• plantan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej hej
    Har följt er lite nu på senaste och tycker det verkar vara en härlig tråd med mkt kärlek.
    Jag har en flicka som fyller 3 år i maj som kom till precis innan vi skulle på barnlöshetsutredning alltså ett år. Efter henne började jag med minipiller men mådde så dåligt av dem så jag och maken sa att vi skyddar oss inte. Sannolikheten att jag skulle bli gravid snabbt kändes liten. Jag helaammade och blev gravid när stora flickan var fyra månader. Så nu har vi en flicka som blir 2 i juni. Gick från att kallas att jag har svårt att få barn till att jag hade otroligt lätt för att bli gravid IOM helamning. Nu har vi bestämt oss för att försöka med en 3:a. Spiralen åker ut den 5 mars. Känns spännande och se om och när det blir bebis.

  • plantan

    @slemtorsk: så hade jag när jag väntade min första. Trodde d va mens som skulle komma så mkt flytningar hela tiden. Började ca 3 dagar innan bim så jag håller tummarna :)

  • plantan

    Slemtorsk blir nyfiken vad jobbar du med? 6 dagar kan väl ändå vara så att du är gravid. E du säker på när du hade äl?

  • plantan

    Slemtorsk jag jobbar som utredare på barn och ungdom därför jag reagerade när du skrev klient :) du kommer få världens mest givande jobb! Båda mina flickor har kommit till så vi haft sex innan äldagen. Verkar som ni kämpat länge. Håller verkligen tummar och tår för att det är er tur nu !!

  • plantan

    Syns ju tydligt på apotekstestet men jag har inte koll på hur man ska tänka efter tiden fått ut. Jag håller alla tummar och tår. Hcghalten ökar väl varannan dag så på onsdag borde d synas mkt bättre :)

  • plantan

    Slemmis vänta med d digitala tills bim så du är säker på att det visar rätt tänker jag. Så trist om d står inte gravid pga hormonhalten. Krya nu på dig. Själv aka jag köra till jobb nu. Lite mkt o göra o då börjar jag hellre tidigt så jag kan mysa med mina flickor ikväll :). På måndag åker min spiral ut så sen blir d åka av ;)

  • plantan

    Jajatta grattis :)

    Slemmis med dottern hade jag som mensvärk i ca 4 dagar innan bim. Gick tom o köpte Bindor för jag kunde ju inte sätta in tampong på tampong utan mens. Onsdagen höll jag på att somna sittandes på jobb och mådde illa av dofter. På lördagen va bim o då testade jag +Testade inte innan IOM försökt ett år o hade liksom gett upp. Hade tid för utredning. Så jag räknar kallt med att du e gravid :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester