Inlägg från: Anonym (Jaaaa!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jaaaa!!)

    skatten

    ja fick tillbaka 13000 och sambon 7000, tjohoo.. Så gött, speciellt när man är föräldraledig.. Sommarsemester..here we come! =)

  • Anonym (Jaaaa!!)
    Sawah skrev 2011-03-22 00:04:51 följande:
    Angående det här med att dra av för att ha åkt bil till jobbet. Om jag tar bilen till jobbet så tar det ca 30-40 min men under sommaren så kan det ta upp mot 1 timma, skulle jag ta bussen på sommaren så skulle jag i vissa fall stå i kö i evigheter och det skulle ta lätt över 1 timma till jobbet! Hur ska jag veta om jag har rätt att dra av bilresan då? Jobbar på en nöjespark där av att det blir kö!!

    Sen ni som har varit föräldra lediga och fått tillbax mycket på skatten, har ni höjt eran procent då eller hur kommer det sig att ni får tillbax så mycket? Är mammaledig nu så det skulle vara interessant att veta ;)
    Jag vet många som inte tjänar 2 timmar per dag men som drar ändå. egentligen har dem juinte rätt till det men resonerar som så att hur stor är chansen att just deras deklaration granskas.. Fusk jag vet men än så länge har ingen blivit kollad.

    Jag har bett fk att dra extra pengar varje månad, tror dem drar 30% i skatt annasr men för mig drar dem 32% bara för att jag inte ska riskera att få betala tillbaka. Betalar ju normalt sett nästan 32% i skatt när jag jobbar så det kändes bättre att göra så. Och i år får jag tillbaka 13 000 men har då räntor på huset som dras också.
  • Anonym (Jaaaa!!)
    MuM2girls skrev 2011-03-22 09:21:34 följande:
    Själv så får man betala 2800, suck. När brukar man senast betala restskulder?? Har aldrig behövt betala förr!!!
    Det står i infobaldet som följer med deklarationen men tror det är i maj, man kan betala senare men då riskerar du att får betala massa extra ränta. Tror du ska ha betalat in din skuld när sista dagen för deklarationen ska vara inne och det brukar ju vara i början av maj. Men är inte säker.
Svar på tråden skatten