Inlägg från: Lillis2012 |Visa alla inlägg
  • Lillis2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jag plussade svagt 6/7 på bim-6 men kommer nog att tänka på 8/7 som den dagen då jag verkligen plussade eftersom att det var då jag fick plus på det digitala!

    Ansluter mig gärna till er från BIM tråden som verkligen kändes som en turtråd!! har BF 19/3 -12!

  • Lillis2012

    Nu är det ju mun 4:e graviditet och det är bara 5 månader sen yngsta föddes men shit vad jobbigt å hålla in magen!! brukar ju se rätt smal ut men nu är man bara svullen

    Hur länge ska ni vänta med att berätta för folk??

  • Lillis2012
    petit skrev 2011-07-10 22:09:26 följande:
    mamma- bh kan du nog allt införskaffa när som helst, läste nånstans att man ska ha handen innanför kupan så blir det ungefär så som brösten kommer bli senare. det speciella med dom är väl att du ska kunna ha på dig dom när du ammar, och att de  ska ge bra stöd utan bågar.
    Så sant det där med handtricket men det är i v 36 man ska göra det för att dom växer under hela graviditeten sen ÄNNU mer efteråt då mjölken rinner till =)
  • Lillis2012
    HaBaNiTa skrev 2011-07-10 23:08:44 följande:
    Hej alla mina fina tjejer i denna tråd! Måste bara meddela att vi är på väg till gynakuten då jag började blöda för en stund sen :( är så jäkla ledsen och kan inte sluta grina!
    OJ!!! Nä fyyy så hemskt!! Håller tummarna!! Lycka till!! {#emotions_dlg.flower}
  • Lillis2012

    Är det nån som har nåt tips på hur man håller en graviditet hemlig om man spyr lite när som helst!?!

  • Lillis2012

    Håller allt jag kan!! Skönt att det slutat blöda nu i alla fall! jag blödde vid min förra graviditet och resultatet är 5 månader nu

  • Lillis2012

    Jag vill också testa hela tiden!! kommer nog att köpa två digitala till så jag kan försöka få "GRAVID 2-3 veckor"

  • Lillis2012
    petit skrev 2011-07-12 21:43:34 följande:
    oooh, satt och läste i en tråd om när blivande föräldrar berättade att de skulle ha barn. Det ryste i hela mig, och helt plötsligt är jag skitnervös för att berätta för folk!! vi ska på inflyttningsfest runt v 10, det är ju ett perfekt tillfälle att berätta för alla sina kompisar som då kommer va samlade. Men familjerna? vet att de kommer bli glada allihop, utom en. min svägerska som tjatar och tjatar om att hon vill ha barn. men hon är så omogen som person, tycker inte om henne så värst. men vill ju inte att hon ska bli ledsen när jag går och gör alla släktingar glada med ett nytt barnbarn. hon vill ju så gärna vara den som gör dem glada.... Hur har ni det med berättandet?

    Måste ju erkänna att just när det gäller berättadet är jag rätt nervös! Det är ett par vänner (dom allra närmaste) som vet att vi väntar smått igen men jag har fegat ur lite när det gäller släkten! Stor del till det är att vi har en dotter på 5 månader och det är nog rätt många som kommer att ha en åsikt om det och jag är inte upplagd för att försvara mig riktigt än när det gäller denna graviditet!
  • Lillis2012

    Ja det var ju egentligen i denna tråd jag skulle fråga men sitter från telefonen så det råkade bli i BIMtråden nåja här kommer frågan;

    Är det nån som vet om man går på SpecMVC om man fött ett prematurt barn (v36+1) och ett nära prematurt (v37+2)?

  • Lillis2012

    Fy så hemskt för er tjejer! Det verkar vara så många som blöder mycket!! hoppas det går bra för er!!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)