• IVFmamma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Ett CB taget på BIMdagen


    Jag vill bara ge er lite hopp och önska er alla lycka till!!
    Jag har själv haft svårt att få barn och fått ta till IVF och har då lyckats 2 ggr. Är nu spontanat gravid i v.21 och vill bara visa en bild på mitt supersvaga test som togs på BIM-1 eller -2
  • IVFmamma

    Testet nu ikväll som jag kollade efter 20 min



    2 bilder på eftermiddagens tester




    Jag lägger upp några bilder så får ni se.

    Jag vet att jag hade ÄL 17sep(lägger jag in 17 sep som ÄLdatum i gravidräknaren här på FL blir det 4+3 idag) men sen kom blod/mens 24sep(jag vet min luteala fas är jättekort), dock var den kanske lite sparsammare än vanligt, höll väl i sig 3-4dgr. Har idag mått så illa, känslan av att vara sjösjuk och ömma bröst. Hade ett par tester från testlagret hemma. Testade alltså på em, vet ej hur länge jag hållit mig innan. Testade, det var negativt enligt mig men såg hur såhär efter ett tag, mer än 5 min men vet ej exakt tid.
    Tog sen ett test nu för 1 timme sen, anade ett svaaaaagt streck efter 5 min men kollade igen efter 20min och då var det tydligare.

  • IVFmamma
    Längtan efter ett syskon skrev 2012-10-04 21:56:24 följande:
    IVFmamma: asså jag ser verkligen på dina tester!!! jag tror du är preggoo!!!!

    Jag ser nått oxå men jag avläste dem sent + mensen jag hade,det gör mig fundersam...
  • IVFmamma
    drömmaromsmått skrev 2012-10-05 00:26:48 följande:
    IGEN?? Herregud kvinna vad har ni käkat sista tiden? ;) kan va bra att veta när Liiaah är utklämd alla kräkor är bortglömda och suget efter ännu fler syskon sätter in ;) Det där ser ju starkare ut än det jag sms:ade till dig som bara du och ingen annan såg på, och du vet ju att min syrra fick "mens"blödningar när hon var gravid, det hade hon nog även första gången om jag inte minns fel... Jo förresten vet inte om vi kommer hem till jul men haffa mamma på "kuk"huset om ni är där något hon ska upp i jul så hon kan ta overallen någon på avdelningen lär kunna ta hand om den och ge henne annars :) (passar på medan jag minns innan gravidhjärnan kickar in igen) ni får ju förstås hemskt gärna komma hit och göra lite stänglar med oss i vinter annars :)

    Jag vet inte vad som hänt/händer..vattnet här eller nått för en kompis som försökt få syskon i 5år är gravid, de har även en 9åring och har varit utan prevmedel i sammalagt 10år, det går troll här eller nått
  • IVFmamma

    Visst är det så att CB digital kräver mer HCGhormon än testlagrets stickor, fick nämnligen Inte Gravid på digitala men positivt på testlagret eller jag tycker det ser positivt ut, jag fixar bilder på em. test när jag sitter vid datorn.

  • IVFmamma
    Petra 334 skrev 2012-10-05 16:03:43 följande:
    Ivfmamma - Tycker verkligen du borde få "gravid" på det där men testa imorgon igen kanske precis på gränsen. Kissade du på testet eller doppade? Här brukar vi säga att det är bättre att doppa och hålla lite extra än 20 sek då.

    Doppar alltid, fixar inte att träffa stickan, jag väntar till efter helgen och testar på måndag eller tisdag. Tänkte köpa tester ikväll på nätet
  • IVFmamma
    drömmaromsmått skrev 2012-10-05 16:26:40 följande:
    Jag kan köpa åt dig om du vill.. du ska ju ändå ha kosing av mig för overallen, plus att du bombaderade mig med test i maj :) Kissa är farligt.. jag höll på att kissa mig själv i ögat när jag försökte pricka pregs test.. de är ju livsfarliga de där testen.. cb är lite bättre ;)  

    Jag tänkte att overallen skulle vara min present till Liiaah så det behövs inte nå pengar för den.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester