• Lulis7

    BF Jan/FEB 2012 Gravid efter IVF finns det fler!

    Den här tråden har jag helt missat. Här vill jag gärna vara med! Jag och sambon har gjort 5 ivf/icsi. 4 av dessa har lett till ET. Jag fick minus de två första gångerna. I februari plussade jag för första gången, men lyckan blev kortvarig. Redan efter några dagar fick jag missfall. Nu är jag gravid igen, i v 6+2. Har tid för vul på måndag. Om allt går som det ska har jag BF den 13/2.

  • Lulis7

    Jazmine: Jag är så ledsen för er skull. Jag har själv varit där och vet precis hur du har det. Många kramar!

  • Lulis7

    VUL imorgon kl. 11.30. Snälla, håll tummarna! Jag är jättenervös men försöker intala mig att det kommer att gå bra. Jag har känt mig gravid sen ruvardag 7 eller nåt så det vore väl Skrikandes om jag inte är det.

  • Lulis7

    Nu har jag också sett ett hjärta slå! Solig Jag tyckte att det var svårt att se, men läkaren sa att det slog och att allt såg jättefint ut. En underbar känsla men samtidigt helt overkligt! Jag hade räknat ut att BF skulle vara den 13/2-2012, men enligt läkaren blev det den 14/2, utifrån mätningarna idag!

  • Lulis7
    Inanna Li skrev 2011-06-27 16:13:24 följande:
    Grattis till lyckat VUL och kommande Alla Hjärtans Dag-bebis Hjärta!
    Tack!! På onsdag håller vi tummarna för dig för då är det din tur! {#emotions_dlg.flower}
  • Lulis7
    turlid70 skrev 2011-06-27 17:09:07 följande:
    Vilken lättnad! Grattis till ditt lilla hjärta!
    Tack!!
  • Lulis7
    mammiz83 skrev 2011-06-27 20:22:42 följande:
    lulis: tjohooo!!! Grattis till lilla hjärtat! Visst är det underbart att se!
    Tack, Mammiz!! Det var helt underbart att se att det faktiskt finns ett litet liv därinne, men jag tyckte det var svårt att se hjärtats rörelser. Jag förväntade mig att jag skulle känna en stor lättnad efter dagens VUL men jag har varit helt chockad hela dagen. Det är först nu framåt kvällen som det börjar sjunka in liiite...
  • Lulis7

    Inanna: Vilken tid är det VUL imorgon så att jag vet när jag ska hålla tummarna extra hårt? Det bara måste gå bra för dig också!! Hjärta

  • Lulis7

    Inanna: Sänder varma kramar till dig i den här tråden också. Önskar att jag kunde skriva några tröstande ord men hittar inga... Inte trodde jag att du skulle drabbas av MA igen. Så orättvist...

  • Lulis7

    Cessan: Skönt att inskrivningen gick bra!

    Jag får vänta i 3 veckor till. Har haft stora problem med att få en tid pga att så många är gravida i Malmö just nu. Första beskedet var att jag fick vänta till den 22/8 då jag är i vecka 15! Först tänkte jag att det finns väl inget att göra men sen kände jag att jag absolut inte ville vänta så länge. Vet inte hur det är på andra ställen men i Malmö tillhör man en särskild mvc. Idag lyckades jag få dem att gå med på skriva in mig på en mvc som jag egentligen inte tillhör (berättade mer om att jag gjort flera ivf, fått missfall osv). Där kunde jag få en tid en hel månad tidigare! Skönt!

    Jag har inte heller mycket symptom just nu. Brösten är fortfarande svullna och ömma till och från, men för övrigt känner jag inte mycket. Jag hade ju konstant ont i magen tidigare så det känns lite läskigt när man helt plötsligt inte känner någonting. Det är lite lugnande att höra att ni inte heller känner mycket, Mammiz och Turlid.

Svar på tråden BF Jan/FEB 2012 Gravid efter IVF finns det fler!