Inlägg från: Neod2 |Visa alla inlägg
  • Neod2

    Vad fick dig att börja sympatisera med SD?

    Det är bara att se de senaste decenniernas utveckling, insåg länge att det måste in en whistleblower i RD som säger sanningen, någon som säger emot och vågar ifrågasätta den rådande normen.

  • Neod2
    NiceBoyWrongPlace skrev 2011-09-13 20:39:48 följande:
    Men det som gör mig mest arg är nog det politiskt korrekta klimatet som råder idag, Det gör mig spyfärdig rent ut sagt, för att inte tala om hur mkt inflytande media har över folket , Något jag nog inte insett förräns på senare år , Även här fyller SD en enorm roll genom att röra om i grytan och tala klarspråk gällande känsliga ämnen som övriga partier tassat på tå omkring i rädsla att tappa väljare ,oavsett vad man tycker om SD så har det debatterats flitigare än tidigare .. fler och fler börjar få upp ögonen om vad som egentligen försigår bakom våra ryggar

    Hade inte SD kommit in i riksdagen och blivit stora hade sjuklövern och media fortsatt att manipulera folket som likt små nickdockor hjälplöst följer strömmen till det stora vattenfallet.

    SD 2010, 2014, 2018, 2022
  • Neod2
    vinur skrev 2011-10-16 20:58:57 följande:
    Jag har en vän som har flyttat till en annan stad eftersom hon inte vill ha sina barn på en skola med mkt invandrare där hennes ena barn blivit slaget kallad fula saker osv av invandrar barnen. Men ingen gör något!

    T.ex. ska alla somalier få ta hit sina barn (dom har väl ca 20 barn/pers) och det ska samhället bekosta men sen finns det svenskar som har svåra sjukdomar som kräver dyr medicin och då har vårt samhälle inte råd att ge medicinen som krävs! Hur sjukt är inte det? Är det verkligen rätt????
    Varför ska invandrare behandlas bättre än oss skattebetalande svenskar?

    Dags att vakna upp någon gång!!!!!!!!!! 
    Nu ska du inte ställa grupp mot grupp, det är omänskligt och rasistiskt..har du inte fått lära dig det? När det gäller invandringens kostnader finns det inget tak för det för komplext att räkna ut vad speciellt vissa invandrargrupper kostar..man måste ju ta hänsyn till vad de genererar i vinst för samhället också.. (OBS ironisk)
  • Neod2
    Daludd skrev 2011-10-15 10:08:47 följande:
    Ja att det är självklart att homosexuella inte har samma mänskliga rättigheter som andra är ju också skönt att ni säger öppet, hjälper också dem som inbillat sig att SD på något sätt lockar till sig ordentligt folk, när det verkligen inte är annat än kriminella som sitter med. Kul att kriminalitet är en fråga för vissa, haha! Jösses. Om man stör sig på bidragsfuskande sossar liksom, men att många större namn inom SD är DÖMDA för VÅLDSBROTT är tydligen okej!

    Gud alltså. Ni är så efter. 
    Varför ska du som kvinna och homosexuell vurma för en politik som tillåter massinvandring av etniska grupper till Sverige som både har en kvinnorsyn som tillhör medeltiden och som förordar hat..förakt och dödsstraff för homosexuella??

    DU är så efter så man blir mörkrädd!
Svar på tråden Vad fick dig att börja sympatisera med SD?