Inlägg från: edonator |Visa alla inlägg
  • edonator

    Vad fick dig att börja sympatisera med SD?

    neonguy skrev 2011-09-09 01:05:09 följande:

    Undersökning efter undersökning här på FL visar att SD är det mest populära partiet av det som finns att tillgå, och jag som själv sympatiserar med detta parti tycker självklart det är bra.


    Det handlar inte för mig så mycket om vad jag sympatiserar med som vad jag inte sympatiserar med. Jag röstade 2006 på Moderaterna, vilket jag inte kan göra nu när de har riksdagsledamöter som Waberi och Ataseven. Aldrig, aldrig, aldrig att jag skulle rösta på ett parti med företrädare som sitter och citerar koranen eller någon annan religiös bok och anser att den ska styra samhället, (gäller även till viss del KD). Och som dessutom sitter och hävdar att en man styr över sin fru och får slå henne om han vill.

    Ataseven tillhör Södertäljemaffian och Moderaterna tog emot stora summor bidrag från den organiserade brottsligheten i Södertälje inför valet 2010. Så att rösta på dem går bort helt och hållet. Jag röstar inte på ett parti eller en regering som står för våld, korruption och kriminalitet.
  • edonator
    Daludd skrev 2011-10-14 23:02:44 följande:
    Gud vilken tragisk tråd...
    Hur röstade du själv?
  • edonator
    neonguy skrev 2011-09-25 22:58:00 följande:
    Men när och hur insåg du det? Det är lite det jag vill med denna tråden, lite mer ingående förklaring. Några har missat det. Men tänkte att det kunde va intressant.
    Det är inte bara invandringspolitiken som är galen, utan även kriminalpolitiken som är helt fel. Jag bor i Botkyrka kommun, Sveriges invandrartätaste kommun, så att rösta på Sverigedemokraterna föll sig relativt naturligt.
  • edonator
    Daludd skrev 2011-10-15 10:08:47 följande:
    Ja att det är självklart att homosexuella inte har samma mänskliga rättigheter som andra är ju också skönt att ni säger öppet, hjälper också dem som inbillat sig att SD på något sätt lockar till sig ordentligt folk, när det verkligen inte är annat än kriminella som sitter med. Kul att kriminalitet är en fråga för vissa, haha! Jösses. Om man stör sig på bidragsfuskande sossar liksom, men att många större namn inom SD är DÖMDA för VÅLDSBROTT är tydligen okej!

    Gud alltså. Ni är så efter. 
    Sveriges Radio gjorde en granskning inför valet 2006 av samtliga riksdagspartiers lokalpolitikers brottsbenägenhet och inspirerad av den undersökningen gjorde tidningen Expo en liknande kartläggning av SD's kommunpolitiker. De två undersökningarna tog hänsyn till samma parametrar för att kunna vara jämförbara.

    Man kom då fram till att, även om det fanns flera misshandelsdömda i Sverigedemokraterna, så var det endast var tionde SD-politiker som någon gång var dömd för brott att jämföra med var femte för representanter för de övriga politiska partierna. Det var alltså dubbelt så vanligt att någon var dömd för brott bland de sju "etablerade" partierna som att någon i SD var det.

    Hur vore det om du provade att som omväxling granska dina fakta innan du påstår saker?

    Källor:
    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=937718
    expo.se/2006/val06-sd-a-var-tionde-kriminellt-belastad-a-misshandel-vanligast_1709.html
    spunge skrev 2011-10-15 08:33:45 följande:
    Då bevisar ni bara ännu en gång att ni är lågutbildade hjon som inte har begripit alls vad det handlar om.
  • edonator
    tomten är far till alla barn skrev 2011-10-15 15:54:46 följande:
    @edonator Brottsbenägenhet? Du menar som Håkan Juholt som stjäl ifrån svenska folket brottsbenägenhet?
    Om du är läskunnig kan du väl läsa vad jag skrev och sedan även de två länkar som bifogades. Det handlar om politiker som någon gång är dömda för brott under sin livstid oaktat trafikförseelser.

    Jag tror att Sveriges Radio ville utreda frågan för att sedan kunna jämföra den med andra ämbets- och yrkesgrupper liksom med svenska folket i stort.

    19% av alla lokalpolitiker aktiva i V, S, MP, KD, C, FP eller M hade någon gång under sin livstid dömts för brott. En jämförbar siffra för SD var 9,8% (50 av 511).
  • edonator
    Kimona skrev 2011-10-15 16:01:13 följande:
    så i vissa lägen tycker jag SD har rätt, men det är inte tillräckligt för att jag skulle vilja att de styrde landet, men invandrarpolitiken måste ses över!
    Det har man ju sagt sedan 70-talet, men situationen har enbart förvärrats. Jag undrar hur långt svenska folket kommer att låta det gå innan man reagerar, om ens någonsin. Åtskilliga tiotusental svenskar har flytt sina bostadsområden för att kunna leva lite tryggare med sina familjer. Frågan är bara hur länge är de nya bostadsområden de tagit sin tillflykt till trygga?
  • edonator
    Kimona skrev 2011-10-15 16:20:02 följande:
    Mitt problem med SD är att i en del kommuner är deras högt uppsatta personer rasister som dessutom dömts för misshandel.
    Haha, okej? Mitt problem med övriga partier är många. Ett flertal pedofiler avslöjades under tidigt 2000-tal högt upp i Miljöpartiet, i Folkpartiet dömdes härom året en kommunalpolitiker efter att ha köpt sex av barn (han fick sitta kvar), i Moderaterna finns en riksdagsledamot som tillhör Södertäljemaffian och en annan riksdagsledamot som tycker att män har rätt att misshandla sin fru, Socialdemokraterna behöver vi väl knappast ens ta upp i dagsläget?

    Man har redan studerat brottsbenägenheten i samtliga riksdagspartier och SD har minst andel politiker dömda för brott. Det räcker för mig.

    Sedan är jag ingen talesperson för SD's politik, men när man granskar ett parti kan det vara lämpligt att granska alla andra minst lika hårt. Man kan inte stirra sig blind på någon misshandelsdömd i ett parti och missa att det ser än värre ut i det parti man sedan faktiskt röstar på...
Svar på tråden Vad fick dig att börja sympatisera med SD?