• Tanya

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Är det någon mer än jag som fått plötslig värk/dragning i ljumsken? Jag fick det nyss och SATAN vad ont det gjorde, det höll väl på i ca 3 sekunder, men jag hoppade runt som en tok. Kan det  vara bebis? :O 

  • Tanya

    Det där med pappa-papper väntar vi med tills efter förlossningen. Suck fy och blä! Gud ska veta hur mycket jag bråkat med försäkringskassan i 5 månader. Nu vill jag gärna vila huvudet innan nästa projekt sätts igång.

    Visste inte att man skulle gå till socialen och fixa papper. Jag fick höra av en nära att man skrev på sånt på sjukhuset? Eller att man åtminstone kunde göra det om man vill.  

  • Tanya
    AnnelieJohan skrev 2011-10-27 15:56:57 följande:
    Så är det i Skåne i alla fall. Man får antingen ringa o boka en tid hos socialen om man vill ha det gjort innan bebisen kommer, annars får man hem papper efteråt att man ska kontakta dem! Men jag tyckte det var skönt att ha det gjort. Det var inget avancerat alltså, bara det att det ska göras liksom :)


    Får nog be sambo ringa in isåfall, vore ju faktiskt skönt att få det gjort så snabbt som möjligt :)

  • Tanya
    OllesMamma85 skrev 2011-10-27 20:22:00 följande:
    Idag är det en ganska så tung och otålig dag. Jag känner mig sådär rastlös i hela kroppen samtidigt som varenda liten del i den ömmar och gör ont. Jag har fått en hel del vatten i både fötterna och händerna och det gör ont att böja fingrarna och så, känner mig helt stel i lederna Obestämd Magen är stor och otymplig, och för det mesta alldeles stenhård. Tänk att man snart har gått 9 månader...

    Idag är det exakt 2 veckor kvar - om skrutten inte väljer att komma tidigare - Hjärta Jag kan knappt förstå det... Jag längtar så jag snart går sönder. 2 veckor känns som en hel väldigt lång evighet, men samtidigt vet jag ju hur fort tiden går. Om 2 små ynka veckor har vi en liten hos oss.. då kommer det inte längre bara vara jag och Johan här utan ytterligare en liten liten helt underbar person som vi ska ta ansvar för och ta hand om. Det är så galet STORT när man tänker efter! Jag vill känna den där mjuka varma huden, nu! Så otålig.. Glad

    Jag känner med dig! Ibland när jag tänker på att jag snart får hålla om vårt underverk börjar jag gråta.. kan ju tänka mig hur det kommer bli på förlossningen :P 13 dagar tills BF för mig :) Dock tror jag inte att han kommer komma exakta datumet.. han verkar ha det för bra där inne.

    Skulle vara kul om alla kunde skriva förlossningshistorier sen när underverken är ute i samma tråd! Alltid kul att se hur det gick för alla, ingen är ju den andra lik :)
  • Tanya

    Förlåt för de äckliga detaljerna som kommer! En konstig grej hände nyss. jag har "kissat på mig" en gång förut då det va i samband med att jag snöt mig.. men den här ggn skulle jag bara sätta mig upp från soffan, och det blev en annan sorts varm känsla i trosan, som när mens läcker. URSÄKTA för de äckliga detaljerna! :(

    När jag gick på toa sen såg jag att det va typ en väldigt tunn, vitgenomskinlig nästan vattnig flytning.. eller va det de? Det va väldigt mycket i trosan iaf, och så mycket brukar jag aldrig ha. Vad kan detta vara?  

  • Tanya
    ArtISkin skrev 2011-10-28 17:44:57 följande:

    Slemproppen!! Glad

    Är det så! För har hört skräckhistorier om att de ska se ut som maneter och vara hårt slemmiga. GUD VA SPÄNNANDE isåfall! Då hoppas jag att det händer något snart Skrattande
  • Tanya

    Blä. Nu är det 10 dagar kvar tills BF och här har det inte hänt något förutom lite slem i trosan i förrgår och sammandragningar på det. Börjar bli riktigt otålig nu!

  • Tanya
    SilverLadyG skrev 2011-10-30 20:20:02 följande:
    Jag kan tänka mig skänka navelsträngsblod, men tror inte att jag godkänns p.g.a. diabetesen. Men gör ni det som är friska. Ni kan läsa mer på
    www.transfusionsmedicin.se/sv/SU/4/Laboratori.../

    Jag har sagt till barnmorskan att jag vill göra detta, och det är redan fixat i journalen att det ska ske efter förlossning :) förstår inte varför man inte gör det om man nu kan.

    Nu ska jag dränka mig själv i mina två män Ben & Jerry och försöka att inte tänka på BF och överanalysera förvärkarna. Som forna workaholic hjälper det verkligen inte att sitta hemma den sista månaden, trotts att jag valde det själv :P Vet inte vad jag ska göra med all tid som finns över just nu!
  • Tanya

    Grattis Annelie!! Skrattande

    Idag har jag haft grymma sammandragningar och förvärkar har spökat nu till kvällen. Jag hoppas att det händer grejer snart! Det tråkiga är att jag inte kan gå promenader som jag brukade numera med dessa sammandragningar, måste ju sätta mig ner och pusta ut var och varannan minut :P

      

  • Tanya
    JullansMami skrev 2011-11-01 09:17:51 följande:
    Och så var det november då.. gud va tiden går fort! 3 dagar till BF och har nog aldrig längtat såhär mycket i hela mitt liv!!

    Jag kan knappt fatta att det är November. Aldrig har jag längtat efter vinterkylan lika mycket som iår! Nu är dte bara 8 dagar kvar, och jag fattar i princip ingenting fortfarande.

    Hade en dröm inatt att jag fick en rödhårig liten pojke med fräknar (som min sambo), han var dock ca 2 år i drömmen men jag verkade inte bry mig. Haha, dessa sjuka drömmar!  
Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)