Inlägg från: Anonym (ny) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ny)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Ny här, får man vara med???

    jag, tjej, 32 år gammal, 2 st barn, varit singel i ca 2 månader bara men har varit på g att göra slut ett bra tag så jag har kommit längre än dessa 2 månader.

    Har börjat nätdejta lite nu men ännu inte varit på dejt IRL.

    Känner mig lite feg, ge mig styrka

  • Anonym (ny)
    Anonym (Mia) skrev 2011-07-29 21:32:23 följande:
    Det får man *bjuder in och låtsas vara TS*

    Kul att du i alla fall vågat dig ut på nätet om du känner dig mogen för det. Tänk på att även om den du ska dejta inte är fyrverkerier och stjärnsmällar på en gång så kan man gå ut och träffa någon och förhoppningsvis bara ha en bra kväll i alla fall.
      
    ja jag ser det som ett sätt att öva på att inte vara så feg gällande dejting
    JAg är hur social som helst i vanliga fall men just dejting gör mig supernervös
  • Anonym (ny)
    Anonym (Mia) skrev 2011-07-29 21:39:28 följande:
    Varför tänker folk inte på att städa upp i bakgrunden innan de tar kort? Jag vill inte träffa någon som har kläder liggande i högar på golvet, en pizzakartong på sängen och en gryta med sked i bredvid datorn. Kräks
     
    haha de kanske inte förstår att det syns på bilderna
  • Anonym (ny)

    vad är HP?

    ni som kanske är lite mer erfarna i dejtingträsket vad föreslår ni som första dejt?
    jag är lite rädd att OM Det känns helt fel så kommer det ju bli aspinsamt om man blir fast på en fika och inte kommer därifrån, skulle vilja ha en tidsspärr fösrta gången haha

  • Anonym (ny)

    Förslag på bra första dejt och varning på dejter man INTE ska ge sig på ;)

  • Anonym (ny)

    Fast jag vet inte, en del är olika, men jag reggade mig ganska tidigt på dejtingsida men det var inte för att jag trodde jag skulle träffa mitt livs kärlek och inte heller för att gå på massa dejter utan för mig var det mer ett sätt att "träffa" lite folk och snacka på kvällarna eftersom jag blir väldigt ensam nu. Mina kompisar har flyttat från stan och exet flyttat ut.

    Det var så jag träffade mitt ex också. Ett år efter att jag gjorde slut med killen jag hade innan. DEt var på dejtingsida som jag reggade mig på väldigt snabbt efter separationen men jag var inte ute efter att träffa någon egentligen utan mer ett sällskap men för en del kanske det inte är så?! 

  • Anonym (ny)

    är det nån mer här som är ensam med barn?
    Hur gör ni? jag har ingen som kan vara barnvakt vill ju inte att barnen ska träffa en dejt bara sådär  

  • Anonym (ny)
    Sofia1970 skrev 2011-08-01 22:43:46 följande:
    Jag har barnen varannan vecka så det är inga problem för mig. Känner du ingen som har nån tonåring som vill tjäna lite extrapengar på att sitta barnvakt?
    Kanske finns någon på jobbet. Får höra lite grann...problemet är att mitt ena barn är extremt blygt så det känns som om man måste "skola in" barnen flera ggr innan jag kan han "nytta" av barnvakten och lita på att jag kan vara borta en stund. inte så skoj om de ringer hem mig direkt
    men får fråga runt lite 
  • Anonym (ny)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-02 08:49:46 följande:
    TS, inte gjorde du bort dig, inte! Det gjorde snarare han! Hade han grälat med frugan, eller? Strunt i honom! Inte vill du ha en relation när han dyker upp varannan månad när det behagar honom! Dumpa honom!

    @Ny: Jag är också ensamstående på heltid med mitt yngsta barn, med undantag för varannan helg och lite strödagar här och där. Jag vet dock hur det är att vara mamma 24/7 också. Vilket bra upplägg du och din väninna har! Jag har en ung tjej, mitt äldsta barns kusin faktiskt, som brukar sitta barnvakt då och då och tom hämta på dagis en gång i veckan. Jag blir dock uppgiven med jämna mellanrum åt hela situationen för tänk om man träffar nån som man gillar och vill fortsätta träffa. Ska man då behöva vänta i 1 eller 2 veckor till nästa dejt? Jag har gjort faktiskt gjort så att när jag träffat killen några gånger så har jag bjudit hem honom när yngsta somnat och äldsta var hos sin pappa.

    @BBB: Vilka fina skor det var! Jag brukar ha höglackat på dejter speciellt nu på sommaren. Kör samma outfit på alla mina första dejter : en knälång klänning med platåskor. Jag känner mig jättebekväm i den. Problemet är att jag blir i vissa fall längre än killen
    jag kan absolut tänka mig att bjuda hem någon på kvällen men det vill man ju inte göra första eller andra ggn. JAg är lite feg och tänker att det kanske är en yxmördare
    Jag får försöka testa att få pappan att ha barnen några timmar de första gångerna och sedan bjuda in på kvällstid när barnen somnat.
  • Anonym (ny)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-02 09:18:04 följande:
    Ja, försök få honom att involvera sig mer. I mitt fall ville han själv så vi går på FamRätten och skriver ett schema, men det är OT här.
    Nej, inte på första dejten så klart!!! När du träffat vederbörande några gånger å känner att du trivs i hans sällskap. Och har han också barn så har han mer förståelse för situationen. Jag känner dock mer och mer nu att mina chanser att träffa nån minskar iom att jag har barn på heltid. F-n vad trist!!!

    Bor du i Sthlm?
    fast det handlar inte om att engagera sig. han är sjuk och kan inte ha dem mer än några timmar åt gången.

    klart det minskar när man har barn på heltid. Den personen jag har kontakt med har inga egna barn men har förståelse för situationen med tanke på att vi båda är i barnafödande ålder så jag tror inte det är nåt problem. Han säger att han "väntar" tills jag har möjlighet men om man setts och trivs ihop så vill man ju säkert ses ofta. Jobbar heltid och har barnen i stort sätt på heltid. Det betyder att jag t o m har nattis till dem så jag vill inte gärna lämna bort dem i "onödan" när de är borta så mkt redan som det är Svårt det där men det får bli som det blir. det får ju gå "sakta" när man har barn för de får ju gå i första hand såklart!
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!