• Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Anonym (Här också) skrev 2011-04-05 09:55:07 följande:
    Någon skrev om en undersökning som visar att alla tycker de är smartare än andra. Jag vill då ösa ur mitt hat genetemot riktigt korkade människor som tror att de är smarta! Har en granne som är sådan. Hon misslyckas fan med allt i livet, även den simplaste utbildning och har to. m lyckats bränna ned/upp sitt eget hus pga att hon inte ringde brandkåren när det "pyrde", och ändå skyller hon bara på olyckliga omständigheter. Däremot är hon jäkla snabb på att lägga ut löjliga facebookinlägg om hur jävla smart hon är. Jag kommer aldrig erkänna att jag tycker hon är så blåst coh att jag är tusen gpnger smartare än henne, ändå tillhör jag den tydligen ovanliga skaran, som anser att jag är medelsmart.
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna:

    -att jag tycker mitt underliv luktar gott
    -att jag fortfarande har känslor kvar för mitt ex
    -att jag ibland önskar att jag aldrig fått barn med min sambo

  • Anonym
    Anonym (Helena) skrev 2011-04-05 09:57:15 följande:
    Jag kommer aldrig erkänna att jag ser ned på långtidsarbetslösa som inte gör allt för att ta sig ur sin situation (t ex som inte börjar plugga för att de inte vill ta CSN-lån...).
    och om det är så att man inte har råd att ta CSN-lån då? Kanske därför vissa undviker det? Jag gör det, för jag har redan andra lån som är viktigare, som hus- och billån. Har inte råd att betala av ett lån till!
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna för min man att jag en gång i mitt liv haft klamydia.

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-04-05 10:07:07 följande:
    och om det är så att man inte har råd att ta CSN-lån då? Kanske därför vissa undviker det? Jag gör det, för jag har redan andra lån som är viktigare, som hus- och billån. Har inte råd att betala av ett lån till!
    Är det bättre att betala hus- och billån på a-kassa eller att ta ett CSN-lån, få ett bättre och mer välbetalt jobb, och betala hus- bil- och CSN-lån?

    Jag skulle då välja det senare. Känns betydligt bättre, särskilt på längre sikt.
  • Anonym

    Att jag känner enorm skadeglädje då en fd vän börjat gå upp i vikt igen efter sin gastric bypass operation medan jag själv som kämpat som ett svin med att lägga om kosten, sluta äta godsaker osv gått ned lika mkt som hon gjorde av sin op och jag håller vikten. Speciellt som hon fortfarande petar i sig samma skit som gjorde henne tjock från början. Jag vet att det inte bara handlar om vad man stoppar i sig men har man gjort en sådan stor op så kanske man borde tänka om och inte fortsätta i samma stil.

  • Anonym

    Haha, vilken rolig tråd!

    Jag skulle aldrig erkänna att:
    - Jag är så svartsjuk på min kompis som har lägenhet och allt, som fått allting serverat på silverfat medans man som kämpar för saker och ting får inget!
    - Jag skulle kunna tänka mig att bli slickad av en tjej men ALDRIG slicka henne.
    - När jag var mindre drömde jag om min kompis pappa.

    Hm, återkommer när jag kommer på något mer. ;)

  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att jag ljugit i min CV om min universitetsutbildning. Jag hade aldrig haft det jobb jag har idag och tjänat så bra som jag gör om jag inte skrivit ner en "liten" lögn. Så här 16 år senare betyder den lögnen ytterst lite, eftersom det idag är erfarenheten som hjälper mig klättra på karriärstegen, men visst kan jag ibland bli lite rädd att den där lögnen kommer avslöjas.

  • Anonym

    Att jag ser ner på mina vänner när de dricker alkohol och blir helt personlighetsförändrade. Även om de bara dricker lite och inte alls är snorfulla utan bara lite fnissiga så ser jag ner på dem. Att dricka alkohol är så djävla trashigt.

  • Anonym

    Förlåt att jag är OT nu men jag bara måste fråga vad folk menar med "luktar på sina egna fisar"? Jag menar man kan ju inte precis ta tag i fisen och lukta på den :P Eller menar ni att "normala" människor alltid håller för näsan tills lukten försvunnit? Haha

    - Jag kommer aldrig erkänna att jag hellre skulle ligga hemma på soffan varje dag än att jobba och att jag varje dag funderar på hur jag ska kunna slippa jobba i framtiden och ändå bli rik.

    - Jag kommer aldrig erkänna att jag vägde nästan 100 kg strax innan jag födde min dotter. Alla vet att jag nästan dubblade min vikt under graviditeten men jag skulle aldrig erkänna hur mycket jag faktiskt var uppe i.

    - Jag kommer aldrig erkänna att jag är besviken för att mina föräldrar inte lägger sig i att jag och min syster är osams, jag vill att de ska ta mitt parti och få henne att skärpa till sig.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!