Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    Japp, det finns alltid något att tänka på. Eller något annat att underhålla sig med, FL tex :)

    Kan du tänka dig att vara på en öde ö en vecka utan något som hellst socialt umgänge?

  • kokosnötmjölk

    Jorå, det sitter sen ett geografiprov för lääänge sedan. Provet och pluggandet var skittråkigt men det var ju inte ett alternativ att inte ha alla rätt så det sitter kvar sen dess.

    Kan du para ihop alla länders namn med rätt flagga?

  • kokosnötmjölk

    Det är gymnastik, rondat är en hjulning fast man landar jämfota och flickis är en handvolt fast bakåt. Alltså en hjulning där man landar jämfota och sedan en handvolt bakåt (beskrev det väldigt rörigt, men det kanske går att hitta någon video på YT där någon visar)

    Nej, inte i nuläget.

    Kan du känna att det spökar hemma hos dig?

  • kokosnötmjölk
    bastardized skrev 2018-12-10 01:44:32 följande:

    Efter ett sådant försök hade jag fått åka ambulans, men jag tycker det ser jäkligt tufft ut då folk kan och behärskar sin kropp på det sättet.

    Nej här finns inga spöken.

    Kan du åka skateboard?


    Förstår det, det ligger väldigt mycket träning bakom volter och andra gymnastik saker. Men när man satt det en sång sitter det för alltid (typ) :)

    Näej, och skulle jag testa skulle det mest troligt bli jag som får åka ambulans till sjukan.....

    Kan du ha en tårta i kylen utan att äta upp den?
  • kokosnötmjölk
    bastardized skrev 2018-12-10 01:57:02 följande:

    Låter onekligen som att du har pysslat en hel del med gymnastik samt att något har hänt som nu förhindrar detta. Jag hoppas du inte tar mina frågor som att jag rotar i ditt privatliv? Så vill jag verkligen inte framstå.

    Tycker inte om tårta så ja den kan stå där.

    Kan du virka?


    Nix, helt ok. Fråga på, svarar bara på det jag vill svara på så det lär märkas om jag inte vill svara :). Ja, jag gick i gymnastik ett tag, men sen när man skulle (duktiga flickan som jag är så såg jag ju det som ett måste) börja tävla ville jag inte fortsätta eftersom jag alltid varit väldigt blyg och ordet självförtroende existerade ju inte i min värld. Efter ca 1 år började jag i alla fall igen (inget tävlande) men sen separerade mina föräldrar och den ena flyttade tillbaka till sin hemstad (50min bort med bil och 1,5h med tåg/buss/spårvagn). Jag och min bror hade varannan vecka boende, så varannan vecka blev det en hel del restid, då blev det svårt att delta varje vecka så efter ca 1 år slutade jag och sen dess har jag inte börjat igen.

    Ja, jag kan virka men inget avancerat.

    Kan du sticka?
  • kokosnötmjölk

    Nej, mina upplevelser av finare kläder (missförstå mig rätt) är att de ska visa formen och kroppen på ett sätt jag inte är bekväm med.

    Kan du många låttexter utantill?

  • kokosnötmjölk

    Man ska inte göra något dumt som gör andra illa. Det var det jag kunde, och det är säkert inte ens rätt, så nej det kan jag inte.

    Kan du bygga en bro?

Svar på tråden KAN DU...?