• ohbaby

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Tänkte bara kolla, några av er skriver att ni känner livmodern eller frågar andra om de känner livmodern. 
    Hur känns den??
    Jag tycker att jag har börjat få en liten liten mage, vet inte om det bara är en svullen sådan eller om det är den lille.

    Min man kände efter igår och tyckte det kändes lite "spändare" än vanligt i höjd med naveln. Jag tycker det också men bara till höger om naveln...?

  • ohbaby
    Imagine this skrev 2011-08-02 19:38:14 följande:
    Ohbaby- det är inte jätte lätt att känna den och på vissa lutar livmodern bakåt som gör det ännu svårare att känna. Men uppe vid naveln tror jag inte att din livmoder har nått ännu, det är först vid vid v 20-25. Vissa (bla jag, men jar fått höra av BM att jag är ovanligt lätt att undersöka) känner livmodern ovanför blygbenet. Jag har kännt den ända sen den var just bara nån cm ovanför till nu då den är ca 9 cm ovanför. Det känns lite som stummheten av urinblåsan då man är jättekissnödig, men man känner ju inte obehaget som att känna ett tryck på en sprickfärdig urinblåsa. Det är lite svårt att beskriva hur den känns... Men man kan ju be sin BM visa vart den är då hon ska ta ut SFmåtten första gången så har man kanske större chans att kunna känna den själv oxå.
    Ok, tack:) Ska till BM om två dagar så då får jag fråga:)
  • ohbaby

    Den är snygg:) Har några vänner som gav 12000 för sin, men då var det den i denim. Den är ju också riktigt snygg.
    Tyvärr så har inte vi råd med en sån. Får hålla utkik på blocket om man kan hitta en billig och fräsch sådan;) 

  • ohbaby

    Snygga magar! Min är totalplatt på morgonen och på kvällen ser den väldigt rolig ut! Putar ut bara under naveln, och putar ordentligt. Inte är den snygg i alla fall! Ska ta en bild och lägga upp sen;)


  • ohbaby

    Fick åka till gyn och göra vul i tisdags pga lite blödningar. Trodde inte jag skulle få se bebisen och jag trodde att läkaren mest kollade vart blödningarna kom ifrån men helt plötsligt vände hon skärmen och jag fick se en livs levande liten sprattelunge! 
    Frågade om jag fick med mig en bild och hon sa att jag kunde få det men att jag var tvungen att smuggla ut den så jag skulle slippa betala!

    Så här är den. Vecka 12+2 (idag 12+4). Blev flyttad fyra dagar. Skulle varit på 12+0 idag. BF 10 mars:)
     



  • ohbaby


    Har äntligen fått ändan ur vagnen och gjort första grejen till knodden!
    En "overall" eller vad man nu ska kalla det. Tänker att den borde fungera bra första veckorna om det är kallt! Törs inte köpa nån varmare overall ifall det inte är så kallt.
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD