• Xaxxa

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tänkte om det är ok om man ställer frågor här då jag försöker skaffa barn. Ni som plussat hade ni många symtom innan pluset? Jag har typ inget men hade onsdag-fredag jättemega flytningar när jag gick, kändes som menen bara rann ur mig men bara flytningar i massor och nu är det borta och känner inget inte ens ömma bröst och vågar inte ta test än för har bara ett från Apoteket hjärtat och det knä man testa med på BIM dagen som jag inte vet när den är men hade positiva ÄL-test 1-3 oktober. När har jag BIM? Har sjukt oregelbunden cykel.

  • Xaxxa

    Hade en liten ljuskrona blödning i torsdags typ 8-9 dagar efter ÄL och vet inte ens om det kan ha vart nid- blödning.

  • Xaxxa
    Ungmamma1988 skrev 2013-10-13 15:46:36 följande:
    Måste bara fråga. Kan man få missfall utan att blöda?

    Man kan få ma dvs att barnet slutar utvecklas och sen efter några veckor börjar man blöda
  • Xaxxa
    EQ85 skrev 2013-10-13 16:06:19 följande:
    Ja. kan d mkt väl varit

    Är det verkligen sant? Hur vet man om de e nid- blödning? Aldrig haft nån blödning efter ÄL förrän mensen kommit och det kom bara lite en gång efter jag kissat och torkade mig efteråt. Inget mer efteråt.
  • Xaxxa
    EQ85 skrev 2013-10-13 16:09:47 följande:
    Du tt Bim.på tis om din.äl va 1e. Tors om den va den 3e. Dina symtom liknar de jag hade. E gravid i 5+0 nu

    Det var lika starka streck på ÄL-testet på tisdag den 1 okt men starkare streck än kontrollstreck på onsdag vid 17.30 ca den 2 okt så jag räknar den 2 okt som ÄL dan och nuppade då och alla dar efter det fem dar i rad. Har jag nån chans att jag plussar? Tycker inte jag har symtom förutom flytningarna som rann jätte megamycket i onsdag-fredag och hungrig sen förra söndagen.
  • Xaxxa
    EQ85 skrev 2013-10-13 16:10:49 följande:
    Din bim*

    Min? Vet inte då jag har oregelbundet men på onsdag har det gått 14 dar sen ÄL, kan jag testa på torsdag då och lita på resultatet om det blir negativt.
  • Xaxxa
    MissKaos skrev 2013-10-13 16:26:34 följande:
    Gissar äl 2/10 så ca 16/10 bordr bim vara. Give or take någon dag. Tror du kan testa 16:e.. det är på onsdag då..
    Therearetwopartsofmybrain.Theleftbrainandtherightb rain.Inmyleftbrain,thereisnothingright.Inmyrightbr ainthereisnothingleft

    Tackar då testar jag torsdag. Nån som vet nåt om Apotek hjärtas test vad dom mäter ifrån om dom är känsliga? Är rädd att få negativt för det får jag jämt och denna månad känner jag så lite symtom så det är säkert inget denna gång.
  • Xaxxa

    Hur kan jag ha som genomskinliga vattenflytningar nu? Helt genomskinliga men inte slemmiga. Såna flytningar jag har nu brukar jag bara ha när jag ska ha eller har ÄL och den har redan vart om jag ny hade ÄL den 2 okt. Fattar inte min konstiga kropp. Nån annan som p,susat som haft såna flytningar och nid- blödning typ 8 dar efter ÄL?

  • Xaxxa
    SecretlyMe skrev 2013-10-13 18:41:07 följande:
    Jag undrar lite samma sak.. Har ingen koll på min ÄL med stickor, men hade en 50örings-blödning i torsdags förra veckan. Kan ha varit ÄL-blödning (dock aldrig haft förr) och ÄL-känningar hela förra helgen. Men haft flytningar hela denna vecka, samt stick i äggstockarna och molvärk i magen. Bim den 20e. Myste hela förra helgen men letar inte symtom för jag inbillar mig mycket pga längtan.. Antar att jag inte kommer veta förrän jag gör ett test, men denna gång väntar jag nog in mensen istället.

    Vi får hoppas att nån kan svara oss
  • Xaxxa
    MissKaos skrev 2013-10-13 20:34:24 följande:
    Går det inte testa tidigt med dom så gissar jag på 50ug. Testat tidigt mäter ju lägre..
    Therearetwopartsofmybrain.Theleftbrainandtherightb rain.Inmyleftbrain,thereisnothingright.Inmyrightbr ainthereisnothingleft

    Vet inte alls står bara att man kan testa från BIM-dan så jag ska försöka hålla mig till torsdag som är 15 dar efter ÄL och då borde väl svaret gå att lita på väl. Grymt hungrig och trött annars känner jag faktiskt ingenting och jag som annars brukar ha många symtom innan mens och nu knappt inget.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester