Inlägg från: Anonym (Hopplös:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hopplös:))

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (Väntar...) skrev 2011-08-18 20:04:58 följande:
    Oops så jag klantade mig! Men är glad för att jag gjorde det, för jag fick snabbt se vad killen gick för.

    Vi började prata idag, många meddelanden. Fick en känsla av att han sökte en "perfekt" kvinna, men tänkte att det är bara att fortsätta surra  och se. Och rätt vad det var så klantade jag mig - jag sa nämligen att jag hade levt med mitt ex i X antal år i ett underbart förhållande. Och han gick i taket. Sa att han tappade intresset och att det inte fanns ngn möjlighet arr det kunde ha varit underbart om det nu var så att jag var singel. Så uppenbart svartsjuk!!! Visst, man ska ALDRIG prata om ex i början på en kontakt - min miss!!! MEN att inte kunna hantera att ngn haft det bra med sin f.d. är ju också oerhört barnsligt.

    Vedertagen praxis är att man ska spy galla över sitt ex. Och mitt ex var underbar. Men det är inte han och jag idag och jag älskar honom inte längre. Ska det vara nåt hinder??? 
    Ja, hans reaktion är oroväckande och gör honom inte speciellt attraktiv.
    MEN jag hade själv blivit väldigt avtänd om jag snacka med en man, precis i början, och han berättade för mig att han levt i ett underbart förhållande i x-antal år.
    Jag vill varken höra bra eller dåliga saker.
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-18 20:13:13 följande:
    Ja, hans reaktion är oroväckande och gör honom inte speciellt attraktiv.
    MEN jag hade själv blivit väldigt avtänd om jag snacka med en man, precis i början, och han berättade för mig att han levt i ett underbart förhållande i x-antal år.
    Jag vill varken höra bra eller dåliga saker.
    Hade dock inte sagt nåt till killen och inte alls reagerat som han gjorde.
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 20:39:52 följande:
    Ja då får han nog skylla sig själv. Hade någon sagt så till mig så hade jag bara ignorerar det (och möjligtvis lagt det någonstans bak i hjärnan för att ha lite koll på det i fortsättningen), men att bli SÅ knasig över det tycker jag inte känns vettigt.
    Precis så!
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 20:36:47 följande:
    Att han vill träffa dig förstås!
  • Anonym (Hopplös:))

    Alltså, det finns gränser. Jag orkar inte. Och jag känner mig som en desperat brudjävel.

    Jag svarade på han sms, skämatde lite som vanligt och frågade när vi skulle ha första lektionen (= när vill du ses igen) Han har inte svarat, däremot har han varit online på SD minst en timme nu. Alltså, det känns inte okej att jag ska behöva jobba såhär och han inte alls.
    Att han bara skiter i att svara mig men har tid att sitta på SD.

    Nej, får nog lägga ner det hela.

  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 22:45:42 följande:
    Ibland kan man vara alldeles lagom och dom drar på det ändå. Du kanske ska strunta i det och se om han tar mer frivillig kontakt. Ibland är dom ju bara artiga och svarar av det skälet eller så svarar han bara eftersom han inte vet vad han ska skriva på eget initiativ. Det kan ju också vara så att mamma ringde precis när han loggat in på SD och att han just nu svarar på frågor om hur han mår och vad han ätit till middag och om han har strukit kalsongerna.
    Haha, du är så klok!

    Nej men jag kommer inte höra av mig mer. Iaf inte på eget initiativ. Om det är blyghet så är han för blyg för mig. Och han egentligen är ointresserad så är han feg som inte bara säger det.
    Jag förstår inte hans beteende och det känns helt enkelt inte bekvämt.

    Blivit tillfrågad om en annan lunch-promenad-dejt imorgon. Tror jag nappar på den.
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 22:53:19 följande:
    Gör så.
    Tycker som du. Det han visar nu är väl lite av det han eventuellt kommer att göra (eller inte göra) senare också när ni blivit ett par så att säga.  
    Precis, och jag finner det oattraktivt! Vill ha lite kaxigare, säkrare och rakare män.
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 22:55:53 följande:
    Exakt! Kaka söker maka. Skål
    Fixar du nån till mig så fixar jag nån till dig?!
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 22:58:52 följande:
    Bytt är bytt! (Gamla ex räknas icke!)
    Nej exen skippar vi.
    Thebluesky skrev 2011-08-18 22:59:23 följande:
    När jag läste denna tråden tyckte jag det var lite roligt att komma med vad jag tycker e glädje historia. :) För jag hittade min pojkvän på nätet,för bara några månader sen :) Så det går allt och få tag i dom, kärleken finns där ute även om det är jobbigt och kan vara mökt ibland så finns den :) Vet att alla säger så här och så, men det är sant. :) Lyckligare än nånsin :)
    Härligt att höra!! Lyckligare än nånsin låter ypperligt Solig
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (ny) skrev 2011-08-19 07:24:31 följande:
    jaha nu sitter man här då o ska göra sig i ordning....svårt det där med kläder. Vill ju klä upp sig men samtidigt vill jag inte det. Jag vill inte ta på mig nåt som jag inte skulle ha på mig annars utan jag vill att han ska se vem jag är med en gång för det är ju den han "får" om han nappar så att säga.

    nu menar jag inte att jag ska ta på mig mysbrallorna men ja ni hajar nog! Tror jag kör på min instinkt o ta mig mig ett "jag plagg" så han verkligen får se från början vem han dejtar! Är det galet tänkt??
    (Väntar..) sa det bra. Det viktigaste är helt enkelt att du har nåt du trivs i och som får dig att känna dig fin. Men brukar du inte ha kort klänning och skor med stilettklack - skippa det. Och iofs, även om du brukar ha det så ser det idiotiskt ut om ni ska promenera

    Jag kör nästan alltid med en tunika då det är JAG
    Jag har en kompis som dejtade en del (innan hon träffa sin kille) och hon hade alltid samma plagg på sig på första dejten :)
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!