe har känts genuint genomjuste under de dagar han var där inne. Har han lurat en att tro att han är en juste typ eller missuppfattade jag honom under intervjun med Gry innan han gick in? Tycker det är skitsynd att han lämnat.
  • EnFisPåTvären

    Finns det nån annan som tycker att Sanna är sjukt lik Sofia Wistam (Soff-i-propp)?

  • EnFisPåTvären

    Är det bara jag som blir irriterad när Tobbe säger överallt att han hade vunnit? Hur kan han vara så förbannat säker på det efter två veckor liksom. Morr.

    Nicky och Roza är så pinsamma att de tävlar om förstaplats för pinsammaste fjortis. Nicky är ju en söt kille, synd att han har behovet av att hävda sig så förbannat.

    Jag tycker hunken är snygg absolut, är det bara jag som tycker det?

Svar på tråden Big Brother 2011-tråden