• heter

    Ska jag försörja henne???

    Jag skulle skilja mig direkt från ts om jag var hans fru.

    Sen undrar jag hur ts tänker som anser sig ha rätt till fruns föräldrars pengar? Det är föräldrarna som har sparat ihop pengarna till HENNE, inte till ts. Fy fan för en "man" som vill ta andra människors pengar. Pengar som han inte har ett skvatt med att göra eller har gjort något för att förtjäna att ta del av. TS är inte ens värd att kallas för en man hälsar min man.

  • heter
    Laura03 skrev 2011-05-29 23:56:59 följande:
    Därför
    Så får han ju hennes miljon på köpet.
    Tänkte inte på det. Vilken bonus för ts! Och ett nytt barn kan han ju alltid skaffa med någon annan kvinna när han har sin fina miljon på banken att skryta om i baren.
  • heter
    och skrev 2011-05-29 23:59:26 följande:
    Han försörjer ju ingen familj, han samlar pengar på hög så han ska bli rikast i familjen.
    Exakt! Han försörjer ingen annan än sig själv och önskar inte heller att hans barn ska ha det bra för allt han pratar om är några kronor extra på banken i hans eget namn. Det är det viktiga för honom.
  • heter
    och skrev 2011-05-30 00:05:01 följande:
    Ett litet tips, i all välmening, till TS kan ju vara att göra en ordentlig background check först, så det inte dyker upp irriterande gåvobrev nästa gång.
    Haha.   Jag hoppas att ts fru är klok nog att testamentera sin miljon till sina föräldrar om hon skulle gå bort först och om barnet inte har hunnit fylla 21 år innan dess. Jag skulle aldrig i helvete låta ts komma över pengarna om jag var frun. Han har verkligen visat vilken sorts "man" han är.
  • heter
    Laura03 skrev 2011-05-30 00:06:46 följande:
    Elker så skriver han äktenskapsförord innan han gifter sig.
    Eller jag glömde GOLDDIGGER! De skriver inga äktenskapsförord.


    Jag fattar inte att ts river upp himmel och jord för så lite pengar som 1 miljon ändå är. Är det värt att sabba ett äktenskap för som mest 500 000 kr?  Då utgår jag från att frun har hela miljonen på kontot men det vet jag ju inte förstås eftersom att hon tydligen har betalat sin del av lägenheten cash.

    Sen verkar ts glömma att om frun också hade tagit lån som han gjorde så hade familjen förlorat mer pengar eftersom att en del av fruns inkomst skulle ha gått till lån och ränta i så fall.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-29 21:51:07 följande:
    Hon kommer inte få ett öre av vad jag tjänar ihop. Hon kommer få betala mig för det jag betala mer än henne sedan i sommras då vi först började att ha gemensam ekonomi. Hon få klara sig på sina egna pengar nu.
    Oh wow. Riktigt snyggt att komma och ändra spelreglerna i efterhand och kräva tillbaka pengar sen ett år tillbaka. Kräks

    Jag hoppas verkligen att ts fru möter en riktig man redan nästa vecka och drar så långt hon bara kan från ts.
  • heter
    och skrev 2011-05-30 00:20:38 följande:
    En miljon är ju ingenting. Det lär kosta mer att bo i eget boende, inte ha någon att dela en dyr bil med och att  behöva betala underhåll till barnet i x antal år. Jag skulle tippa på att det kostar mer att skilja sig, faktiskt.

    Jag skulle råda TS att han gör en kalkyl på det med innan han fortsätter bråka med sin fru.
    Du har visserligen rätt men jag hoppas för fruns skull att de skiljer sig. Tänk om stackars frun ska behöva leva på millimeter rättvisa i 50 år till fast hon inte tjänar lika mycket pengar som honom.  Hon förtjänar säkert en mycket bättre man än ts.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-30 00:25:35 följande:
    Skillnaden mellan honom och hans fru är vad? Sen behöver du inte påstå att han inte försörjer barnet. Jag garanterar att han kommer att ge sitt barn det barnet behöver, precis som han gjort under föräldraledigheten.
    Du menar som när han var pappaledig? Nej, just det!!!! Han ville ju främja sin karriär och ville inte vara hemma med barnet och har inte heller varit hemma med barnet en enda dag.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-30 00:40:57 följande:
    Du menar när frun ville ha barn och vlle ha alla dagar för sig själv? Just det, ts har faktiskt inte berättat om han ens hade fått vara föräldraledig mer än de få dagar han inte kan överlåta... Men du vet precis hur ts är och agerar, eller hur?
    Du menar som i början av tråden där ts skriver att han inte ville vara hemma pga sin karriär?
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-27 12:32:21 följande:
    Jag ska inte vara föräldraledig, tappar för mycket på mitt jobb då.
    Där är ett citat av ts eftersom att du trodde att jag hittade på det.
  • heter
    och skrev 2011-05-30 00:43:15 följande:
    Jo, fast tänk vad spännande en helt vanlig vardag kan bli. Tex vid frukosten, när man får väga osten före och efter man har tagit en smörgås för att se så att bådas ostskivor väger exakt lika mycket.

    Om jag var TS fru hade jag tagit fram en prislista för allt extraarbete som hon väl gör hemma då eftersom han bara jobbar.

    Nattning av barn: 1000:- (om barnet är svårt att lägga, annars kanske det räcker med en hundralapp), en kopp te 30:-, tvättning av kläder 200:- per maskin (man ska ju vika tvätten med). Extra tillägg om det är fartränder i kalsongerna, 500:-, och om barnet har kräksjuka får det nog vara värt minst 1000:- osv.
    Ja, och tänk vad spännande det kan bli om frun tar ett glas mjölk av hans mjölk för att hennes är slut och hon ligger hemma med 40-graders feber och en lika sjuk bebis och hon inte kan ta sig ut och köpa egen mat. TS kommer ju inte heller att hjälpa till eller stanna hemma och ta hand om barnet ens en gång eftersom att han skulle "tappa för mycket på sitt jobb då". Men jag kan lova att han kommer att tvinga iväg frun på kvällen när han kommer hem och upptäcker att 2 dl mjölk saknas i hans förpackning som står till vänster i kylskåpet med hans namn på.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-30 01:27:47 följande:
    Jag fattar inte att TS fru river upp himmel och jord för så lite pengar som 1 miljon ändå är. Är det värt att sabba ett äktenskap för som mest 500 000 kr? 

    Sen verkar du missat att TS skrivit att de kan fortsätta dela på allt, oavsett vad hon vill göra, men om allt TS har ska vara deras borde väl detsamma gälla åt andra hållet?
    TS har verkligen inte skrivit att de kan fortsätta dela på allt oavsett vad hon vill göra. Han vill skilja sig om inte hon ger honom pengarna! Hur läser du???

    Det är inte så lätt för frun i det här läget för hur hon än gör så kommer hon att göra "fel". Mannen vill skiljas om han inte får något och föräldrarna är säkert inte så glada om hon delar med sig till ts eftersom att de har gett henne pengarna som enskild egendom. Jag tycker riktigt, riktigt synd om frun faktiskt.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-30 01:40:57 följande:
    oavsett vad hon vill göra angående jobb eller studier (eller fortsat arbetslös).

    varför är det OK för TS fru att inte vilja dela men leva på TS, men inte OK för TS att tycka att de antingen delar allt eller inget?
    Hur lever hon på ts? Hon har ju en egen inkomst som hon bidrar med och kommer säkert att bidra ännu mer när hon börjar jobba igen. Jag fattar inte vad den där miljonen har med familjens inkomster att göra överhuvudtaget. Familjen som enhet, dvs ts, frun och barnet, borde ju försörja sig på sina egna inkomster. Frun lever inte på ts! Vad är det du inte förstår? Han kanske betalar något mer än henne för att hon är hemma med deras gemensamma barn och inte kan jobba just nu men so fucking what? Det är väl det minsta en man kan göra för sin fru och barn?! Förresten så har hon ju delat med sig när hon har köpt sin del av gemensamma lägenheten med sina pengar.
  • heter

    Eftersom att ts ska börja använda sin egen nya bil så hoppas jag att han tänker betala frun för slitaget han har gjort på fruns bil eftersom att han säger sig ha kört den varje dag till jobbet. Hennes bil har alltså sjunkit rejält i värde pga alla mil han har satt på den och kommer att behövas in på service nu också som han självklart borde betala eftersom att det är han som har slitit på bilen.

  • heter
    Anonym skrev 2011-05-31 15:37:00 följande:
    ja, så länge frun då gör samma sak då hon använt TS bil.
    en ny bil sjunker mer i värde, så kanske ska hon akta sig för att ta upp och behöva ersätta det.
    Det är knappast troligt att en mammaledig tjej har kört lika mycket som någon som åker fram-och tillbaka till jobbet varje dag.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-31 15:59:42 följande:
    nej, men värdeminskningen är så pass mycket större på en ny bil.
    Spelar ingen roll. Hon kunde ju inte använda sin egen bil eftersom att ts hade tagit den varje morgon för att den var billigare att köra för honom.
  • heter
    Anonym skrev 2011-05-31 16:10:14 följande:
    snacka om att vända kappan efter vinden -några sidor bak argumenterades det att TS fru tvunget skulle ha den nya bilen eftersom den var säkrare.
    Du kan inte skilja på äpplen och päron märker jag.
    Anonym (Självklart) skrev 2011-05-31 16:13:46 följande:
    Och hans överskott gick rakt i fickan på frun, så hon har redan fått betalt PLUS att hon har kunnat använda en ny och fin bil, som han OCKSÅ har betalt.
    Vilket överskott? Och hur har det gått rakt in i fickan på frun? Vet du exakt vad hon har fått som han har betalat? Det är ingen som har sagt hur många kronor han har lagt på sin fru. Det kan vara 500 kr, 20 kr eller 0 kr i månaden. Det framgår inte av ts inlägg så därför kan du inte komma och säga att hans överskott har gått rakt in i fickan på frun.
  • heter
    Anonym skrev 2011-06-01 16:20:55 följande:
    Varför ska hon skilja sig om han väljer att göra som hon? Anser du att hon ska ha rätt till lyxliv på hans bekostnad alltså?

    Du påstår saker om ts som ts inte skrivit alls. Tycker du ska ta dej tid o läsa några av ts inlägg faktiskt.
    Vad är det för lyxliv du tror att frun ska leva på honom? Så snål som ts är så kan det verkligen inte handla om något lyxliv.
  • heter
    Oligopol skrev 2011-06-01 16:47:58 följande:
    Så det är okej att frun snålar men inte maken?

    Han vill ju inte direkt ha pengar i sin egen ficka av henne. 
    Det vill han ju visst! Sen skulle jag verkligen vilja veta hur mycket frun "kostar" ts i månaden. Ni får det att låta som om det är tiotusentals kronor när det i verkligheten kanske bara är en hundring eller inget alls för den delen.

    Sen kan man inte anklaga frun för att snåla heller eftersom att pengarna är en gåva som är en  enskild egendom. Hon har inte friheten att bara ge bort pengarna hur som helst! Men det är kanske svårt att fatta för alla sossar med socbidrag på det här forumet.
  • heter
    Anonym skrev 2011-06-03 02:56:53 följande:
    Hur kan då frun ha med hans pengar att göra? Varför ska hon leva på hans lön om det nu ska vara så att de ska sköta sig själva ekonomiskt?!
    Men åååh! Ser du verkligen ingen skillnad på pengar som två personer tjänar tillsammans i ett äktenskap och pengar som en förälder ger sitt barn????!!!!!! Föräldrarna har väl inte gift sig med svärsonen heller?! {#emotions_dlg.djavulsk}
Svar på tråden Ska jag försörja henne???