Inlägg från: ZebraMyran |Visa alla inlägg
  • ZebraMyran

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Detta setet har köpts till den lill* i magen, stl 50/56



     
  • ZebraMyran

    Härliga ul bilder! Glad Jag får snällt vänta till rul. Flört Ska försöka lägga in magbild idag, har bara svårt att fatta hur man överför från just min htc. 

  • ZebraMyran
    Nikis skrev 2011-09-02 08:05:46 följande:
    Min son va 51 när han föddes och han hade 50 ett tag iaf, men dom växer ju så de knakar. Vad ska dom ha för kläder när dom ligger i vagnen i mars när dom är nyfödda?
    Min förste son hade en fleeceoverall, så det kommer nog denne lille också ha. De är ganska tunna, men ändå varma. 
  • ZebraMyran


    Var på ultraljud i tisdags, allt såg bra ut, förutom att jag har en lågt liggande moderkaka. Så det blir ultraljud i januari för att kolla så den flyttats uppåt. H frågade om vi kunde få veta könet, vilket inte var några problem för hennes del, dock var det inte lätt att se. Men sen var hon säker på att det är en flicka, för hon kunde bara se två streck nertill. Blev lite av en chock för min del, var inställd på en pojke till, men det spelar absolut ingen roll. Hjärta

  • ZebraMyran

    Jätte kul att kolla på era ultraljud! Glad

    Blev förresten framåt flyttad fem dagar, så är bf är den 8mars istället, dagen efter äldste sonen fyller år, men han hoppas hårt på att det ska bli samma dag eller dagen efter. 

  • ZebraMyran
    MammasSötnosar skrev 2011-10-07 22:47:46 följande:
    Ja fast jag har börjat tvivla på svaret :S
    Ju mer jag tänker på det ju mer funderingar kommer det så jag funderar på om vi ska boka in ett könsultraljud också fast på samma gång så tycker jag att det är dyrt för man får ju veta förr eller senare men just för dom praktiska sakerna som vagn osv så vill jag ju veta i förväg :S

    Med första barnet sa dom kille direkt & det stämde, nu kollade hon 2ggr & sa att hon nästan är helt säker på tjej.
    Men det där "nästan" kanske hon bara sa för att dom inte ska ge ett 100% svar om det visar sig vara fel sen?

    Är det några här som har kollat med tidigare barn & det har vart fel när läkaren har sagt nästan helt säker?
    Det är nog för att det finns tillfällen då det varit fel, så de kan inte säga att de har rätt med 100%. Jag kollade på mina gamla ultraljud, speciellt med yngste sonen såg man tydligt att det var en pojk, så jag tror verkligen de har rätt nu. Om man kollar på min ultraljudsbild så ser det faktiskt ut som att det är blygdläpparna som syns, ingen pung eller snopp syns där inte. 
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD