• Scorpio

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Insåg just att mina frågor kanske inte passar i en bildtråd :P länka gärna de kläder ni köper :) (om man får göra så :))

  • Scorpio

    Bilden togs v 10 (9+2), har hänt lite med magen iallafall! =) Den går inte att dra in längst ner, samt att måttet runt största stället på magen har ökat 10 cm sedan jag blev gravid =) Har gått upp 1,5 kg hittills. Dock är jag fortfarande jäääätteuppsvullen ibland, och då är jag MKT större! Idag är jag 10+3.



    Att jämföra med: v 6 (5+2)


    Sorry för stora bilder!!! Skäms Ska försöka göra montage med alla bilder sen också så det är lättare att jämföra.
  • Scorpio
    viplanerar09 skrev 2011-08-09 12:41:37 följande:

     


    Hej! Jag hoppar gärna in här också! Är även med i marsbebis2012.

    Har kollat igenom lite smått och vilka fina magar alla har :)

    Min mage v4+1 magen börjar bli svullen

    V6+3 nu är magen ännu mer svullen.

    Idag är jag i vecka11 (10+3) Har lite problem att överföra bilder från mobilen till datorn. Men en nyare bild på magen kommer.
    Åh då har vi samma BF då kanske? =) Vi har 3 mars enligt alla uträknare. Dock är vi osäkra på när befruktningen blev, men vi chansar på 11 juni så länge =)
  • Scorpio
    viplanerar09 skrev 2011-08-09 13:04:12 följande:
    Hehe ja nästan. Jag/vi har BF den 2mars. Men jag gjorde ett UL i vecka 8+4 och hon trodde jag var längre gången. Får väl se på RUL den 6/10. Fast eftersom jag kollade med ägglossningstest så hade jag ägglossning kring den 10-11juni. Så jag kommer nog att ta detta datum som slutmål om inte bebisen kommer tidigare vill säga. 

    Med sonen hade vi BF 9nov enligt RUL men den 13 nov enligt sista mens och han kom den 14nov. Jag sa hela tiden att han kommer att komma den 13 eller den 14 :)

    Hoppas att lill*n i magen vill titta ut den 3mars. Skulle få världens bästa födelsedagspresent då ;) 
    Ja jag såg nu på FL´s räknare att jag också hade 2 mars, verkar vara lite olika =) Jaså ja det låter ju som en toppenpresent! Sambon fyller år 9 mars han också, så vi hoppas den kommer då ;)

    Kan ngn länka till diskussionstråden för marsbebisar som hör ihop med denna bildtråd? =) Så jag hamnar på rätt, verkar finnas några. 
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD