Inlägg från: viplanerar09 |Visa alla inlägg
  • viplanerar09

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

     


    Hej! Jag hoppar gärna in här också! Är även med i marsbebis2012.

    Har kollat igenom lite smått och vilka fina magar alla har :)


    Min mage v4+1 magen börjar bli svullen

    V6+3 nu är magen ännu mer svullen.

    Idag är jag i vecka11 (10+3) Har lite problem att överföra bilder från mobilen till datorn. Men en nyare bild på magen kommer.
  • viplanerar09
    Scorpio skrev 2011-08-09 12:55:01 följande:
    Åh då har vi samma BF då kanske? =) Vi har 3 mars enligt alla uträknare. Dock är vi osäkra på när befruktningen blev, men vi chansar på 11 juni så länge =)
    Hehe ja nästan. Jag/vi har BF den 2mars. Men jag gjorde ett UL i vecka 8+4 och hon trodde jag var längre gången. Får väl se på RUL den 6/10. Fast eftersom jag kollade med ägglossningstest så hade jag ägglossning kring den 10-11juni. Så jag kommer nog att ta detta datum som slutmål om inte bebisen kommer tidigare vill säga. 

    Med sonen hade vi BF 9nov enligt RUL men den 13 nov enligt sista mens och han kom den 14nov. Jag sa hela tiden att han kommer att komma den 13 eller den 14 :)

    Hoppas att lill*n i magen vill titta ut den 3mars. Skulle få världens bästa födelsedagspresent då ;) 
  • viplanerar09

    Här har ni en liten bild på vårt lilla mirakel i magen :) Gjorde ett tidigt UL i v8+4. Hon trodde jag var längre gången då den var större för sin vecka.

    Den sparkade så fint med sina minimini ben och armar.



    Ursäkta att bilden blir så stor :(
  • viplanerar09
    LadyA01 skrev 2011-08-09 13:20:53 följande:

    Åh vad härligt! :)


    Jag har nytt vul/ul på måndag, hoppas så innerligt att allt ser bra ut då!


    Ja det var verkligen härligt. Hon sa även att chansen nu att få missfall är lika stor som efter v12 då jag gjorde mitt UL. Så det kändes härligt. :)

    Okej, har då någon orsak varför du/ni gör flera?
    När har du BF?
  • viplanerar09
    LadyA01 skrev 2011-08-09 13:37:01 följande:
    Jag har haft 3st missfall, men nekats utredning pga att vid 2 av gångerna fick jag inte komma in och göra ett vul före missfallet... så dels därför behöver jag in o få det kollat så att det registreras så jag kan få göra utredning om det skiter sig 2 gånger till, men också för att jag ska må lite bättre o se så att det ser bra ut.

    Har fått et mf i v. 5 och två i v 8. Är nu i v 9, så det känns skönt att skräckveckan är över... :)

    Ja, ser allt bra ut i v 9-11 så är missfallsrisken i princip lika låg som i v 13, har läst att den ligger på 1-2% och sjunker sedan då till 1% efter v 12, och förblir så till födsel. Så jag hoppas innerligt att vulet ser bra ut på måndag, då är jag i v 10. :)
    Okej då förstår jag! Håller tummarna och jag tror att allt ser fint ut :) Hoppas också att ni får njuta av en hel graviditet denna gång också.

    Jag kan verkligen inte föreställa mig hur det känns att få mf men jag kan tänka mig att det känns fruktansvärt...
  • viplanerar09
    LadyA01 skrev 2011-08-09 14:24:22 följande:
    Det är sjukt jobbigt psykiskt, ingenting man önskar någon. Den fysiska smärtan går ju över hyfsat snabbt i alla fall. MEN - jag väljer att se det såhär istället - vi kan ju bli gravida! Och faktiskt ganska lätt ändå! Så förr eller senare ska det gå hela vägen, och jag bara hoppas på att NU är tillfället! :) Och så får man försöka fokusera på det så gott det går och bara nojja inför vul typ. ;)
    JO jag förstår att det går över.. Tur att det gått så bra för er då. Lider verkligen med dem som försökt flera år och sedan får mf.

    Jo, nå tror jag att denna grav. kommer gå hela vägen. Helt klart :)

    Själv är jag lite njig över att jag kan få senare mf. Min mamma fick det nämligen med andra barnet i v22-23. Nå behöver ju inte jag få det bara för att hon fick det. Men man är lite nojig iallafall. Det ligger där i bakhuvudet.
  • viplanerar09


    V11(10+4) Dagens morgon mage :) Jag förminskar inte bilden här på FL för att det blev itne bra då. Så ni får stå ut med en stor bild :)

     

  • viplanerar09
    Lillis2012 skrev 2011-08-10 10:11:38 följande:
    Wow! Vilken jättefin bäbismage =) Min ser bara ut som en "tjockismage" =P Nä det gör den väl kanske inte men den är i alla fall inte lika fin som din =)
    Oj tack! Ändå får/har jag så att det ser ut som om man tagit ett snöre och dragit åt i midjan. Har även så som ogravid. Fast de kommer att försvinna när magen blir större :) Börjar att försvinna nu :)
  • viplanerar09




    Nu har jag/vi i stort sätt bestämt oss för en emmaljunga Nitrocity. Någon som har eller hört något om denna vagn? för- och nackdelar? Men nu är frågan vilken färg? Jag kommer nog inte att välja samma färg utan en färg på sittdelen och sedan tar jag en annan färg på citykorgen. Har fastnat mycket för den svarta och den röda åkpåsen och sedan den röda citykorgen. Men det gröna är riktigt snygg också!

    Någon annan som funderar på samma vagn? Vilken/vilka färger tycker ni är snygga/snyggast?

  • viplanerar09

    Får vad du menar. Det var jag som la ut bilder på en vagn då jag undrade vad de tyckte om vagnen/färgerna :) eftersom det var du som startade tråden kanske jag skulle lagt upp bilden i den andra tråden?! Själv tycker jag att man kan lägga upp bilder här och fråga vad ni tycker, annars blir ju andra tråden en bildtråd också?! Men du får bestämma hur du vill ha, som jag skrev tidigare så var det ändå du som startade tråden :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD