• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Hej kära vänner!
    Nu har vi en diskussiontråd, en list-tråd, och nu en bild tråd.

    Kan ju vara allt från bilder på bebiskläder, Ultra ljud, magar, etc 

    Kram  {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-14 19:15
    Länk till diskussionstråden: www.familjeliv.se/Forum-11-228/m59819696.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-25 22:34
    Här är fortsättningstråden där vi kan fortsätta prata när bebisarna kommit ut www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD
  • faceprimer

    Jo fast man behöver inte fortsätta vidare diskussioner här från en annan jag är kanske tråkig men vet att några fler reagerat på innan att detta är just en bildtråd och där man kan kommentera kring en bild, men kanske inte börja med vidare diskussioner från en bild, då är ju detta snart en diskussionstråd. en diskussion om vagnar är ju bättre i diskussionstråden än i bildtråden tycker jag fortfarande (såg dock inte att någon hade lagt upp en bild på vagnar så de ber jag om ursäkt för)

  • faceprimer

    Och Självklart får man kommentera bilder etc et, och menar inte att om man pratar om magar tex och det blir en diskussion att man ska flytta över till diskussionstråden, utan jag syftade just på att Varför inte lägga ut samma fråga i diskussionsforumet om vagnar då det går lika bra att diskutera vagnar där än här? så menar inte att ni inte får utan tänkte bara att eftersom det ändå blev en liten diskussion så kan man ju ta det i diskussionstråden när det ändå handlar om något som vagnar?

  • viplanerar09

    Får vad du menar. Det var jag som la ut bilder på en vagn då jag undrade vad de tyckte om vagnen/färgerna :) eftersom det var du som startade tråden kanske jag skulle lagt upp bilden i den andra tråden?! Själv tycker jag att man kan lägga upp bilder här och fråga vad ni tycker, annars blir ju andra tråden en bildtråd också?! Men du får bestämma hur du vill ha, som jag skrev tidigare så var det ändå du som startade tråden :)

  • faceprimer

    tror ni missförstår fortfarande klart ni FÅR diskutera här! men det är lätt att det isåfall börjar med en bild och sen är det plötsligt en stor diskussion om vilken vagn som är bäst när de från början handlade om vilken färg som är snyggast, förstår ni? så tänkte bara att en vagn diskussion hade man lika gärna kunnat ha i diskussionstråden och som jag skrev så såg jag inte att det fanns en bild på vagn först, utan trodde en vagn diskussion började här utan vidare, bad ju om ursäkt för att jag inte såg den. men fortsätt ni!

  • faringe
    Skalet skrev 2011-08-10 21:42:25 följande:
    Vi har också tänkt nitrocity, eller iaf ngt liknande
    jag undrar bara hur dom funkar när det är snö eller ute på en skogsväg me dom små vridhjulen,någon som vet?!
  • Morkulla

    Nu har jag äntligen fått fastställt hur långt gången jag är!
    Enligt mensen var det 12+6, men ul visade idag 9+2. Men åååh så skönt det var att få se lilla pyret och hjärtat som slog fast och starkt Solig


  • faceprimer

    Åh vad mysigt, jag längtar tills jag också får se bebis på ultra ljud

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD