• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Skönt att läsa att man inte är helt ensam om sina konstiga tankar, om sambon och om man verkligen klarar det osv, hade riktig gråtfest här hemma förut när sambon inte var hemma, haha usch! Jag var/är så himla osäker samtidigt som jag känner att jag inte riktigt förstått att jag är gravid utan att jag mest går runt och mår illa och är trött hela tiden...och samtidigt vill jag ju inte springa till honom och gnälla hela tiden och då är det skönt att gå in hit och läsa lite, rensa tankarna lite :) det känns lite mer verkligt med liten när man går in hit och läser! hoppas allt är bra med er tjejjer!

  • loppan

    Kristina: Precis! Jag erkänner, jag svävar inte på små rosa moln..jag vet inte om det kan bero på att iaf i mitt fall att jag inte riktigt har förstått att jag är gravid än även om jag har sett plusset och allt det där. :) vi får försöka stötta varandra i den här tråden och försöka peppa varandra, vi vill ju ha våra barn och det kommer bli bättre, imorgon är en ny dag! Glad

  • loppan

    kristinka: jag är i v 7 (6+4) så det är en bit kvar, haha! men jag antar väl att hormonerna slutar ha världskrig snart och lugnar ner sig så man kan bli normal igen. vilken vecka är du i??

  • loppan

    Ja det tycker jag! Vi har en fantastisk resa att se framemot, tänk när magen börjar växa och man kan börja känna sparkar :) myyyys. Det längtar jag till!

  • loppan

    Stinis, tack för dina ord! ja man kanske behöver få ha sin gråtfest och sen se framåt, det är ju ändå något fantastiskt som händer inuti en just nu...känner mig mycket mer positiv efter jag har fått skriva av mig här faktiskt,  :)

  • loppan

    babybluey: håller tummarna för dig idag!! hör av dig när du har pratat med KK så vi vet hur det är med dig, kram!

  • loppan
    wielkip: hoppas det blir bättre för dig snart!!

    Har börjat kräkas nu, hua..men som tur är mår jag mycket bättre efteråt så man får ta det onda med det goda eller vad säger man?? ;) är i v 8 nu så om illamåendet gick över för dig i v 11 plockepinn så har jag några veckor kvar, haha

    Var även hos BM i måndags på hälsosamtal och vi bokade in VUL v. 12 alltså den 6e september! Ska bli riktigt spännande, oj vad jag längtar!

    Någon mer som har varit på hälsosamtal/inskrivning än?? :)
  • loppan

    Babybluey: Ett barn innebär inte slutet av ditt liv och din kropp även om det kanske känns så just nu...jag hade verkligen det så under hela semestern då alla våra gemensamma vänner ville hitta på saker som innehöll alkohol och jag/vi kunde inte hänga med för att vi är gravida och inte vill att alla ska få reda på det än...det är normalt att känna såhär även om graviditeten är planerad, hormoner som studsar hej vilt och nya intryck som man ska ta in hela tiden..Alla kommer inte flyga på sina rosa moln genom graviditeten!  Det kommer kännas bättre för dig om ett tag och du är inte en sämre mamma för det! Du kan få be om att prata med någon nästa gång du ska till BM, kan vara skönt att få kasta ur sig det man känner Jag hoppas det blir bättre för dig snart, för mig har det redan blivit bättre! KRAM

  • loppan

    Stinis83: Jag har varit sån varje dag i två veckor nu! igår och idag är första gången som jag i stort sett orkar gå upp och röra mig mer än 15 minuter utan att somna på fläcken :) ett tips är att ta små pn under hela dagen på 5-15 minuter, det gjorde så att jag fick mer energi!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)