• Annikaojohan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Jag vill bara säga att nu har jag suttit och läst i denna tråd ett tag och vill berätta att jag var bara tvungen att testa det där me ältest om de visar positivt när jag e gravid. Och det gjorde det blev tvär positivt direkt strecket kom före kontrollstrecket tom. Jag e gravid i vecka 8 imorgon och väntar mitt tredje barn. Mina gravid test (använder nästan alltid Apotekets egna) har aldrig varit en tillstymmelse till streck när jag inte varit gravid. Denna gång blev det ganska svagt på bim men dagen efter starkare och en vecka efter jätte tydligt. Ett test har en gång visat ett ska spökstreck å det var aco preg för d

  • Annikaojohan

    Då hade jg spiral men misstänkte. Annars har det bara varit streck vid graviditet. Slappna av tjejer er tur kommer! Och grattis till alla som plussat! E det nån mer som väntar nr 3?? Skulle vara kul att prata me'!

  • Annikaojohan
    LittleFlora skrev 2014-04-02 18:10:03 följande:
    Ingen som vill titta på mitt?



    Jag ser ett jätte svagt på ditt test så pröva igen om ett par dagar eller köp digitalt..
  • Annikaojohan
    EnglaAlvaTredje skrev 2014-04-02 21:46:11 följande:
    Jag är också gravid med tredje! I vecka 7 nu :D



    Åh va roligt grattis! Hur gamla e dina andra barn? Min dotter blir 7 år i juli och min son blir 14 månader. Jag tycker det känns så annorlunda denna gång inte alls som mina andra graviditeter. Är såå sjuuuukt trött, känner typ ingen aptit förrens på eftermiddag/kväll. Mår illa kors och tvärs över hela dagen, men har inte ont i brösten, magen e så svälld att jag redan får ha mamma byxor! Hur mår du och känner du?
  • Annikaojohan
    rosahelikopter skrev 2014-04-03 15:09:56 följande:
    En till bild:



    På bim fick jag ganska svagt redan dagen efter blev det starkare och en vecka efter bim var det lika starkt som kontroll strecket. Så tror du kan va lugn! Vänta till bim får du se att strecket blir starkare. Spelar ingen roll hur det varit förut det här e en ny bebis å en graviditet. Så försök slappna av!
  • Annikaojohan
    Mcqeen skrev 2014-04-04 08:29:18 följande:
    Vad tror ni? Är på ÄL+9 idag. Fick positivt ägglossningstest för andra gången denna månaden för någon dag sen. och fick detta idag ? Är det en början på något eller inbillar jag mig allt?(bilden är trixad)



    Vänta nån dag å gör igen, det syns ju iaf nånting där..
  • Annikaojohan
    bubbelsoda skrev 2014-04-05 12:19:08 följande:
    Sista "riktiga" mensens första dag var i början på januari (7e)

    HAr sedan haft "mens" varje månad (en liten spotting, typ rosa flytning) men nu börjar magen puta och mina tester visar sådär halvsvagt MEN positivt...fattar inget



    E det första barnet? Annars kan ju magen börja puta tidigare. Jag r i vecka 8 å min mage putar på ganska bra me baby nr 3.. Men det r väl bra att dom gör UL då slipper du undra. Men förstår att du är pirrig. Räkna me att det e från 7 januari men hur har du känt dig? Och när börja du plussa eller testa dig?
  • Annikaojohan
    Saga09 skrev 2014-04-06 16:39:48 följande:

    Kan jag låna ett par ögon?

    Nån som ser nåt på detta testet? Tycker mig se nåt svagt men är absolut inte säker... phpS4eRor59634.jpg


    Jag tycker jag ser nåt väldigt svagt. När har du bim?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester