Inlägg från: vinur |Visa alla inlägg
  • vinur

    Vad fick dig att börja sympatisera med SD?

    Kimona skrev 2011-10-15 16:01:13 följande:
    Jag röstade inte på SD, men håller med dom i vissa sammanhang. Det som jag tycker är jobbigt med dagens Sverige är att allt ska anpassas efter de som kommer, inte tvärtom.

    Jag har blivit nekad vanliga sommarjobb (korvkiosk, småbutiker m.m) för att jag inte kunde arabiska, somaliska eller serbiska.

    Det är ofta bråk i området och på bussarna p.g.a språksvårigheter och svenskar blir idag kallade rasister för ingenting.

    Det finns många invandrare som mår dåligt och behöver mer hjälp och detta borde prioriteras innan man tar in fler (ta hand om de som bor här först)

    så i vissa lägen tycker jag SD har rätt, men det är inte tillräckligt för att jag skulle vilja att de styrde landet, men invandrarpolitiken måste ses över!
    Med risk för att bli hängd yttrar jag mig....=)

    Jag håller helt med dig!

    Jag är så förbannat trött på alla dessa invandrare som kommer hit och vägrar anpassa sig efter vårt samhälle! Det får ju vi göra när vi åker utomlands.
    Kan dom inte visa tacksamhet över att vi har "räddat" dom?????????!!!!!

    Jag har en vän som har flyttat till en annan stad eftersom hon inte vill ha sina barn på en skola med mkt invandrare där hennes ena barn blivit slaget kallad fula saker osv av invandrar barnen. Men ingen gör något!

    Jag är absolut inte rasist. Jag har ingenting emot invandrare som anpassar sig och försöker leva MED samhället.
    Men det är på tok för många!

    T.ex. ska alla somalier få ta hit sina barn (dom har väl ca 20 barn/pers) och det ska samhället bekosta men sen finns det svenskar som har svåra sjukdomar som kräver dyr medicin och då har vårt samhälle inte råd att ge medicinen som krävs! Hur sjukt är inte det? Är det verkligen rätt????
    Varför ska invandrare behandlas bättre än oss skattebetalande svenskar?

    Dags att vakna upp någon gång!!!!!!!!!! 
Svar på tråden Vad fick dig att börja sympatisera med SD?