• moasam

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej undrar om någon kan hjälpa mig eller om någon har varit i samma sits. Det är så att vi försöker med barn nu och jag har inte lyckats bli gravid då jag har sån oregelbunden mens, min senaste mens slutade förra lördagen började direkt med äl stickor för jag tänkte att NU ska vi minsann pricka in äl. Men jag har bara fått svaga streck och i torsdags så kom det liiite blod på pappret efter toa besök. Min syster sa att det kunde tyda på äl och att hon brukar få som mensvärk samt en liten blödning när det är dags. Men stickorna visade fortsatt negativt och igår lördag så kom ännu mera blod och imorse så var det mkt på tampongen och stora klumpar med levrat blod. Ursäkta äcklig info. Nu har blodet avtagit lite men kommer lite ändå så alltså fick jag mens IGEN en vecka efter att förra slutade och jag har inte ens haft äl. Någon spm vet nått som kan hjälpa eller någon som varit i samma sits? Jag behöver råd och pepp:/ hur ska man kunna bli gravid om det är såhär?:(

  • moasam
    Tingeliiiing skrev 2014-05-11 17:25:49 följande:
    Nej jag tyckee inte att det Ser ut o va helt positivt men på god väg tror jag
    Tack för svar! Jag har tagit äl test varje mensfri dag i två månader nu och aldrig fått utslag såhär starkt (alltså inte äl?) det + att jag har haft så oerhört mycket mens. Flera gånger sedan påsk bara. Senaste mensen slutade den tredje och i fredags kom den igång igen. Och idag så tänkte jag att jag kanske kan ta ett test ändå trots att jag blöder och blev verkligen överraskad när den visade så pass starkt! (Har aldrig ens fått i närheten av såhär starkt) Kan man ens ha äl när man blöder?! Ska ringa läkare på torsdag, är så rädd att jag inte kan bli med barn:/ (alltid haft lite krångel med oregelbunden mens men det här är oftare än vad jag haft förr)
  • moasam
    michimichi skrev 2014-05-11 17:41:15 följande:
    Men oj?! Du borde ju verkligen kolla upp det, mens får du ju pga ägget inte blev befruktad och så ofta kan du väl inte släppa ägg så du får såhär mycket mens? 
    Jadu jag ska ringa på måndag och så hoppas jag att de tar mig seriöst då jag just nu är super orolig:/
  • moasam
    michimichi skrev 2014-05-11 17:41:15 följande:
    Men oj?! Du borde ju verkligen kolla upp det, mens får du ju pga ägget inte blev befruktad och så ofta kan du väl inte släppa ägg så du får såhär mycket mens? 
    Och det är mkt levrat stoora klumpar osv. Sen igår. Blöder igenom osv. Inte så kul. Men nu ska jag inte ta över den här tråden med mina klagomål;) återkommer förhoppningsvis med test bilder! :)
  • moasam
    Ypperlig skrev 2014-05-14 07:48:33 följande:

    Hej! Tog ett test i morse, och detta är första gången jag tycker mig kunna se ett svaaagt streck, vad tror ni??



    Så svagt är det ju inte! Jag ser direkt :D
  • moasam

    Här kommer jag med ännu ett äl test. Tycker det är svårt att avgöra. Tyvärr blev bilden suddig också men kan inte ta ett nytt nu. Hoppas ni kan se! Jag tycker att det nästan ser positivt ut? Men kontrollstrecket fick som en stor röd klump i sig? Så testet är kanske ogiltigt , vad tror ni? Äl eller inte?

  • moasam
    CrazyChristina skrev 2014-05-22 07:35:59 följande:
    Inte äl riktigt än..
    Tror du att äl kommer snart? Eller kan det bli så starkt även om det inte är i närheten?:) tack för svar!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester