Inlägg från: Anonym (Vem nästa?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vem nästa?)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Jag har dejtat ett par stycken via sajter och har en del kontakt med dem men det har bara blivit en dejt per styck liksom. Främsta orsaken till att det inte blivit fler är tid. Småbarn och heltidsjobb kräver planering och det ska passa för båda. Men ingen av tjejerna ens nämner eller föreslår en ny dejt trots att de säger sig vilja träffas igen. Jag har föreslagit några tillfällen men det har inte funkat av olika skäl. Är det bara killen som "ska" ta initiativ till att ses igen? Eller är det ett sublimt sätt att tala om att de inte är intresserade egentligen? Varför har vi i så fall fortfarande mailkontakt flera ggr i veckan?

  • Anonym (Vem nästa?)
    etanol skrev 2011-09-01 12:15:22 följande:
    Be dom återkomma om tid när det passar, så har du lagt över bollen till dom istället.

    Vi är lite komplexa vi tjejer, ber om ursäkt för det
    Vad skulle hända om du gav tusan i att svara på mail under en tid? *undrar lite*
    Gjorde det med en. Efter ett par veckor utan kontakt drog jag iväg ett sms. "Men heeej, det var ett tag sedan man hörde av dig..." kom det till svar. Jag har inte skrivit något sedan dess. Antar att det bara är att leta vidare.
  • Anonym (Vem nästa?)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-09-01 23:02:54 följande:
    Jag hade också reagerat som din dejt och sagt nåt liknande eller typ: Vad sa du att du hette? Man ska visa sitt intresse som kille. Det är tyvärr så, att killar vill jaga och tjejer ska ligga lågt. För att inte skrämma iväg er. Hate it!!!!
    Jag tar gärna initiativ, men man slocknar liksom om man inte får ett motjuck nån gång. Respons, ett livstecken iaf.
    " Åh förlåt älskling, gjorde jag dig illa?"
    "Nej, varför tror du det?"
    "Nja, jag tyckte du rörde lite på dig"
  • Anonym (Vem nästa?)

    Blir så trött ibland. Jag ser inte ut som ett bergatroll men jag är inte Brad Pitt, och är inte Brads pitt heller men hur viktigt är utseendet egentligen? Är nyreggade mer kräsna än rutinerade rävhonor? Äh, jag vete fan men jag var bara tvungen att spy ur mig lite ilsken frustration.

    Vad säger församlingen? När en kvinna reggat sig på en sajt, räknar hon med att omedelbart få svar och medföljande dejt från nån Tom Cruisetyp? Ljuger reklamen för sajterna? Är frontfigurerna för snygga?

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!