• Plopps80

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej!


     


    Har följt er på avstånd ett tag men blev nu medlem eftersom jag måste få "prata med experter". Är testnarkoman och alla tycker jag är asjobbig!


     


    Är på bim -3-4 och testade igår med RFSU. efter 30 min kom det upp ett rosa streck men det såg suddigt ut och var inte jämt, antar att det var färgrester. Testet förändrades lixom efter 30 min när det torkade.


    Imorse testade jag med CB och fick ett svagt svagt nästan osynligt plus inom testtiden. Efter 3 timmar syntes det lite bättre. Bröt upp testet och det syntes bättre då. Tryckte på teststickan och då blev det ännu tydligare. Men det gills väl inte? Har försökt få till det med bilder men det fungerar inte. Strecken är så svaga så det syns inte på bild. Jo det från igår syns rätt tydligt på bild men det är förmodligen färgrester.

    Har väldigt mkt ömmare bröst än annars, mkt molvärk speciellt nattetid och på kvällen. Ökade flytningar annars känner jag inte ett dugg. Fan vad jobbigt! Någon med liknande erfarenheter, goda som dåliga!

  • Plopps80

    Strecken syns på bilderna i min iphone men med hög upplösning på datorn syns dom inte... Man kan dock bara ana...

  • Plopps80

    Egentligen är väl frågan om någon mer tagit ut testet ur hylsan och tryckt på det. Plusset blev då aningen starkare. Finns inget hcg i kroppen borde väl inte testet ge utslag? Är så himla svagt att det lika gärna kan vara ett spökstreck. Har bim allt i från fre-sön. Hade sex varje dag ÄL veckan. Men förra mensen var sen så jag vet inte riktigt hur jag räknar bim.

    FÖRLÅT att jag tjatar!

  • Plopps80
    lilaemma skrev 2013-02-26 11:51:50 följande:

    Det är fusk! ;) Nej, men allvarligt så färgresterna kan verkligen få ett negativt test att se positivt ut. Så uppbrutna test - inte dgiltiga. Test efter att tiden gått ut - inte giltiga. 

    Testet blev direkt svagt svagt postivt inom ett par minuter. Kunde lixom ana det utan att lysa på det eller vinkla det. Bara det att det var sååå väldigt svagt. Efter 3 timmar syntes det fortfarande och då bröt jag upp testet det syntes bättre då eftersom man kunde studera det närmare Tryckte på det och då blev det starkare. Tycker det är så jobbigt att inte veta om man är gravid. Känns så men det gör det ju alltid innan bim. Har fasen inte råd med fler test heller skulle vilja testa hela tiden men man blir ju helt dum i huvudet av det....
  • Plopps80
    lilaemma skrev 2013-02-26 12:00:23 följande:

    Svagt svagt positivt inom tiden är däremot giltigt. Har själv brutit upp många test och vet hur den där sista gnuttan färg börjar vandra... Har du nån bild?

    Jag kan inte lägga upp dom så tyvärr. Mejlade bilderna till mig själv men dom blir åt fel håll och när dom är stora syns dom inte som i min ipohone. Tror tyvärr det är spökstreck. I fredags fick jag svaga svaga streck på TL tester och även i lördags. De anades bara. I går RFSu som blev helt knas efter testtiden gick ut, ett svagt rosa streck men suddigt och utsmetat och så detta svaga i dag då. Antingen är det fel på alla dumma skittest eller så ökar väl inte hcg som det skall Är iofs ganska långt innan mens men ändå..... BÖL
  • Plopps80
    Susssiii skrev 2013-02-26 12:25:15 följande:



    Prova en app som heter Photobucket :)
    Där lägger du in bilderna från mobilen i programet & sen kopierar du bildens direkt länk & klistrar in här :)

    tack det skall jag genast göra !
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester