• Micalela

    BF Jan/FEB 2012 Gravid efter IVF finns det fler!

    Hej hörrni!

    Jag har BF 30/1 -2012! Gjorde IVF på Carlanderska i Gbg men bor i Sthlm=) 
    Ska på inskrivning den 8/8 på Mama MIa - sent för att de inte hade några tider innan plus att jag 
    aldrig trodde att detta skulle gå vägen!

    micalela.blogg.se 

  • Micalela
    lotie skrev 2011-07-30 16:45:38 följande:
    Jag får äntligen vara hemma en dag från sjukhuset. Spyr mindre men går inte upp i vikt och ligger bara i sängen. 10 veckor nu och fick göra ul igår och den mår jättebra iaf :) sjukskriven 2 veckor till sen hoppas jag det vänt så man kan glädjas åt detta och börja berätta för folk.
    Har du fått någon diagnos för ditt illamående? I vecka 7 fick jag diagnosen hyperemesis för jag kräktes av allt! Fick tabletter som gjorde mig trött i början men nu 2 månader efter är jag nästan som vanligt fast jag äter dem!
  • Micalela

    Oj vad länge sen det var jag var här inne!!

    Undrar om det är någon mer än jag som har ont mellan benen, alltså inte bara runt bäckenet utan i själva "apparaten"? Och så när jag står länge blir jag helt svimmig och mår illa, kan tex inet stå upp och sminka mig vid spegeln utan måste sätta mig ner flera ggr.

    micalela.blogg.se

  • Micalela
    ProPPens skrev 2012-01-15 17:16:19 följande:
    Lotie Jag räknar ned dagarna!! Nu mår jag sämre än sämst!!! Ont av fogarna, ingen ork kvar, halsbränna från helvetet... Har börjat få jätteont i vad jag tror är antingen bäckenbotten eller åderbråck i snippan!! Gör väldigt ont när jag står/går/sitter!!! Känns som allt ska sprängas och trilla ut...
    Svårt förbereda sig inför snitt men läser på lite om hur det går till. Men visst är det nervöst!!! Dock jätteskönt med ett datum att fokusera på!! Skulle inte orka en dag längre.,. Är helt slut i både kropp och själ!! En kompis till mig tyckte jag skulle njuta av sista dagarna i lugn och ro... Jo tjena, njuta av att inte kunna göra något annat än ligga i soffan eller sängen?! Inte kunna ta hand om mitt barn, vårt hem eller laga mat?! Knappt fixa ta en dusch eller tvätta sig själv?! Verkligen njutbart, eller hur?? Nä tack, ge mig min kropp tillbaka och låt mig ta hand om mina två små mirakel!!!
    Jag tror med jag har fått åderbråck!Vad annars kan det vara som gör så förbannat ont?!Kan inte gå mer än någon meter åt gången, kommer knappt upp för trappan hemma! Dock är foglossningen bättre...
  • Micalela
    ProPPens skrev 2012-01-15 17:43:11 följande:
    Micalela Jag gissar på det eller Foglossning i framfogen...

    Lotie Helt klart varit en tuff graviditet jämfört med dottern, även om jag då också hade Foglossning. Men är ändå glad få två bebisar!! Detta lär nog bli sista gången för oss, jag kommer nog inte orka en omgång till... Är i v36+6 idag, nio dagar kvar!!
    Googlade det nu och såg att det var väldigt vanligt, själv har jag knappt hört om det! Om det är foglossning så har jag ju hellre det än åderbråck=) Hoppa spå att det försvinner när bebisen kommer=)
  • Micalela
    Cessan83 skrev 2012-01-16 12:09:13 följande:
    Hej alla som kämpar på här nu i slut spurten!

    Sova känns som en lyx som kommer mer sällan mellan toabesök sammandragningar och förvärkar. Allt trycker neråt och då e det akut till toa som gäller.

    Trött på att inte kunna göra något, har försökt lite igångsättade metoder men än händer inget..    

    Spjälsängen står bäddad och väntar ;)      
    Här hemma står sängen med bäddad, men bebis får gärna komma i februari istället;) bf 30jan!

    micalela.blogg.se
  • Micalela
    Pajama skrev 2012-01-30 22:37:21 följande:
    Ändrar i listan, skriv om gärna som du vill ha det, ProPPens!
    Kunde vara kul att räkna in guldklimparna!

    ProPPens: 24 januari. Anton och Ellen!
    Micaela: 30 jan  
    mammiz83: 8 feb
    Lulis7: 17 februari
    lotie: 27 feb
    Pajama: 27 feb

    Micaela - hur går det för dig? 
    Bf idag och ingen bebis i närheten. Men för mig är det lungt, jag stressar inte upp mig. Den får komma när den kommer, hur mkt vi än längtar=) Sköna är att jag blir mindre och mindre nervös för varje dag som går!

    micalela.blogg.se
Svar på tråden BF Jan/FEB 2012 Gravid efter IVF finns det fler!