• ludan8

    dermaroller, erfarenhet?

    Jaa du mandelolja skulle jag tippa på ca 100 kr för 100ml, möjligtvis lite billgare, vetegroddsolja säljs nog i mkt mindre


    förpackninigar och det går säkert på 300 för 50 ml.. Men du behöver ju som sagt bara till området du använder.. Man kan ju kombinera de båda. Som sagt vetegroddsolja är super i ansiktet om man e torr och ger massor av lyster o man behöver bara pyttelite :)


    Jag är fortf gravid, BF 11 maj, längtar så tills bebis kommer och tills jag kan börja kampen mot brsitningarna och känna mej fin igen..

  • ludan8
    Linda A skrev 2011-03-26 22:43:12 följande:

    idag kom äntligen min dermaroller och precis gjort första behandlingen nu. :D
    Tyckte dock inte att de gjorde ett dugg ont, och sved bara ca 5min efteråt...Trycker jag för löst kanske? blir ju röd ialf..

    Har ni börjat se någon skillnad än? :)


    Jag har inte börjat med min än eftersom jag fortf är gravid men jag har gjort en behandling med dermastamp(en släktning till dermarollern)på salong i ansiktet och jag tyckte det gjorde ganska ont, fast än min smärtgräns är relativit hög. Och när hon gjorde det på mej så blödde jag lite. Kanske ska du trycka lite hårdare, tanken är ju att nålarna ska penetrera huden så att kollagen och elastin nybildas. Men testa att trycka litelite hårdare. Dock kan det ju vara så att din smärtgräns är enormt hög :).. Det ska iaf bli lite rödprickigt, konttrigt efteråt.
    Du får uppdatera om dina framsteg :)
    Jag håller tummarna för attt vi alla blir "bristningsfria" (i den mån det går)..
  • ludan8

    Jag får nog med min nu i veckan. vill så gärna börja redan nu hehe men får väl bärga mej till underverket föds :)

    Alla måste uppdatera om sina resultat, ska bli spännande!

  • ludan8
    Längtandsfull skrev 2011-03-28 16:39:40 följande:
    Ja skall försöka uppdatera här..
    Men kommer mest hålla till på min blogg där jag kommer lägga in bilder och skriva om dermaroller..
    Då ska jag hålla koll på din blogg :)
  • ludan8
    Linda A skrev 2011-03-31 13:37:56 följande:
    Har nu gjort 3st behandlingar, å ser tyvär fortfarande ingen skillnad :(. Hoppas ''magin'' kommer snart å jag börjar se resltat, rollning nr 4 imorgon tror jag det blir.
    Hur går det för er?
    Jag testrollade lite på vaden fast jag fortf e gravid. kunde bara inte hålla mej. Men tog som sagt bara lite på vaden och efter bara en gång så är det ingen skillnad.

    Men du vet att det tar lite tid? Tänk på att huden ska kunna nyproducera kollagen och elastin. o det kan ta lite tid. Ge inte upp än utan fortsätt.
    Smörjer du med något? Helst något som innerhåller massor av C-vitamin och Evitamin..
  • ludan8

    Jag vet inte om jag inbillar mej men det området jag testrollade så ser bristningarna inte lika röda ut... åhh hoppas!!

  • ludan8
    Linda A skrev 2011-04-08 19:55:21 följande:
    insåg precis att jag har så pass mycket bristningar över kroppen att de tar med flera timmar att rolla...Så kommer väl säkert bli att man ger upp snart istället, då är det
    Magen: från blygdbenet till revbenen
    å låren ner till vaden och rumpan, tuttarna mm..
    ungefär lika mkt som mej då, jag har iaf aldrig sett någon med så mkt bristningar som mej. värst är baksida o insida lår.. vaderna känns inte heller så himla kul..
    men kan du inte koncentrera dej på ett omr i taget.. t.ex om du fokuserar på magen först. jag känner iaf själv att det blir för mkt att hålla på o rolla hela jäkla kroppen när man har en liten ;)
  • ludan8

    Bebis är ute och jag har börjat rolla, iaf delar av mej eftersom hela jäkla kroppen är full med bristningar. Jag har rollat mej 2 ggr i veckan och använt dermastamp 1 gång, har smörjt mej med mandelolja och en dyr ansiktskräm med vitamin E & C.. Inga resultat än, men det tar ju några månader...

    Någon annan som börjat se resultat?
    Så himla trist med bristningar, även om min älskade son är värd det alla gånger så är det jobbigt att ha vaderna fulla så man inte ens kan ha en knälång klänning :(
    Har köpt en svindyr kräm Strivectrin fast den får man inte använda när man ammar men det ska bli sjukt spännande att testa den om några månader..

  • ludan8
    Flashbulb skrev 2011-09-26 23:40:48 följande:
    Just det, tips på vart man kan köp alkohol till sin roller? och vad för slags alkohol? vanlig desinfektionsmedel?

    Jag använder vanlig handsprit, sen kokar jag den i fem min..
  • ludan8
    Flashbulb skrev 2011-09-26 23:36:59 följande:
    Hej!

    Har ni tips på någon kräm man kan köpa som är rik på C- och E vitamin?

    Flavo-C finns det något som heter, ganska dyr dock men googla den.. Numera använder jag en dyrare bodylotion, använde Flaco.C serum innan men märkte ingen superskillinad. Plus att jag har så fruktansvärt mkt bristningar att det hade kostat mej en förmögenhet..
  • ludan8
    strenua skrev 2011-08-04 11:07:18 följande:
    Funkar detta på gamla britningar också? Såna som redan är ljusa och inte yns så mycket. 

    Jag det är nog meningen att det ska jämna ut strukturen även på dom ljusa.. dock har jag inte använt min roller så mkt så jag får återkomma med svar!
  • ludan8
    Flashbulb skrev 2011-09-28 14:08:55 följande:
    tack för hjälpen ludan!
    ingen fara! lycka till i kampen mot bristningarna... man önskar ju verkligen att man kunde ha sluppit dom, ser så trist ut men men..
  • ludan8
    Linda A skrev 2011-10-06 10:02:05 följande:

     


    Hej. har inte rollar nu sen Maj, och har kanske rollat MAX 15gånger TOTAL. sen jag köpte mig.. ska väl ta och komma igång snart igen.,.. Men tänkte att jag kan ta å ladda upp en före och efter bild på de ialf :)  *känsliga tittare varnars* ;)

    den första bilden hade jag kanske redan rollat nån gång. så ve betydligt värre innan... och de syns inte på bilderna heller. men alla bristningar är väldigt djupa å är de fortfarande.. men allt de mörka är i stort sett borta.. bara ''groparna'' kvar typ :)
    WOW stor skillnad! Ser jättebra ut på sista bilden! Grattis :) måste kännas underbart :)
  • ludan8
    samban skrev 2011-10-09 00:15:00 följande:
    Stramar dermarollen upp huden också, eller är det framförallt mot bristninger den hjälper? Jag besväras inte jättemycket av mina gamla bristningar, men jag skulle väldigt gärna ha lite mindre slapp mage...

    På Linda A´s bilder ser ju huden ut att ha dragit ihop sig, men det kan ju bero på annat än dermaroll. 

    Nja vill du strama upp huden så rekommenderas dermarollern, dermastampen är bra för riktigt djupa bristningar men jag föredrar dermarollerna för uppstramning. Min Hud på magen har faktiskt blivit fastare på magen sen jag bölrjade rolla och bristningarna mkt bättre :)

    Magen ser helt ok ut men insida lår är fortf en katastrof! Fick riktigt riktigt djupa och breda bristningar som var alldeles lila.. När jag känner mej som deppigast för att mina ben ser så trista ut så sjunger jag min sons favoritlåt och njuter av att se honom le och skratta, då känns det bra igen :)

    Förresten någon som använt dermarollern på sitt kejsarsnittsärr?? Det sägs ju att det ska reducera ärr oxå. Tror ni det funkar??     
Svar på tråden dermaroller, erfarenhet?