• hokus pokus

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Har haft "håll-känsla" i några dagar nu och diarré varje morgon i typ 1 vecka. Vet inte alls om detta kan ha med graviditet att göra. Tycker själv att det är omöjligt att jag redan skulle vara gravid. Tog ett test iaf och blev inte klokare. Kanske någon kan hjälpa tolka?



  • hokus pokus

    Tokfrans: tror du!? Jag tycker att strecket flyttat sig på de två bilderna? Kan det göra det? Först var det liksom under plasten och när jag tog bort plasten kom det allt närmare det andra strecket?

  • hokus pokus

    Polarlantis: Så strecket kan flytta sig? För som sagt första 20 minutrarna var strecket enbart just i gränsen vid plastkanten. Första testet jag tar så har inget att jämföra med liksom. På undersidan av stickan var det också ett tydligt svagt rosa streck inom tiden, men som sagt rätt långt ner på stickan. Om det inte är positivt är det ingen antydan till rosa streck alls då?

  • hokus pokus

    Polarlantis: Då är det negativt. Tack, då vet jag! Man kanske inte får avlägsna plasten, men står inget om det i informationen. För så fort jag gjorde det så "vandrade" strecket mer och mer mot andra linjen. Båda fotona är tagna efter ca 20-25 minuter och maxgränsen för att kolla av testet var 30 minuter. Tycker det är dumt att testen utformas så de är så lätta att misstolka!

  • hokus pokus
    MissKaos skrev 2013-07-18 17:02:20 följande:
    Har stercket flyttat på sig? Ser ut att vara på olika ställen på bilderna?



    Ja precis det flyttade på sig. Ska det väl inte göra om det är positivt?
  • hokus pokus

    jag blir inte klok på detta! min senaste mens började den 20e eller 21a juni, tog ut spiralen den 12/7 och hade sex i tro att det var för sent i cykeln den 13/7. sedan dess har jag haft diarre,trängningar och smärtor som varit mer eller mindre allvarliga som känts långt ner i magen och flyttats ibland vänster sida ibland höger. som mensvärk känns det typ. testade negativt i torsdags och är nu i albanien och får inte tag i test här. kan jag vara gravid?blir galen av att inte veta vad det är! någon som varit med omnågot liknande?

  • hokus pokus
    DontDamnMe skrev 2013-07-20 14:06:10 följande:
    Det där kan vara en reaktion på omställningen i kroppen. Jag hade värk i äggstockarna, mådde illa och blev jättekonstig förra månaden efter att jag hade tagit ut min p-ring. Är det hormonspiral du haft?

    Nej, det är kopparspiral jag haft. trodde inte det skulle påverka kroppen så,men det kanske det gör?
  • hokus pokus

    fick tag i ett test och imorse var det ordentligt negativt så nu väntar jag bara på mensen ska komma så vi kan börja på riktigt!

  • hokus pokus

    Googlade idag och fann att många som tagit ut kopparspiral får problem med massa symtom och utebliven mens under en period efter! Det kan dock undvikas om den tas ut under mensen. Barnmorskorna verkar dock inte veta om detta så min togs ut mitt i cykeln och bm hävdade att mensen skulle komma som vanligt och att cyklerna skulle förbli normala.Känner mig arg och lurad! De ska väl ändå veta sånt! Min utlandsresa blev ju nästan förstörd av all oro för vad somär fel med mig! Dessutom är det jobbigt att inte ha en aning om när mensen kommer!

  • hokus pokus
    telgebo skrev 2013-07-22 09:30:11 följande:
    När jag tagit uts spiral så har min mens kommit som normalt då kopparspiral inte påverkar hormonerna.

    Ja fast tydligen är det många som påverkas ändå. Antagligen livmodern som reagerar på att något förändrats. Trodde inte heller man skulle påverkas, men det verkar ändå riktigt vanligt när man googlar på "tagit ut kopparspiral ingen mens"
  • hokus pokus
    Jacqueline skrev 2013-08-08 12:17:53 följande:
    ÄL test kan påvisa att mensen är på intågande oxå
    Men då betyder ju det att man aldrig kan veta om man har ägglossning Förvånad Jag har använt ägglossningstest under några dagar nu, tisdagens helt blankt, onsdagens hade ett svagt streck, gårdagens lite starkare och dagens var som gårdagens. Nu börjar jag tycka att det börjar bli för sent för ägglossning.

    Undrar också, om man fått positivt utslag och sedan fortsätter prova blir testen då svagare igen för att sedan bli blanka innan mensen eller fortsätter de bara visa ett streck fram till mensen?
  • hokus pokus

    Men kan ÄL-test visa både ägglossning och när ägglossningen är över? Alltså blir testen blanka igen (inget streck) efter ägglossningen är över, eller fortsätter det att vara ett streck?

  • hokus pokus

    Så äntligen på 8:e testdagen fick jag positivt ägglossningstest! Jag har ju haft molvärk till och från i fleeera dagar nu (typ en vecka) och flytningen var trådig



    för typ 3 dagar sedan. Någon som kan hjälpa mig få klarhet i detta? Trodde man kände molvärken under tiden eller efter ägglossning och att flytningarna blev trådiga under själva ägglossningen? Blir inte klok på detta, men testet är som sagt positivt så det måste väl vara så då.
  • hokus pokus

    Jag är idag på dag 28 och har inte stenkoll på min BIM, men borde ha under helgen. Om jag tar imorgon på morgonen hur stor sannolikhet tror ni det är att testet visar rätt resultat? Tror det är Äl +11 imorgon. För tidigt kanske? Bättre vänta till söndag? Måndag? Jag vill inte riskera att få felaktigt negativt resultat så tänkte vänta till tisdag, men just nu känns det som jag absolut inte kommer klara det.

  • hokus pokus
    ZandraClaesson skrev 2013-10-20 09:20:47 följande:
    kan kanske ana ngt men för långt bort för o se . du kan inte ta ett kort närmare?
    Kan inte ta närmare med den bra kameran. Tog ett med mobilen nu, men nu har det ju gått typ en timme så kanske inte är så tillförlitligt.


    Ser verkligen negativt ut nu :(

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester