Inlägg från: TweleGirl |Visa alla inlägg
  • TweleGirl

    Är vi för hårda?

    Jag tycker det är jättebra att ni håller koll på honom och verkligen bryr er om honom! att ni till skillnad mot många andra inte släpper honom vind för våg och låter sig sköta sig själv. ni ska inte stirra er blinda på åldergränsen utan se vad det är för spel. välj bort de som är olämpliga för just HONOM, inte för att han är minderårig..

    Porrbilder ger en sne bild av verkligheten, men det ska ni nog inte förbjuda honom att ha... ta upp det med honom istället i en rolig diskussion!! ta reda på hur han tänker om tjejerna i porrbranschen, vill man som 15åring ha en sån tjej? är det coolt? overkligt osv osv. ta det som något lätt och "naturligt" och kolla hur han ser på saken istället för att förbjuda det! det handlar om nyfikenhet och att han trots allt bara är 15 år.. man har många drömmar och fantasier då. men istället för att ta bort något som han kanske har en (trots bilderna) bra syn på, så prata med honom om synen på det!

  • TweleGirl

    Mysan82: man måste nog ändå acceptera att intresset är olika från människa till människa.. ni kan inte förbjuda honom bara för att NI inte gillade det. däremot om ni märker att han tar skada av det eller får konstiga värderingar!

    KUL att han berättar saker för dig!! och känner att han kan lita på dig. då är du ju hans förebild och om han nu haft problem (vet inget om varför han varit i fosterhem) så är det ju jätteviktigt för honom att han känner att han har folk som stöttar och tror på honom! var försiktig där, så du inte förstör det..! när det inte heller är så många år mellan er verkar du ju göra ett toppenjobb!

Svar på tråden Är vi för hårda?