Inlägg från: Bonneville |Visa alla inlägg
  • Bonneville

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här kommer nog jag kika in ett par gånger framöver.. Väntar första i mars. Så mycket man inte vet och så mycket erfarenheter man får höra om här. Ser fram emot de nästkommande 8 månaderna! =) Å självklart livet efter det med! haha..

  • Bonneville
    TheCoopers skrev 2011-07-17 10:02:18 följande:
    Hmmm någon annan som är hård i magen ? Har aldrig varit det i mina tidigare graviditeter men nu är det helt hopplöst ....
    jodå. hård i magen. men ja, det blir bättre när jag tänker på vad jg stopppr i mig. Har även fått en jäkla halsbränna. Inte så skönt med jippie. Ännu ett symptom! :)
  • Bonneville

    Hej på er alla igen... Var sjukt längesen jag var inne här så har väl suttit en timme och bara försökt komma ikapp...
    Kan hålla med om att SALT är något som kroppen skriker efter. Tomater med salt på! MMMMM!! Kan jag nog leva på... Mums! Synd mina egna inte riktigt är mogna ännu... =)
    Namn har vi pratat om för längesen och var överrens.. trodde jag. hehe, drog upp det igen igår kväll och då hade han helt plötsligt inget minne av de och sa att han nog bara skojat för de namnen kunde han inte tänka sig... Åhh.. Karlar. Men vi har ju ett tag på oss. En av mina bästa kompisar fick en liten tös igårkväll och jag är så glad för deras skull! Vill bara ringa och höra hur det var och känslorna som svallar och ja... men vi har inte berättat där än. Tänker troligtvis berätta nästa vecka för de närmsta, ska ha kalas då och det blir i v9. Kanske lite tidigt. Men min kropp känns så bra. Övertygad på något vis om att de kommer gå bra. Förra gången kände hela jag att det inte stod rätt till och mycket riktigt blev de ett MF. Känns helt annorlunda nu. Fast har nästan INGA symptom. Är de någon mer som inte har de? Är lite tröttare än vanligt. En powernap på 15 min på dagen måste jag ha. Är hård i magen och svullen på kvällen. men annars inget. Inga svullna bröst eller illamående... Konstigt.
    På tisdag nästa vecka ska vi till BM. Ska bli spännande.
    Jag ska säga att förutom att jag vill ha ett friskt barn så är min största fasa att det ska bli ett barn med pälsallergi. Vet inte hur jag ska hantera det? Att göra mig av med mina fyrfota vänner... Nej de vill jag inte ens tänka på.. Men är man lite knasig?
    Förresten ska man hålla på med Folsyra hela graviditeten? Någon sa till mig att de bbara är i början som det är risk för ryggmärgsbråck..?

  • Bonneville

    Oj vad vi skriver flickor... Hinner ju inte med här alls längre.. Ändå är de bara en dag sedan jag kollade.
    Kalksten84, det är som sagt vanligt med blödningar så fösök att inte oroa dig. Det mår ingen bra av...

    Nu undrar jag om de är någon som vet om man kan få missfall utan blödning? Är det det som kallas Missed Abortion? Det enda gravidsymptom jag har är trötthet så man blir fundersam. Inte orolig. Är förvånansvärt lugn faktiskt. Hade ju ett MF i mars och det var helt annorlunda. Känns bra nu men som sagt, känner inte mycket av det.

    Så undrar jag hur ni gör med era fysiska aktiviteter som aerobic och dans och ridning och så? Slutar ni eller? Jag rider en eller två gånger i veckan.. Vilket min sambo INTE tycker om. Säger att det kan orsaka MF osv... Men själv känner jag att det finns saker som är värre. Klart det är farligt om jag trillar av men jag kan lika gärna krocka med bilen eller köra vält med cykeln... Vad tror ni?

    Förresten har vi berättat för sambons tidigare barn som är 4 nu. Hon har berättat för närmsta släkten och det känns riktigt bra. Är ju bara i vecka 9 men de får gå som de går. Det var någon som skrev här för länge sen "Vi väntar barn, inte missfall" Och det var mycket klokt sagt.. Det kör vi på! =)

  • Bonneville
    Shirin85 skrev 2011-08-08 21:50:55 följande:
    Ja tror det, missed abortion märks inte som ett mf.
    Tråkigt att du oroar dig, mina graviditetssympton är bara trötthet och illamående men jag är gravid ändå (hoppas jag) Vänta lite och gör ett vul om du blir orolig och inte känner några graviditetssympton.

    Jag tränar två gånger i veckan, varav en dansliknande träning och jag kommer fortsätta med det tills jag inte orkar mer, jag kör på i mitt tempo och gör de övningar jag känner passar kroppen bra helt enkelt.
    Tycker du ska fortsätta med ridningen men vara extra försiktig och kanske inte galoppera i 110 km/h () så kanske din sambo lugnas.

    Vi har berättat för våra barn och jag fick mf sist men nu berättade vi ändå, denna gången ska det gå.
    Så nu kör vi på en marsbebisGlad
    Jag är nog inte så orolig egentligen. Det bara är en tanke som slagit mig. =) Jag är stentrött varje dag och kan sova rätt länge så jag är ganska säker på att lilla ärtan är kvar.
    Ja jag tycker de är alldeles för kul att rida så de slutar jag nog inte med förrän säkerhetsvästen börjar bli för liten. =)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)