Inlägg från: WhiteAngels |Visa alla inlägg
  • WhiteAngels

    Big Brother 2011-tråden

    Koppkaka skrev 2011-03-25 13:58:14 följande:
    Nej fy fan, jag tål inte Vanessa längre. Falskare människa får man leta efter.
    Kan inte se att hon är falsk.Men hon är en stark tjej !
  • WhiteAngels
    Koppkaka skrev 2011-03-25 14:01:54 följande:
    Hon är ju så falsk så blommorna vissnar och speglarna spricker när hon går förbi. Att ena sekunden bråka med Katta, sen förlåta henne med sitt jävla "men gumman det gööööööööör inget", för att i nästa sekund springa in till bikten med Sonia och snacka skit bakom ryggen på henne - det är falskt.

    Sen må hon vara stark, men hon är falsk som fasen.
    Där finns ju ingen som inte är falsk så i fall.Jag kan förstå Vanessa att hon inte vill vara ovänn med någon man kanske tvingas stå ut me di månader.där tycker jag att det är katerina som är falsk som tror att man kan bete sig hur som helst och sen komma o säga förlåt nästa sekund precis som en treåring!
  • WhiteAngels
    Koppkaka skrev 2011-03-25 14:11:26 följande:
    Vi har uppenbarligen olika åsikter om vad som är falskt, jag tycker det är jävligt falskt att låtsas vara vän med någon för att i nästa sekund backstabba personen i fråga till alla hon möter. Hon gör ju inte annat än snackar skit om Katta med alla andra, allt för att få ut henne. Katta är iallafall rak på sak och säger sakerna till Vanessa direkt.

    Sen förstår jag inte hur du menar att det är falskt att be om ursäkt? Alla människor kan få utbrott och bli arga. Vissa blir jättearga för att sen lugna ner sig en stund och inse att man gjort fel, och be om ursäkt. Är det falskt?
    Det är barnsligt beteende att jänmt och ständigt bete sig på samma jävla vis och inte ens försöka att flrändra det.Nä ut med slampan!
  • WhiteAngels

    Allt man gör finns det en förklaring i .Beteende,känslor och behov osv.Alla människor har våra behov som vi inte kan leva utan och behov som vi har i olika mån.Därför tror jag inte att man ska klandra vissa beteende,utan egentligen är det något naturligt och mänskligt.Men ingen tycks tänka på att dessa människorna är inlåsta utan ett av de viktigaste bhoven vi har i livet,vår egen sociala samvoro.för en del bästa vännen,närmaste vännerna,arbetskamraterna.Alla försöker hitta en ny identitet där inne,en plats i gruppen.Mycket intressant det dära om man tänker längs dom graderna.

  • WhiteAngels
    Blossi skrev 2011-03-25 16:28:49 följande:
    Håller med! Det är ju det som är det intressanta!

    Däremot kan man ju knappast tycka att tjejerna i oasen hade varit inlåsta lääänge. Redan andra dagen så såg vi ju att man kan köpa sex lagligt i tv även om nu betalningen inte var i pengar. 
    Jag dömer inte killarna för de var väl sexutsvultna men de var i beroende ställning och visste om det. DET är svinigt! Vidare hur deras resonemang gick kring vem de skulle välja in i huset var att ALLA kommer få ligga om hon kommer in. bläääääh 
    Någon som sett den där filmen, vet inte om det är rätt titel, Ett land utan kvinnor eller liknande. Påminde sjukt om den! 
    Tyvärr vet ju ju att med sex kan man komma långt i media,sen att man kan tycka det är fel eller rätt är sin sak.Där har ju tjejerna bara utnyttjat killarna kan jag tycka.Festelse är svårt att mostå och jag kan inte se att varken patrik eller martin egentligen gjort fel,dom har inte några skyldigheter not någon i huset.
  • WhiteAngels
    jennyc skrev 2011-03-25 18:55:32 följande:
    vad hade du kallat det om Rodney gjort exakt samma sak på Roza?

    eller om en man gjort det på dig?
    Inte misshandel iaf..
  • WhiteAngels
    LillaLinan80 skrev 2011-03-25 18:58:18 följande:
    ha ha ha håller med! tycker förövrigt inte man ska missbruka ordet misshandel som de gör i den artikeln.
    Men media ska ju alltid överdriva.
    Dessutom kan jag tycka att Rodney själv provocera fram det.Han har sig själv att skylla.
  • WhiteAngels
    Lady Tig skrev 2011-03-25 19:16:09 följande:
    White Angels, så det är ok om din man sparkar dig i revbenen? Eller ger dig en örfil för du ligger på hans sida av sängen?
    Är det provocerat förtjänar man det fantamej!
  • WhiteAngels
    Lady Tig skrev 2011-03-25 19:37:41 följande:
    WhiteAngels, det var nog det lägsta inlägg jag läst från dig. Och tro mig, dom andra har inte hållt vidare hög klass.
    öhh jaha?min åsikt ! Skiter i om inte mina inlägga håller klass,varför skulle dom det ?Jag tycker vad jag tycker.Punkt.
Svar på tråden Big Brother 2011-tråden