Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    SaraA skrev 2011-08-05 02:17:59 följande:
    Kommer med ett dystert inlägg.

    Livet tog en stor vändning i morse när det bankade som fan på dörren. Gick upp och möttes av världens rök moln. Sprang upp
    Och väckte sambon och drog upp sonen. Lägenheten under oss har en fullt utvecklad brand. Vi alla lever och mår efter omständigheterna bra fysiskt psykiskt däremot inte lika bra. Sambon min slänger sig ut på taket och tar emot vår son och efter kommer jag. Där satt vi i all rök och visste inte så mycket. Men vet nu stt inget i vår lägenhet går att rädda. Vi står nu utan allt. Kläder, leksaker allt. Fy fan säger jag bara,

    Men vi lever och det är vi evigt tacksamma för. Våra vänner bor i lägenheten under. De har klarat sig men deras dotter va i lägenheten länge och kom inte ur. Men en hjälte till granne klättrade upp på stuprännan och räddade hennes liv
    men fy! Det har alltid varit något av det värsta jag kan tänka mig, att förlora ALLT man äger och har.
    Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas för er.... Gråter
  • Wielkip

    Jag har de senaste 3-4 dagar haft svårt att andas, eller, jag får ju luft och blir inte yr, men halsen känns trång typ.
    Som en minipanikattack eller nått.
    Kan det ha något att göra med att bebisens koldioxid/monoxid (vilket det nu var) transporteras ut i mitt blod nu i v.11 tro?


  • Wielkip

    Måste verkligen boka tid för UL snart, är typ övertygad om att det är dött där inne.
    Ingen molvärk på flera dagar, illamåendet är borta, bara trötthet och irritation kvar.
    Om det mot all förmodan lever något där inne är jag i v.10+2, kan man se något så när bra på vanligt UL då?


  • Wielkip
    Ponja skrev 2011-08-10 13:00:16 följande:
    Om det är dött hos dig, vad är det inte hos mig då? :( Har knappt känt något alls, någon gång..
    Och växtverken i magen är borta sen en vecka tillbaka.. Är det normalt att den försvinner?
    Fast det känns ju ändå som att om man haft mycket symptom som sen bara försvinner....att det är sämre odds på levande bebbe? :/
    Åh, så himla svårt att vara positiv! Sambon tycker jag är så hemsk när jag säger att den är död, men jag kan inte glädjas liksom.
    Magen har inte växt nått mer heller, som på alla andra, nä, är till 95% säker på att nått gått snett..
  • Wielkip

    tack för peppen allihopa!
    Jo man får väll helt enkelt hoppas på att allt är som det ska, spökveckor och allt...
    Känns bara så himla läskigt när man läst om alla MA'n, känns lite som att blöder man så är det MF och blöder man inte så är det MA..aldrig kan man vara lugn!


  • Wielkip
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-10 16:54:16 följande:
    Men vilken vecka är du nu? Du har väl gått rätt långt ändå? När jag väntade dottern försvann mina symtom över en natt runt v.11 och inte hade jag fått MA Det är ju faktiskt mer regel än undantag att symtomen försvinner runt de veckorna. Men är du orolig så boka UL och få se en liten bebbe som vinkar till mamma!
    v.10+3 enligt bms beräkningar (skrev fel på en dag förut) så v.11.
    Har haft det så himla lätt att det känns som att något måste vara fel.
    Mådde illa på morgonen från v.7-10, men nu har det varit hellugnt i typ 3-4 dagar.
    Spydde inte någon gång när jag mådde illa heller.
    Var lite trög i magen, trött och lättgråten mellan 8-10, men inget utöver det.
    Känns som att alla ligger och spyr hela dagarna typ, jag bara trallar omkring..
  • Wielkip
    Chokladälskaren skrev 2011-08-12 18:34:31 följande:
    Tack alla för era fina kommentarer som ni skriver om mig! Jag kan hålla med om att det var onödigt att skriva att det var dålig stämning i den här tråden. Tydligen så blev det ett jäkla rabalder för det. Men jag hade som någon annan skrev en dålig dag, det var dålig stämning på jobbet osv så jag var nog bara allmänt irriterad på allt och alla. Visst var det väldigt dumt att skriva en massa då som man sen inte menar men jag känner att jag har skrivit inlägg på inlägg om grejer som jag vill ha svar på/är orolig(nojig) över och ha allt för det mesta inte fått nåt endaste svar. Medan nån annan kanske ha skrivit exakt samma sak och fått en massa svar. Sen kanske denna tråden är lite opersonlig och man hinner inte svara på allas inlägg jämt. Det skulle man aldrig hinna med. Och jag är inte ute efter nån uppmärksamhet. Absolut inte! Nu är jag inte bra på att formulera mig så även detta inlägg kommer säkert att misstolkas men nu har jag sagt lite om varför jag lämnar tråden och jag hoppas att ni andra glömmer detta nu och gå vidare istället.

    Kan oxå säga att det är ingen specifik som har gjort nånting utan det bara rent allmänt. Sen är jag faktiskt inte den enda som har lämnat tråden heller!

    Tack för mig!
    kan faktiskt hålla med om att det ibland verkar som att vissa är lite mer "värda" i tråden, de får alltid mängder av svar på sina frågor och inlägg, medans andra inte får några alls.
    Förstår precis vad du menar och tycker det är löjligt att folk blivit irriterade på att andra har sagt att dom lämnar tråden.
    Ser inget dåligt i att du skrivit att du är besviken på responsen, är man med i en tråd vill man såklart vara lika inkluderad som alla andra, men blir som sagt svårt när vi är så himla många!
    Jag befinner mig någonstans mittemellan, 50/50 på svar och kommentarer, men är ok med det.

    Kan nästan lova att jag kommer lämna tråden i ett kaos, är som person jäkligt frispråkig och säger vad jag tycker och tänker, men har försökt hålla inne på det, har hittills inte funnits så mycket att tycka till om heller så än är det lugnt! Flört
  • Wielkip
    Lyckobebisen skrev 2011-08-13 18:30:10 följande:
    Tjejen har som håll, ibland på ena sidan, ibland på båda och det känns tydligen som ihållande håll.. Är det någon som har så? eller vet varför det kan kännas så?
    jag kan få hållliknande känslor när jag lägger/reser mig upp, känns lite som träningsvärk typ, som håller i sig i nån minut.
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)