Inlägg från: Daludd |Visa alla inlägg
  • Daludd

    Vad fick dig att börja sympatisera med SD?

    Gud vilken tragisk tråd...
    Att SD inte skulle bara handla om invandring eller vara ett rasistiskt parti är skitsnack och det förstår man ju ännu mer när man läser här. ALLT handlar ju tydligen om det.

    Usch, jag kräks på er.

    För några år sedan stod det klart o tydligt i deras partipolitik att t.ex. homosexuella varken ska få gifta sig eller skaffa barn. Det har försvunnit nu. Lustigt hur saker "försvinner" ur deras åsiktsrepertoar hela tiden... antingen väldigt ostabilt parti eller med mycket fula åsikter att dölja.

    Men men, det kommer gå som med danskt folkeparti, så det känns gött!

    Fortsätt skriv, det här är skitbra för dom som inbillar sig att det inte är ett populistiskt enfrågeparti! Ska dela med alla. 

  • Daludd

    Ja att det är självklart att homosexuella inte har samma mänskliga rättigheter som andra är ju också skönt att ni säger öppet, hjälper också dem som inbillat sig att SD på något sätt lockar till sig ordentligt folk, när det verkligen inte är annat än kriminella som sitter med. Kul att kriminalitet är en fråga för vissa, haha! Jösses. Om man stör sig på bidragsfuskande sossar liksom, men att många större namn inom SD är DÖMDA för VÅLDSBROTT är tydligen okej!

    Gud alltså. Ni är så efter. 

Svar på tråden Vad fick dig att börja sympatisera med SD?