Inlägg från: Smecker |Visa alla inlägg
  • Smecker

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    "Det går lite för fort" verkar mer regel än undantag. Verkar som om tjejer över en viss ålder inte kan dejta lite lugnare, utan det skall vara villa volvo vovve på 2 veckor blankt. Med någon som man chattat lite på MSN med, träffats ett par gånger och haft sex. Och är man inte beredd att gå "all in" efter 2 veckor så är man inte rätt person. Men hallå.. seriöst!

  • Smecker
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-11-13 21:20:21 följande:
    Fast det känns ju också som en sorglig tanke. Och det skrämmer mig att om jag är singel några år till och inte får barn så kommer folk tänka så om mig.
    Man kanske har svårt att få barn?
    Kanske inte träffat rätt person?
    Kanske fokuserat så mycket på karriären att resten har fått vänta?
    Det är ungefär så jag känner ute i nätdejtingsvängen. Kvinnor i 35-40årsåldern som inte har barn, varför? Om de inte träffat rätt person - är de så udda eller så kräsna? Är de mindre udda/kräsna nu? Har de prioriterat karriär - har man verkligen slutat med det nu? Finns det utrymme för mig och ev barn i hennes liv när karriären är så viktig att allt annat fått vänta?

    Tyvärr är det även så att dessa kvinnor känner klockan ticka, allt blir så mycket mer frenetiskt och desperat. Och desperat är inte attraktivt.. 
  • Smecker
    Niklas2k skrev 2011-11-13 21:11:08 följande:
    Den meningen är så stor. Vad är det som går för fort? Det är så olika för alla.
    Jag körde väl med att det går för fort när jag kände mig väldigt osäker.. och idag vet jag att det inte var rätt.
    Det här med att bilda vardag och familj. Det skall vara "all in" från dag 3, säga upp sin lägenhet från dag 5 osv. Jag själv känner att jag vill ta det lite lugnt, lära känna varandra innan vi kastar oss in i vardagen.
  • Smecker
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-11-13 21:31:09 följande:
    Så jag har typ 5 år på mig innan du hade tänkt alla dessa tankar om mig?

    Eller så är det så att man levde i en väääldigt lång relation och när det blev dags för sådant så drog mannen i fråga. Och sen tar det tid att läka o.s.v

    Jag har en vän, 37 år gammal och hon har inte barn. Vill väldigt gärna ha barn. Men henne är det inte en gnutta fel på.
    Jag har inte sagt att det ÄR något fel på en kvinna i 35-40årsåldern som inte har barn, däremot är det de funderingar som jag får. Säger inte att det är rätt eller fel, lika lite som det är rätt eller fel av dig att nobba killar som har barn Jag hade ett tag en kk som var 36 år och väldigt gärna ville ha barn. Min tanke var "och hur i helvete skall det gå till?", hon jobbade runt 70h i veckan och hade inte en tanke på att trappa ner.
  • Smecker
    Anonym (Lantlolla) skrev 2011-11-13 21:36:27 följande:
    Det kan ju faktiskt vara så att man levde ihop med en person som man insåg vid 35 års ålder att man inte ville leva med resten av livet. Eftersom inga barn kommit till världen innan så kändes det inte ok att stanna bara för att få barn med en person man redan insett att man inte vill dela resten av livet med. Det är inte schysst mot honom. Sedan är det ju tyvärr inte så lätt att hitta någon man vill leva med. Det vet vi alla här i tråden!
    Point taken, duly noted

    Har själv upptäckt efter 8 år att jag inte kunde leva med min respektive längre, vi har två barn ihop. Kan dock inte påstå att jag ångrar att jag skaffade barn med henne, hon är världens bästa mamma, bara inte världens bästa fru (till mig). 
  • Smecker
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-11-13 21:49:00 följande:
    Och jag sa inte att du sa det. Jag fråga om jag hade 5 år på mig innan du tänkte så om mig
    Med största sannolikhet:

    Nej

    Eftersom vi inte kommer dejta Flört 
  • Smecker
    Klöset skrev 2011-11-13 21:49:20 följande:
    Hemma igen. Inget klick alls. Kändes bara helfel rakt igenom. Konstigt med tanke på hur lätt det var att skriva med honom. Well well.
    Du pussade grodan. Grodan förblev en groda. Eller blev den till en gris?
  • Smecker
    Cosan skrev 2011-11-13 21:56:15 följande:
    Ganska lätt ekvation, hon hann med sex och det brukar i normala fall var vad som krävs för att få barn Skrattande
    Knappt det du.. knappt det.. :-P 
  • Smecker
    Klöset skrev 2011-11-13 22:11:21 följande:
    Nja. Men jag åkte hem till honom. Det första som möter mig är ett hav av disk, ett soffbord fullt av godispapper, kakplast och en kille som börjar prata om diverse ointressanta ämne som ex och ärr i rumpan. Han har även ett brinnande intresse för religion och pratar gärna om det (märkte jag) och jag är totalt ointresserad av allt sånt.

    Dessutom gav han mig extrema pervoblickar emellanåt så jag rös i hela kroppen.

    Det kändes inte alls okej. Skäms 
    Förvånad Tyst Död
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!