• thess02

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    är de bara jag som ser ett svagt streck? kan va mina önskemål om graviditet som får mig att se syne.. va tycker ni?

  • thess02

    oj min bild kom inte med..


    hoppas det funkar nu! ser ni något eller är det bara jag och mina önskemål som gör att jag ser syne`?



     

  • thess02

    jag köpte två likadana test så jag tänkte att jag gör det andra om någon dag för att se hur det blev. :) men lite skönt är det att det inte bara är jag som ser "spökstrecket" hehe

  • thess02
    michimichi skrev 2014-04-23 10:19:10 följande:
    Å
    Men hur ligger su till runt bim? För på bim-4 fick jag likadant som dig, trodde jag såg i syne. Men på morgonen dagen efter så tog jag digitalt som visade gravid 1-2! Så testa med digital?:)

    jag har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig.. slutade med ppiller för nästan exakt en månad sen nu och har ej fått mens än. fick dock rosa flytning den 30/3 och sen blödde jag en dag den 15/4 förra veckan. var helt säker på att det var mensen som kom (tyckte dock det var lite skumt att den kom 3-4 veckor efter att jag slutade med ppillrena) men sen blödde jag bara en dag för på onsdagen så vart det poff borta. sen efter det har det inte vart någonting.


    har haft FRUKTANSVÄRT ont i brösten, gick till och med till vårdcentral (dom hänvisade bara till att göra gravtest hemma..). det började typ direkt efter jag slutade med ppillrena, det var runt den 20-24 förra månaden. annars vet jag inte om jag har andra gravsymptom.. har känt mig yr, illamående, metallsmak, molvärk (som mensvärk typ) osv men jag vet inte om det är fantomkänslor eller ej.. det när så svårt när man så gärna vill va gravid för då känns de som att man hittar på massor om ni förstår va jag menar :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester