Inlägg från: Camilla040609 |Visa alla inlägg
  • Camilla040609

    Någon mer som hoppas få syskon 2014 eller -15?

    BIM 2 Februari!!


    Så nu är det till och vänta IGEN. Detta är tredje försöket sedan skrapningen i oktober! Så vi får väl hoppas att det stämmer med "tredje gången gillt"
    Jag har test hemma sedan tidigare så jag har sagt till maken att jag denna månad inte ska få sådan test-hysteri utan invänta mina "vanliga" graviditetssymtom i form av att jag kissar OFTA, får extremt ömma bröstvårtor/bröst samt tidigt illamående. Så om min kropp fortsätter i samma anda som tidigare gånger så sätter illamåendet igång kring v.4 ganska precis!


    VÄNTA VÄNTA VÄNTA VÄNTA VÄNTA....... haha


  • Camilla040609
    Gweny skrev 2014-01-23 10:15:07 följande:
    gudinnan>> tråkigt att inte få baka bebis!

    camilla>> jaaa, vänta blir man expert på, suck!!  Håller tummarna för dig. Själv är precis mensen slut och dags att ladda för nytt försök, igen...
    Jo minsann det blir man! :-/  Tack!
    Skönt att mensen är slut så du nu kan sikta på nytt försök.
  • Camilla040609

    Idag fick jag ett par "hugg" i tjejmagen som gick över på mindre än 30sekunder! Har som sagt BIM den 2 Februari  och 5-7 dagar sedan beräknad ÄL och vi har kört på med varannan dag sedan 10/1. Detta så kallade huggande i tjejmagen fick jag ca en vecka innan jag plussade i Augusti. Så nu är jag totalt upp-och-nervänd i hjärnan. Får ta denna väntan så gått det går tills jag eventuellt märker av mina standard symtomer på att de kan vara så att jag är gravid. SUCK....vänta....vänta... :-/

  • Camilla040609
    Gweny skrev 2014-01-25 09:18:12 följande:
    Camilla>> Hoppas det är så! Vore så kul med ett fint plus.
    Ja men absolut vore det så Har tack och lov haft lite mer hälsosam syn på det här denna månad jämfört med förra månaden!

  • Camilla040609
    löpartjejen skrev 2014-02-17 21:06:31 följande:
    Hur går det för er alla här i tråden? Har varit rätt tyst på sistone. Stora "bebisbakarmånaden" kanske

    Här är det då stiltje. Varken mens, äl eller + på stickan inom synhåll. 65 dagar sen senaste mens, så less är bara förnamnet.
    Har ÄL denna vecka så får vi se om det tar sig denna gång eller inte.

    Jobbigt med oregelbunden mens för dig.
  • Camilla040609

    Jaha då var jag där igen då, på BIM nedräkningen, just nu BIM-6 imorgon är det BIM-5 men ska jag va ärlig så vet jag redan vad svaret är. Och det är att jag inte är gravid denna gången heller, är inne på 4:de försöket nu efter skrapningen. Fått extrema smärtor och känsliga bröst och bröstvårtor dagarna innan jag plussat förut samt ett extremt illamående redan innan jag plussat, men då var det ju så att alla graviditeter inte är den andra lik. Nej visst men när jag haft samma symtom vid fyra graviditeter så känns det som säkra kort på ett sätt men jag får vänta och se!


    Tur i oturen så åker jag bort på sportlov med barnen och min bästa vän, samt hennes familj, så tankarna lär väl inte hela tiden falla på BIM - ? och så vidare. Lär vara rätt upptagen med annat, speciellt då vi kommer ha sex barn och fem vuxna under samma tak i fem dagar!! Spännande!
  • Camilla040609
    MillaPo skrev 2014-03-02 20:03:47 följande:
    Så vi e flera i denna tråd som har strul med cyklerna...tråkigt att det e så men samtidigt kan vi peppa varandra :) hoppas ni som nu går o väntar på bim får ett fett plus! :) jag har haft äl flytningar i mängder i 3 dagar men inge full utslag på äl test eller äl smärta som ja alltid har så ja...vet inte va de e med min kropp. Skönt att ja ska till ferten på tisdag:)

    Min menscykel är densamma varje månad, den kommer på utsatt dag varje gång. Men jag vet inte hur min ÄL får ser ut öht!


    Får vänta och se helt enkelt. Känns bara väldigt snopet då jag blivit gravid så fort ALLA andra gånger och nu är detta fjärde försöket "bara" men det är lång tid för att vara jag


    Hoppas verkligen på plus (Men just nu gör det inget om det inte skulle bli plus då jag redan har två december barn så ett till skulle bli lite tufft men självklart väldigt välkommet. Önskar mig mest av allt ett barn och därefter att jag någon gång ska få ett vårbarn, inte sommar eller vinterbarn igen


     

  • Camilla040609
    I have a kid skrev 2014-03-03 20:00:52 följande:
    Hur brukar dina flytningar se ut runt äl ?
    Oftast vattniga dagarna kring ÄL men jag har aldrig kört med ÄL-test eller så så jag har inte full koll om vi säger så. Och att hålla kolla på flytningarna har jag bara gjort sen skrapningen då jag ville se hur min kropp är kring utsatt datum för ÄL. Så det är nu fjärde månaden som jag kollat flytningar och tappen hur den känns.
  • Camilla040609

    BIM+3 nu när det slagit över till Måndag, och ingen mens i sikte. Molvärk och illamående av och till. Om mindre än 5 timmar ska jag upp och ta ett g-test men jag kan inte förmå mig själv att gå isäng. Jag är så nervös och spänd inför testet men nu måste jag bege mig isäng, ska upp imorgon och få iväg två av tre barn på dagis och skola. Sonen blir hemma pga feber sen i fredags!

    HÅLL TUMMARNA!!! 

  • Camilla040609
    MillaPo skrev 2014-03-10 05:40:44 följande:



    Spännnde !! Håller tummarna för att vi får se ett fint pluss här i tråden:)
    Nej då, sådan tur hade jag inte denna månad heller. Inget plus i morse och mensen dök upp med en väldans fart för nästan 40 minuter sedan!
Svar på tråden Någon mer som hoppas få syskon 2014 eller -15?