• CurlyRed

    Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.

    Lilla M - styrkekram till dig!! Jag är i exakt samma situation! Är på dag V5+6 idag och har också bara lite symptom. Känner inget alls på morgonen och på dan, bara lite ont i brösten och runt äggstockar livmoder på kvällen. Eg enda symptomet att jag är uppe och kissar 1-2 gånger varje natt. Så stor kram till dig - nu kommer det gå bra för oss båda så är det bara!! Jag går också hos Stein precis som Lully. Ska nog gå dit måndag morgon och göra UL, hoppas så få se ett eller två småhjärtan!! Kram!

  • CurlyRed

    Fick åka in på Gyn akuten imorse då jag vaknade med världens mens blödning. Säker på missfall... Men på VUL syntes fortfarande en hinnsäck och litet blinkande som kan va ett hjärta, storleken stämde m V6+0. Så antingen är det missfall på gång eller så slutar blödningen... Så det är bara att vänta nu...

  • CurlyRed

    Tack rara ni!!! Ligger här m tårarna rinnande av alla fina sms och FL hälsningar!! Vad skulle jag göra utan alla er!?! Enligt läkaren var det bara att jobba som vanligt i veckan, men har hört tips här från FL vänner att man ska va sängliggande hemma och bara vila. Så det får bli det tills VUL...

  • CurlyRed

    Tack alla vänner!! Kommer fortfarande rött blod så fort jag rör mig... Så har legat platt i soffan hela dan. Åt t o m lunch här. Det här är första gången vi testat immuno mediciner och första gången vi plussat på 4,5 år. Blev på 6e återförda embryot på 2 års IVF försök. Vi har tagit fragmin, trombyl, prednisolon, progynon (östrogen) och progesteton vaggisar. Så efter ett första plus på så lång tid så tror jag ju stenhårt att det var det som hjälpte. Vi är redan igång hos dr D i Aten men hade bara hunnit ta vissa prover i sverige och så skulle vi åka ner till Aten i jan-feb och ta USA testerna. Så det är vårt nästa steg o det blir missfall nu (läs: som det inte ska!!) Jag är otroligt glad att vi iallafall kommit ett steg närmare sanningen om vårt fertilitets problem, istället för svenska läkares "oförklarligt barnlösa". Massor m kramar till alla er som håller tummar för oss! Vi har klarat 12 timmar sen det började och iallafall inga klumpar och ingen värk... Ett litet steg i taget !!!

  • CurlyRed

    Lilla M - läsargruppen Viktoria är det i Stockholm? Behöver man remiss dit? Ja svenska läkares brist på vilja att utreda är verkligen ett kapitel för sig! "trial and error system" kallade vår Aten läkare dom svenska IVF rutinerna, stämmer rätt bra! Ja jag tar allt fortfarande, men tänkte göra uppehåll m fragminen nu och se om det kan hjälpa blödningen att stanna.

  • CurlyRed

    Zin - status: klarvaken vid 05.00... Tyvärr är nog status att missfallet kom igår innan läggdags... Hela em bara "rann" det bokstavligt så fort jag satte eller stod upp. Och runt 22 när jag gick på toa kunde jag känna något som "gled ur"... Men hann aldrig se. Inatt har jag haft rejäl mens värk. Så det är nog kört nu. Ska ligga hemma och vila idag och så gå till Gyn tis morgon för VUL tänkte jag. Och är det tråkiga nyheter så är det. Får skrapa upp mig fysiskt och psykiskt och sen boka in Aten för USA testerna. Kram alla för ert fantastiska stöd!!

  • CurlyRed

    Tack för ert varma peppande!!! Det betyder massor för mig just nu! Har inte hänt ngt nytt här, blöder vidare rött... Har typ mens värk. Men inga mer klumpar. Tycker att jag har tappat allt ont i brösten, är väl inget gott tecken antar jag. Vill bara snabb spola till Gyn besök imorn bitti. Kram alla!

  • CurlyRed

    Missfall bekräftat av Gyn imorse. Inget hjärtlig kvar i hinnsäcken. Äter tabletter för att sätta igång allt. Rejäla kramper och sammandragningar! Tack alla underbara ni för ert stöd de här dagarna!! Nu ska vi läka fysiskt och psykiskt och sen blir det Aten och USA tester innan ny IVF här hemma igen. Vår Gyn påtalade det positiva i eländet, att vi faktiskt varit gravida för första gången på 4,5 år!! Så det går, och vi är på rätt väg! Men just idag känns allt ganska natt svart ändå...

Svar på tråden Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.