• emiiiily

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Vad fina magar ni har. :)
    Min mage som är helt platt i vanliga fall har nu svullnaden gått ner och nu har magen börjat växa igen. :) Denna är tagen nu precis. :) 7+2 idag.



    ♥Lucas 090430♥ ♥Pyret bf 120317♥
  • emiiiily

    Fick ett vul idag när vi var hos läkaren. Enligt datorns uträkning så tycker den 11+2 och enligt sista mens är det 11+1 idag så det känns ju rätt exakt. :)



    ♥Lucas 090430♥ ♥Pyret bf 120317♥
  • emiiiily

    Min sambo tog denna 12+0 hade precis suttit upp riktigt i soffan men kände att de var obekvämt, ni ser kanske obekväms linjen över magen. ;) Är i vanliga fall helt platt.



    ♥Lucas 090430♥ ♥Pyret bf 120317♥
  • emiiiily

    Fin jacka från Nelly. Jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra med jacka. Kommer nog vänta och se hur stor jag blir. Med sonen kunde jag ha min vanliga kappa. Men denna gång kommer jag ju vara längre gången i vinter så. Sonen skulle ju egentligen varit sent majbarn. :) vi får se.

    Ni som haft innan!! Ni vet ju hur kullerbyttorna känns på utsidan, jag kände det igår kväll! Två gånger på en gång! Höll handen på sidan av magen lite tryckande och lutade mig fram för att spotta efter tandborstningen. (hade känt puffar där strax innan fast bara på insidan därav reflexen att lägga handen på den plats. :) ) först vågade jag inte riktigt lita på min egna känsla men så googlade jag lite och visst kan man om man har tur känna även på utsidan så här dags. Det var den tid det brukar vara mest liv i magen och sen tror Jag tror h*n låg nära "väggen" lite tillfälligt. :)

  • emiiiily

    Har rött till min son, svart säng. Men är ju iofs lakan han har (han har ju en vanlig 90 säng nu) men tänkte iaf mest på att rött passar till pojkar med. :) hade vitt spjälskydd när han var liten, tycker inte de var så smutståligt, iaf jag tvättade ju inte det som man gör med lakan, men kanske andra gör? :/ kommer nog ha nån färg denna gången.

  • emiiiily

    Tänk på att ul bilder bleknar i ljus med tiden så om ni vill rama in dem och ha kvar dom som de är så skulle jag rekommendera att skriva ut kopior på fotopapper eller dyl istället och ha originalen i ett album :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD