Inlägg från: Anonym (självömkan??) |Visa alla inlägg
  • Anonym (självömkan??)

    Hur mycket pengar har ni lagt undan?

    Anonym (inga pengar) skrev 2011-06-22 13:15:12 följande:
    Vad lessen man blir på såna här trådar där folk skryter över hur massor dem har sparat. Ingen tänker på oss ensamma som är arbetslösa och har en usel inkomst som bara räcker till det nödvändiga utgifterna. Vi har som oftast inte pengar till mat hela månaden. Vi kan aldrig köpa kläder, gå till tandläkare, frissan. Vi kan aldrig ta semester.....Jag har inte kunnat träffa min son och min pappa mina syskon på 4 år på grund av att jag inte kan spara till resan  ändå är resan bara mellan Stockholm - Luleå.

    Vet garanterat att ni säger SÖK JOBB ja jag gör det hela tiden, men när man är en 50 plussare och där till har en kronisk sjukdom så har man ingen chans till jobb. Har i 5 års tid kämpat och kämpat, men förstår att det finns ingen som vill ha mig på sitt företag.....Så för mig är det väl  bara och svälta ihjäl i vårat välbärgade SVERIGE.
    Va? Vilka skryter?
    Får inte de som kan spara få säga det? Frågan var ju hur mycket man sparar så det är vad svaren blir, kan man inte spara så kan man skriva det.
    Förstår om du tar illa vid dig om någon klankar ner på dig för att du inte har möjlighet, men är det någon som har gjort det?

    Men fortsätt gärna vara bitter om det får dig att må bättre, jag tänker för allt i världen inte hindra dig!
Svar på tråden Hur mycket pengar har ni lagt undan?