• LovisaC

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Jacqueline skrev 2013-08-02 11:05:50 följande:
    Trixade själv ^^

    Åh, vad glad jag blir för din skull! Jag har funderat över hur det gått för dig :)
  • LovisaC
    Mizzii skrev 2013-08-06 19:37:01 följande:
    WTF....Tog clearblue G-test och 3 andra sorters G-tester. Och vad tusan ser både jag och mannen?!? Supersvaga plus...Vad i helvette, jag har ju inte äns haft ÄL (Har ju kollat med ÄL tester)... Det MÅSTE ju vara svaga spökstreck som kommer innan mens?

    Det är svagt men man ser det med blotta ögat även min man ser de men syns ej på bild   

    Varför skulle du få spökstreck på fyra olika tester? Jag har fått två "spökstreck" någonsin och det var efter ett tidigt missfall 2011 och en abort 2012. Jag testade varje dag då för att se hur hCG sjunker och sista dagen var strecket grått. Det var med testlagrets sticka och rfsus.

    Jag har testat massa fabrikat och testat många gånger (kanske inte lika många som vissa här inne men ändå ;) ) men aldrig fått "spökstreck" om det inte varit i samband med eller efter en graviditet.

    Vänta någon dag och testa igen! :)
  • LovisaC
    LillaLady1 skrev 2013-08-06 19:09:28 följande:
    Vad tror ni om detta? Är på BIM +10 idag

    Menar du ÄL+10 kan du nog vara gravid, om du däremot skrivit rätt (BIM+10) gissar jag att du haft ett befruktat ägg som aldrig fäst.

    Jag hoppas du bara skrev lite fel! :)
  • LovisaC
    Mizzii skrev 2013-08-06 19:54:00 följande:
    Har fått så innan flera ggr med alla möjliga fabrikat därav jag känner mig som jag gör.Det är så svagt och jag har inte den bästa kameran så det blir bara suddig bild

     

    Vad märkligt! :/

    Jag tror att vi blir befruktade (men inte gravida) betydligt oftare än vad vi tror men att det bara upptäcks eftersom vi testar - och att testsvaren då är svårtolkade. Med det menar jag bara att du inte ska ge upp riktigt än ;)
  • LovisaC
    LillaLady1 skrev 2013-08-06 20:48:09 följande:
    Nä... är 10 dagar efter att jag skulle haft mens :( 

    Har fått svagt en hel  massa dagar i rad tidigare men då var det strax efter ÄL och mensen kom ett par dagar försent. Hoppas fortfarande att det blir starkare om ett par dagar... 

    Oh, okej. Jag är hemskt ledsen, men jag skulle inte vara allt för hoppfull denna gång om jag var du. Vid två tillfällen har jag varit med om det och då fått missfall bara någon vecka eller dag efter BIM. Den enda gång ett ägg verkligen fäst fick jag däremot ett starkt positivt bara någon dag efter BIM och "rätt" antal veckor på CB digital.

    Jag vet att det inte är något man vill höra, men jag tycker besvikelsen blir enklare att hantera när man förbereder sig på den. Det är ändå mysigare med sommarkalas, eller hur?! ? (Jag missade tom sex vid ägglossning denna månad så min besvikelse har redan infunnit sig liksom men jag ville egentligen ändå vänta så det blir en sommarbebis!)
  • LovisaC

    ÄL+8. Jag hade ägglossningsflytningar och tappen var supermjuk, centrerad och precis såsom den brukar vara vid ägglossning. Testade med stickor, och de rosa var inte positiva men kontrollstrecken var sjukt svaga också. Det längst bak i bild (med texten LH) var lite starkare.

    Idag, BIM-7, ser ägglossningstesterna ut så här! WTF?! Teststrecket på det blå LH-testet är STARKARE än kontrollstrecket?!
    Testet längst fram i bild är ett "testa tidigt" hCG-test. Teststrecket är utan tvekan rosa (syns ännu tydligare sedan det torkat) men hallå, det är bara halvt! Är jag bara HALVT gravid då?! Varför är ägglossningstesterna så sjukt starka?! Jag har ALDRIG haft så starka ägglossningstester ens vid ägglossning.


  • LovisaC
    Jacqueline skrev 2013-08-08 11:21:41 följande:
    Ooooh jag tror du är gravid :D
    Iiii, jag hoppas det! :) Ägglossningstesterna såg typ likadana ut igår, så för säkerhets skull hade vi lite sex.. Det kändes dock HELT annorlunda; det gjorde ont på ett helt nytt sätt. Det var en mer skarp och krampande smärta än annars... 
    Oh, plus att mina tuttar är lite småsvullna vilket normalt inträffar dagen innan jag får mens!.... Ehm, den ena tutten är svullen förresten. Jag kanske ÄR halvt gravid ändå! 
  • LovisaC
    Leya skrev 2013-08-08 11:29:37 följande:
    Jag tog ett äl-test när jag var "nygravid", alltså runt v3+5 nånting....äl-testet var helt vansinnigt starkt :) ungefär som ditt. Så ja, du är nog gravid skulle jag tro... ta nytt grav-test imorrn.
    Jag har heller aldrig fått så starka äl-tester nånsin när jag haft äl :)
    Oh, tack! Jag har ju hört att de ska vara positiva vid en graviditet, men det här är ju rent av löjligt liksom! :P

    Vad hände med denna tråd?! Det har ju varit en trevlig tråd i flera månader! Bråka om ATT NI BRÅKAR?!
  • LovisaC
    Jacqueline skrev 2013-08-08 11:38:45 följande:
    wohoo jag håller tummar och tår stenhårt :D när testar du igen???
    TACK! :)
    Imorgon med stickor, och sedan på lördag med digitalt hade jag tänkt mig. Att testa mer idag vore bara befängt eftersom det där var morgonurin :P
     
  • LovisaC
    Elmiina skrev 2013-08-08 11:24:35 följande:
    Lovisa: Det där var ju spännande. Jag fick sånt svagt streck på testa tidigt på äl+10. Tror att du är gravid :)

    Ja visst är det?!

    Var du gravid då?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester