• Ladycocos

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Fick idag ett fint plus på CB, 10 dagar efter ET. Fick tillbaka 2 toppembryon och väntar nu spänt på att få göra VUL och se hur många som gömmer sig där inne.... BF 1 november
    Har en son född augusti 09.

  • Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF
  • Mandelmumsa

    Var gjorde du din ivf? Jag gjorde min i Örebro. De informerade oss om att de bara brukar sätta in 2 ägg om inget ägg ser hundraprocentigt ut eller om det är liten risk för att båda ska bli barn. Vad sa de till er? Jag hade gärna fått tvillingar, hihi :) Coolt att du har den chansen!

  • Ladycocos

    Sophiahemmet, och där får man tillbaka två toppen om man passerat 38, tydligen är chansen/risken liten. Men åhh så skoj (och jobbigt) det vore med två!!

  • coerulea

    Hejhej!
    Jag plussade på RD 10, igår. Riktiga testdagen är inte förrän på onsdag så det känns fortfarande väldigt osäkert. Men jag är SUPERGLAD för mitt positiva test  alla fall
    Har också fått tillbaka 2 st och går på Sophiahemmet. Har en son född -08 (IVF).

    Ha det bra!

  • Ladycocos

    Jag tjuvtestade också, och fortsatte sen varje dag till i går som var min testdag..

    Gjorde du förra IVF'en på SH också? Min son är född 09 och det var en IVF på SH.


     

  • coerulea

    Ja, vi gjorde även den förra på SH,fick två tillbaka då också, men endast ett fäste. Efter det har vi gjort 3 st fulla IVFer och en FET under 2010. Om det inte går vägen den här gången så tror jag att vi är beredda att ge upp syskonförsöken, eftersom jag upplever att det är väldigt påfrestande. Men än så länge ser det ju i alla fall lovande ut.

    Vad tror du om chansen/ risken för tvillingar? Har du någon känsla av om det är en eller två som fäst? JAg tycker att jag känner förhållandevis mycket symtom jämfört med den gången jag fick sonen och börjar tro att det är två Drömmer.

  • Ladycocos

    Fy så jobbigt att hålla på så länge!!
    Detta var första IVF'en för syskon, men under hela 2010 testade jag ännu en gång massa Pergo-kurer, men det enda vi fick till var ett MA i somras..

    Jag frågade Claes om saken, och han sa att chansen/risken för tvillingar var så låg som 5%, men jag har läst allt från 5-25%.
    Lustigt, för jag mådde toppen med sonen, och denna gång mår jag redan mer illa än vad jag gjorde under hela förra graviditeten. Det vore toppen om det vore tvillingar, men jag är självklart glad för ett friskt barn och en fullgången graviditet!

  • bonzo

    Hej! Jag har idag testat svagt positivt efter vårt första ivf.  Är på RD 9 efter ET . Har aldrig sett antydan till två streck på graviditetsstickorna förut. Hoppas nu att det verkligen är ett pluss och inget spökstreck eller ägglossningssprutan som ger falskt utslag. Känns verkligen spännande!
    Min riktiga TD är inte förrän 7/3

  • coerulea

    Grattis till er alla förresten!
    Jag har just införskaffat ett CB digital till!Tungan ute Vi får se om jag använder det imorgon eller senare i veckan. Det jag fick av kliniken ska jag använda på onsdag, men de är ganska "okänsliga" så jag är rädd för att det ska visa minus trots att det digitala visar positivt.
    Känner mig helt besatt av detta just nu. Kan inte tänka på något annat än tester, symtom och fosterutveckling. Skäms
    Det är tur att det är måndag imorgon så jag är tvungen att släppa detta några timmar.

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF