Inlägg från: Anonym (äckel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äckel)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Jag kommer aldrig erkänna att jag tycker att de flesta människor är så jävla falska och går omkring och spelar positiva och glada hela dagarna och ger beröm till alla de träffar, när de i själva verket går omkring och tycker illa om människor och tycker att de är fula, misslyckade eller har äckliga barn.

  • Anonym (äckel)
    Anonym (JagHarSyndat) skrev 2011-04-07 09:44:18 följande:
    jag tycker synd om pojkar som måste gå i flickkläder som de ärvt av sin storesyster. såg förra veckan en 3år gammal pojke som fick gå i en grå-rosa jacka. vet inte hur ofta det händer men synd är det iaf. 
    Å jag tycker synd om pojkar som måste gå i pojkkläder som de ärvt av sin storebror, synd om storebror också som varit tvingad att ha dem på sig. Ser småpojkar dagligen med blå-svarta kläder, synd om dem att de inte får ha rosa kläder på sig. Men det skulle jag aldrig erkänna att jag tycker.
    Anonym (Djävulen) skrev 2011-04-07 10:02:06 följande:
    jag tycker föräldrar som är vegetarianer inte borde tvinga sina barn att bli vegetarianer.. det är något man bestämmer själv sen när man är tillräckligt gammal för att förstå att det finns ett val, att äta kött eller inte. 
    Å jag tycker föräldrar som är köttätare inte borde tvinga sina barn att äta kött. Låt barnen bestämma själva när de är tillräckligt stora. Det skulle jag förstås aldrig erkänna att jag tycker.
  • Anonym (äckel)
    Anonym (Djävulen) skrev 2011-04-07 10:59:02 följande:
    om min son någon gång vill ha en rosa tröja på sig, av sin egen vilja. ska han få göra det. men jag kommer aldrig tivnga honom till det bara för att visa till andra föräldrar vad som är "rätt o fel". dethär "könsneutrala" är nog bara något som föräldrar tjafsar sinse mellan om.. barnen är bara spel-knappar.
    Det är väl ingen som tvingar sina barn att ha rosa kläder? Just pojkar som tvingas att jämt ha blåsvarta kläder är ju just spelknappar för fega föräldrar, men det skulle jag aldrig erkänna IRL för deras trångsynta föräldrar.
  • Anonym (äckel)
    Tr0ust skrev 2011-04-07 11:07:58 följande:
    Grata Garbo var väl en författare??
    Men snälla nån... Greta Garbo var en författare och moderkakan kan inte lossna pga rökning trots att det vimlar av information om det,  och polisen spårar ip-adresser om någon skriver att de ogillar invandrare?

    Jag kommer nog aldrig att erkänna att jag tycker flertalet människor i samhället saknar allmänbildning.
  • Anonym (äckel)
    Laurora skrev 2011-04-08 16:05:11 följande:
    uhm va? Spöke
    Anonym (ISCH!!!) skrev 2011-04-08 16:06:30 följande:
    Jag undrar detsamma...
    Ja? Detta är väl en tråd för det man inte vill erkänna?
  • Anonym (äckel)
    Anonym (ISCH!!!) skrev 2011-04-08 21:19:02 följande:
    Att du är pedofil??
    Så de som aldrig skulle erkänna att de inte tycker om barn menar alltså att de aldrig skulle erkänna att de inte är pedofiler? Jag skulle alltså aldrig erkänna att jag tycker om barn.
  • Anonym (äckel)
    Anonym (ISCH!!!) skrev 2011-04-09 10:06:54 följande:
    Fast, nu vänder du på det till en onödig ordlek istället. Jag tolkade det såsom att det är något personen skäms över- att h*n aldrig skulle erkänna att h*n tycker om småbarn. Då tolkar jag det som att eftersom personen inte vill erkänna det- så är det en sak som är tabu/förbjudet/känsligt/utlämnande/jobbigt/farligt etc. 

    Nog om det nu.  
    Det här är ingen tråd där man ska tolka varför personer aldrig kommer att erkänna en sak. Här finns människor som aldrig kommer att erkänna att de vantrivs med att vara ekorödstrumpa, som aldrig vill erkänna att de hatar feminister, aldrig erkänna att de tycker om snor, då kan väl jag aldrig komma att erkänna att jag tycker om barn.
  • Anonym (äckel)
    Anonym (ISCH!!!) skrev 2011-04-09 17:19:01 följande:
    FAST; att folk tolkar det du säger på olika sätt kan du aldrig ändra på. Och frågan är ganska befogad kan jag tycka i detta sammanhang när det antingen handlar om  att du just; tycker om barn, ELLER rent av är åt det pedofila hållet. 
    Nu är det som sagt ingen tråd där man tolkar varför personer aldrig erkänner något, och jag kommer som sagt aldrig erkänna att jag tycker om barn.
  • Anonym (äckel)
    Anonym (ISCH!!!) skrev 2011-04-09 19:09:45 följande:
    Tror du har missförstått mig lite småttFlört. Jag ifrågasatte inte varför du inte erkände att du tycker om barn. Jag undrade vad du menade med det du sa helt enkelt. Jag varken ifrågasatte eller anklagade, jag ville bara veta vad du menade. Såsom du skrev det; jag tycker om småbarn, så kan de tolkas på två sätt. Och nu vet jag vilket...

    För övrigt; är så himla trött på aggressiviteten här på FL. Folk är så snabba med att vara fula i tonen och hetsa upp sig när man skriver något som inte faller alla i smaken... Det är tur att folk i regel håller käft IRL, för om världen där ute skulle se ut som här på FL så hade jag blivit väldigt deprimerad.  
    Jag har inte skrivit något om ifrågasättande eller anklagande. Det är precis det du försökt göra, tolkat varför jag inte vill erkänna varför jag tycker om småbarn.
    Du skrev:
    "Jag tolkade det såsom att det är något personen skäms över- att h*n aldrig skulle erkänna att h*n tycker om småbarn. Då tolkar jag det som att eftersom personen inte vill erkänna det- så är det en sak som är tabu/förbjudet/känsligt/utlämnande/jobbigt/farligt etc." Du vet fortfarande inte mer än att jag aldrig skulle erkänna att jag tycker om småbarn.

    Jag är av motsatt åsikt, tycker att det är deprimerande att mäniskor är så oerhört falska irl, jag mår illa när jag ser alla positiva och glada människor som innerst inne hatar allt och alla. Men det kommer jag som sagt aldrig att erkänna.
Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!