• Vifslan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Fick ett precis sånt här idag, vad tror ni? 


  • Vifslan
    Vifslan skrev 2013-04-16 14:57:27 följande:
    Fick ett precis sånt här idag, vad tror ni? 

     


    Kan tillägga att ju längre det ligger desto starkare blir det :)
  • Vifslan

    fan två spöktest på en dag, måste vara något knas med mina hormoner helt enkelt :) tyckte i natt när jag vaknade upp, sjukt illamående och kissnödig, att något var på g. Har varit superrapig och gasig hela dagen också (ursäkta infon!) så det har ju känns konstigt. Kan inte komma ihåg att jag åt något speciellt idag eller igår heller... 

    Är inte världens katastrof för oss om det inte är något, vi hade egentligen inte planerat in något sånt här litet mirakel just nu :)  

  • Vifslan
    Teesan skrev 2013-04-16 17:06:32 följande:


    Mitt senaste såg ut så. Sitter här nu8+3. Ta ett nytt om ett par dagar och se om de förändras :)
    ska kolla igen imorgon bitti! :) 
  • Vifslan
    Plopps80 skrev 2013-04-16 17:28:30 följande:


    Har du ingen bättre bild? Ser ut som strecket är helt skevt och smalt men det kanske inte ser ut så IRL.


    Det har mörknat ganska mycket nu men är fortfarande skevt... Vet inte om det går att läsa av ett riktigt resultat efter den här tiden, tog det för några timmar sedan... 

  • Vifslan
    Plopps80 skrev 2013-04-16 17:46:22 följande:
    Väldigt tunnt streck. Just det testet räknas nog inte men hade du fått streck på nåt mer test? Isf kanske det blev nåt fel med detta test.
    Har haft svaga, svaga, spökstreck (?) i några dagar. Samma sak i morse. Använt billiga stickor, ville testa säkert med clearblue men det vart som sagt detta resultat. 
  • Vifslan

    Har beställt hem ett digitalt nu, de hade det inte på mitt apotekt. Blir att testa när det kommer på torsdag :) om jag kan hålla mig tills dess vill säga ;) 

  • Vifslan
    lilaemma skrev 2013-04-16 19:43:51 följande:
    Jag hade aldrig kunnat hålla mig så länge! Du är stark om du klarar det! Hade du tagit andra tester? Har du bilder på dem?
    Har tagit andra tester. Ett svagt, svagt streck och ett negativt. Blir lite konfunderad hur det står till! Min mamma fick reda på väldigt sent att hon var gravid eftersom testerna inte visade, samma med min moster som först fick det bekräftat i 5 månaden. Man blir ju lite orolig, om det nu är ett knytt där vill jag framförallt förändra matvanor; undvika socker, alkohol och folk som röker. Hoppas få ett svar innan helgen, ska till mina svärföräldrar och de röker inne... Kan ju inte vara bra. Är rätt säker på¨att jag hade ägglossning den 5 april, min temp. blev högre då. 

    Ska försöka hålla mig! Har några stickor som ligger och skriker på mig :) (men fick neg. med en av dem, någon billig från billiga-tester) och vill inte krossa förhoppningarna riktigt ännu :) 
  • Vifslan

    Fick neg. med morgonurinet idag. Vet inte hur pålitliga testerna är dock (dessa; http://viewitem.eim.ebay.se/12X-99-Accurate-Home-Early-Pregnancy-hCG-Test-Strips/320943569633/item?transId=1077717747011) Men, min temperatur är fortfarande hög, den hade en dipp igår som är typisk när jag ska ha mens, men då ska den stanna nere. Har haft hög temp. sen min ägglossning i början av april (förutom dippen igår, men som fortfarande var 0,3 över min normaltemp). Kanske är mina låghormoner som spökar.. Ska testa med digitalt imorgon igen :) 

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester