Inlägg från: MammaLagom |Visa alla inlägg
  • MammaLagom

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD


    v 7+6 idag och magen har börjat växa känner jag. Den börjar spännas nu! Detta är 3:je bebben för mig:)
    Visst jag är mullig i mig själv men är relativt platt om magen när jag inte är gravid;)
  • MammaLagom
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-14 16:54:20 följande:
    Det här setet har vi nyss beställt 199:- från H&M, där även sparkdräkten som Shirin85 köpt finns!

     


    Vilket gulligt set! Ser ut som trasdockor på :) *vill ha*
  • MammaLagom

    Åh tack så mycket "Faceprimer" och "Marlin16", blir lite rördSkäms

  • MammaLagom


    V.6 ovan(ursäkta klädvalet, slut efter flytten bara;)) Var extremt svullen här med, är ganska platt i vanliga fall fast jag har "hängmage" :P


    v11(10+2) idag :)) Det är ju definitivt något därinne!!! Illamåendet har börjat avta(kanske för att jag tar postafen ibland) haha. Dom gamla bristningarna börjar synas lite mer tydligare nu.
     
  • MammaLagom


    Äntligen en riktig bebismage. Såå mysigt men ack vilken foglossning! >_<

    v.22 (21+1) 
  • MammaLagom

    Till er som undrade på sidan 264, så är det mitt 3:e barn=)

  • MammaLagom


    Nyårs-outfiten (v.27+6 då)

    Det enda som var ett gravidplagg var solideas svindyra strumpbyxor. Förstår inte hur de gör gravidkläder egentligen, för att bära ett gravidplagg i min storlek gör att jag ser ännu större och pluffsigare ut. Tackar gud för långa linnen, cardigans och superhöga gravidtights:) 
  • MammaLagom

    Glömde tillägga att det blir en gosse till! Jag får nog vänja mig vid att jag förmodligen aldrig kommer få lära någon av mina barn att sminka sig etc ;)

  • MammaLagom
    Ellieott skrev 2012-01-02 19:39:02 följande:
    Vad fin du är!

    Beundrar dig för att du orkar ha högklackat! Jag hade det på nyårsafton...och då satt jag mest
    Tack:)
    Hehe, ja de åkte ju dock av hemma hos värden ;) Nej det är inte lätt att gå i dem med tanke på att magens muskulatur inte är som den ska samt foglossning, men vill man va fin får man lida pin ju:)
     
  • MammaLagom


     v.30 (29+5) nu <3
    Platt fall valross på soffan!! ;) Gått upp 10 kg än så länge, dock stått stilla i två månader men magen växer som bara den ändå.
  • MammaLagom

    Jag tvättar inget om det inte skulle lukta för mycket, anser att man inte behöver ta bort allt som har med parfym etc  för det måste finnas lite allergener för att bebisen ska kunna utveckla ett eget skydd. Är själv allergiker så jag känner att det är viktigt att det finns lite i omgivningen.
    Jag har bäddat sängen redan så det har tid att luftas istället inför bebis ankomst. 

     



    Här är magen idag v.30+0 och lilla mig som fyller 26 år idag :)
  • MammaLagom

    Varför säger alla att Blutsaft är äcklig? Det är ju en frisk, syrlig och koncentrerad smak av lingon etc. Inget äcklig alls med det! Av egen erfarenhet så tycker jag att det är mycket gott!

  • MammaLagom

    Jag har 90DD i mina vanliga bh:ar nu och har köpt hem amningsbh både från laredoute bla i den storleken! Såååååå SJUKT STORA runtom!!! Sist jag ammade så hade jag 75F, beställde hem ett 2-pack från bonprix för ynka 149 kr och de passade perfekt, men lite bröstplats att växa. 
    Jag rekommenderar inte att köpa samma storlek som man har i sin vanliga bh. 
    Jag tror mera på att man ska ta mindre storlek runtom och gå upp i kupan! 

  • MammaLagom

    Då har jag med varit på förlossningen och vänt. Misstänkte att den del av slemmisen hade gått igår kväll(båda mina tidigare förlossningar startade 2-3 dagar efter att slemproppen gått), blödde i morse när jag gjort nr 2 och sen har jag haft såna fruktansvärda sammandragningar, skojar inte om jag säger minst 50 stycken om dagen i nån vecka nu.
    Vet inte om jag såg rätt, men en kurva på CTG:n visade 43%("TOKO" hetter det nog) när jag hade en sammandragning, visst, den var obehaglig, men har haft värre sammandragningar än den. Vet ni vad det det står för och vilken procentsats som klassas som en STARK sammandragning?

    Annars såg allt bra ut!! Men jag skulle lämna morgon-urinprov imorgon, hon menade på att jag kan ha någon infektion som gör att jag får dessa sammandragningar. Och konstigt nog såg hon inte en tillstymelse av blod när hon kollade livmodertappen, visst känner man sig lite dum då...... haha! ^^ Men jag är 110 % säker på att det kom från slidan och inte ändtarmen!

  • MammaLagom
    Linn66 skrev 2012-02-08 20:02:46 följande:
    Hej tjejer. Jag har bf 14/3 och har mkt tryck "neråt" och ilningar i vänster ljumske. Detta är mitt tredje barn men har aldrig varit med om det tidigare. Någon som har något liknande? Bebisen ligger fixerad och långt ner sedan tre veckor tillbaka. "tvåan" fixerade sig aldrig utan var ruckbar fram till fl. Antar att han "borrar" ner sig och kommer åt nerver eller något men det är verkligen obehagligt.
    Jag har med haft mycket tryck neråt som ilar längs urinrör och ljumskar. Får se på måndag om det är en fixering, vilket jag nästan tror att det är. Detta är med mitt 3:e barn=) Blev med lite nojjig men man känner verkligen att man är gravid denna gången verkar det som!:)
  • MammaLagom
    Miss Lady E skrev 2012-02-09 17:25:38 följande:
    Angående ilningarna så hade jag rätt i min gissning -bebis är fixerad! :)
    Vad härligt!:) 
  • MammaLagom

    Skrev ett tillägg på omröstningstråden -  planerat snitt är igångsättning, akut snitt är blödning/annat.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD