Inlägg från: Tanja Thim |Visa alla inlägg
  • Tanja Thim

    Västeråsbebisar hösten/vintern 2011

    Hej :)

    Tänkte gå med i den här tråden:) Vi bor i köping men är på väg att flytta till västerås till sommaren är tanken :) Skulle vara roligt att lära känna lite mammor som har bebisar i samma ålder :)

    Jag har en dotter som precis fyllt 1 år och nu väntar jag tvillingar den 7 dec :) Ska bli så spännande men lite orolig hur man ska hinna med dottern samtidigt.. Men det mesta löser man väl på vägen :)

  • Tanja Thim

    Igår blev jag inlagd på förlossningen pga mina sammandragningar, är i v. 32 med mina twins nu. Här fått dropp som verkar funkar men dom tror att jag blir kvar här tills jag är fullgången:( hatar sjukhus och sprutor och nu ska man kanske ligga här i 6-7 v:S Jobbigaste är att sakna min lilla familj hemma.. Men vad gör man inte för att dom små i magen ska må bra:)

  • Tanja Thim

    Jag är hemma nu:) Sammandragningarna avtog med droppet och tappen hade inte påverkats nått så bm tror inte det är nån fara att dom vill komma än:) Känns skönt att dom vill sta nna en stund till i magen:)

  • Tanja Thim

    Å vad spännande med så många bebisar:) Själv längtar jag som en tok och börjar bli väldigt less på det här nu :(

    Fogarna krånglar och massa sammandragningar, och med en ettåring är det inte så lätt att orka med om dagarna när man är ensam. Sen har jag börjat samla på mig vätska 5 kg på bara en eller 2 v..

    Var till Bm idag och det såg väl sådär ut, har haft en del huvudvärk och så.. När hon tog mitt blodtryck var det mkt högre än jag brukar ha 130/ 90.. Brukar ligga 80/ 55 och sen hade jag lite äggvita i urinen, så på måndag ska jag tillbaka igen för kontroll.. Hoppas verkligen inte det är havandeskapsförgiftning på gång..

    Usch känner att det vart gnälligt men det är bara så himla tungt just nu :/

  • Tanja Thim

    Ligger inne på Bb nu för havandeskapsförgiftning. Man blir inte alls bebissjuk när man ser alla små sötnosar;) Men det är ju förhoppningsvis inte långt kvar tills det är dags nu. Är ju ändå i v. 35 nu:)

  • Tanja Thim

    Får svar imorgon på urinprovet. Om det ser bättre eller lika ut får jag nog åka hem imorgon, om det blir sämre så blir jag nog kvar tills dom tittar ut.

  • Tanja Thim

    Jag är hemma på permission över helgen ska tillbaka imorgon kväll. Jag läcker protein precis på gränsen på hur mkt man får.298 mg/ dygn. Läkaren vill vänta med igånsättning eftersom tvillingar brukar komma i v.36 el 37 och jag har precis gått in i v.36. Så länge inte bebisarna eller jag mår dåligt så avvaktar dom. Får väl se hur det ser ut efter helgen. Märkt att jag lägger på mig mer vätska och tröttare nu när jag är hemma.Men det är ju svårare att vila hemma så det är väl bara att man måste ta det lite lugnare;)

  • Tanja Thim

    Försöker, min sambo gör just nu allt här hemma men svårt med vår dotter. Hon har precis fyllt 1 och är inne i en väldigt mammig period och vill absolut inte att pappa ska göra saker med henne. Bara jag men vi försöker iaf:)

  • Tanja Thim

    Grattis till dottern:) Nu har dom bestämt att imorgon sätter dom igång mig:) Snacka om att man blev nervös helt plötsligt;) Rampfeber:P Spännande att se hur förlossningen blir med 2 bebisar;)

  • Tanja Thim

    Vilken sötnos, vi gjorde också 3d med första dottern:) och jämför man bilderna från ul med när hon kom ut så är det på pricken:) Det är så mysigt att göra 3d man får verkligen en känslan för vem det är som bor i magen:)

  • Tanja Thim

    Allt har gått jättebra:) 3 timmar från att dom satte igång mig till att tjejerna var ute:) Mitt blodtryck har blivit bra igen nu efter förlossningen så vi håller väl tummarna att det ska fortsätta så:)

  • Tanja Thim

    Jaha grattis till henne då har hon ju precis fyllt:) Höll på att bli 11-11-11 hör men dom hade så bråttom och föddes kl 23;)

Svar på tråden Västeråsbebisar hösten/vintern 2011