• kissecat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej, vilken bra tråd!
    Jag är på BIM+2 och har testat med TL stickor igår och idag som såg ut som på bilderna. Lite suddiga men det syns ju ett ljusrosa streck på båda?? (Har inte fixat något med bilderna) Tog även ett CB digital idag som sa att jag inte var gravid :( En annan konstig grej är att jag dubbelkollade med en extra sticka ur samma urin som den nedersta bilden och den visade absolut ingenting. Vill ju veta Nu om jag är gravid eller inte. Känns inte så kul om dessa stickor ljuger.

    (BIM+1)

    (BIM+2)


  • kissecat
    Längtan efter ett syskon skrev 2014-09-11 23:23:37 följande:

    Dina tester e positiva o cb:t som du tog måste det varit fel på. Lämna tillbaka den o be om en ny o testa med morgonurin. Den kommer visa gravid på annars är det väldigt konstigt.


    Hoppas du har rätt! Har läst att Clearblues tester ibland kan visa neg. om man testar "tidigt"? Jag tänker vänta med att ta ett nytt test i början på nästa vecka om inte mensen har kommit innan dess. Har inga stickor kvar heller så det är väl bara att vänta? 
  • kissecat
    Längtan efter ett syskon skrev 2014-09-12 08:43:56 följande:

    Kissecat. Ja så var det med första barnet för mig. Jag testade negativt med digitalt på bim+4 och plussade inte förs bim+12. Köper du ett idag?


    Konstigt.. ska inte Clearblue vara det bästa testet? Men då finns det i alla fall hopp! Nej jag väntar nog till efter helgen i alla fall. Känns inte som att det skulle visa något idag heller om det inte visade något igår. Vilket test är mest pålitligt egentligen? Det är ju bara förvirrade om testen visar olika.
  • kissecat

    På mina negativa var kontrollstrecket lika starkt rött som på dina. Kan det vara så att ju starkare kontrollstrecket är desto ljusare blir teststrecket? 

  • kissecat
    Murmeltuss skrev 2014-09-12 18:12:42 följande:
    Var du gravid?
    Jag vet inte än.. Fick negativt på CB digital igår så jag avvaktar några dagar innan jag tar ett nytt test. BIM+3 idag, så det kanske är lite tidigt än. När testade du? Och har du kollat med något annat test också? Man tycker ju att de positiva borde stämma mer än de negativa. Jag har en massa symtom och min mens brukar inte vara sen..
    j
  • kissecat
    Murmeltuss skrev 2014-09-12 18:25:55 följande:
    BIM+1
    Okej. Jag tänkte försöka hålla ut till i början på nästa vecka i alla fall och testa med två olika märken. Både dina och mina positiva går ju inte att missta för något annat så jag hoppas att det är de negativa det är fel på!
  • kissecat

    Åh hoppas inte att det är fel på stickorna! Fan vad förbannad jag blir om det är fel på testen och så luras kroppen också för att man inbillar sig så starkt att man är gravid! Vet inte vad jag hade för LOT nr då jag har slängt allt. Jag har beställt nya test som kommer på måndag eller tisdag, visar de neg. så vet jag att testlagrets är sämst :(

  • kissecat

    När jag var på toaletten nyss så var det rosa på pappret :( faan om det är mensen! Hoppas inte att det kommer något rödare! Hur brukar en nidblödning vara och när brukar den komma? BIM +4 idag. Känns som att ett missfall skulle vara en kraftigare blödning?

  • kissecat
    Längtan efter ett syskon skrev 2014-09-13 19:49:20 följande:

    Kissecat. Kan annars vara en blödning som du får vid tillfället då du skulle haft mensen fast du e gravid. Oroa dig inte så länge du inte bläder. Att få rosa är inte ovanligt


    Jo kanske, men jag blir så orolig när man läser att det kan vara tecken på missfall. Eller så är det mensen som är på gång helt enkelt :/ Litar inte på testlagrets tester efter vad som har skrivits här. Men när jag får mens brukar det aldrig bli såhär utan det blir rött på toapappret på en gång, speciellt om den är lite sen för då brukar den vara kraftigare. Får se hur det ser ut lite senare..Hoppas det stannar av!
  • kissecat

    Nej vad tråkigt Åzzy :( Jäkla skittest! Väldigt konstigt att de reagerar på hcg som inte finns?? 

    Är det någon som har tagit testlagrets test nyligen och faktiskt har varit gravid? Min rosa blödning som jag fick igår varade bara en kort stund och nu syns ingenting när jag torkar mig. Blir tokig av att inte veta!

  • kissecat

    Corran - Det låter ju bra! BIM +5 idag. Har beställt nya testlagret och ett vanligt cb så jag får se vad de säger. Om jag är gravid så borde det väl synas på flera test nu? Har inte testat något sen i torsdags.

  • kissecat

    Nu har jag börjat blöda igen och den här gången lite rödare blod som är färskt. Kanske lite äckligt men det luktar inte mensblod utan det luktar mer metalliskt/järn. Nu vet jag ju inte om det är:
    -Mens (eftersom tl inte verkar så pålitliga)
    -Tidigt missfall
    -eller någon annan slags blödning

    Hur ska jag veta? 

  • kissecat
    Isabelladez skrev 2014-09-14 17:55:54 följande:
    Vänta och se:/ har du plussat så kan det vara tidigt missfall annars är det nog mens om du blöder som du brukar vid mens?

    Jag var skengravid för 2 månader sedan och 8 dagar efter äl fick jag en blödning och hurrade för nidblödning. Samma natt vaknade jag av världens mensvärk och mensen kom som en flod....5 dagar för tidigt! Vet ju inte än om det var tidigt missfall eller mens men det känns såklart bättre att tänka att det bara var mensen.

    När har du bim?
    Japp har plussat med testlagret men de verkar inte vara att lita på med tanke på vad många har skrivit här. Blöder inte riktigt som jag brukar, är min mens lite sen så brukar den komma rejält (mörkrött) men nu är det klarrött och kommer bara när jag torkar mig (än så länge). BIM+5 idag. 

    Jaja jag får väl bara avvakta och se om det blir värre. Visar testet + imorgon så är det inte mens i alla fall och då återstår bara de andra två alternativen.
  • kissecat
    kissecat skrev 2014-09-14 20:26:16 följande:

    Nu har blödningen avtagit, igen! Är det vanligt vid missfall? Att det är mens känns ganska uteslu


    (råkade skicka) Att det är mens känns ganska uteslutet nu eftersom det skulle fortsätta blöda då.
  • kissecat
    Längtan efter ett syskon skrev 2014-09-14 21:11:10 följande:

    Kissecat.

    Hur många dagar har du blödit o är det sparsamt el bara lite?


    Igår kväll och nu ikväll. Inte mycket blod, hade i en tampong i ca tre timmar och det syntes på ungefär en fjärdedel av den. Men sist när jag var på toaletten rann det lite direkt ner i toaletten och dessutom tre småklumpar så nu känns det ganska kört :(
  • kissecat
    JhjärtaK skrev 2014-09-15 10:08:40 följande:
    Om det är ett tidigt mf så ha inte i tampong utan använd bara binda. Att använda tampong vid mf är inget bra då det ökar risken för infektion.

    Jag tittade på ditt tl-test och det var klart positivt enligt mig, har använt mig av tl och de har alltid visat rätt för mig iaf, aldrig fått spök på dem. Så testa igen när du får hem nya test. Lycka till!
    Nej jag såg det sen men jag hade bara tamponger hemma. Men tänker att det inte kan vara så farligt eftersom det är så många som får tidigt missfall utan att veta om det.

    Jag blöder fortfarande och har ont i magen. Tog ett nytt test idag och det visade ingenting! Så nu tror jag faktiskt att jag aldrig har varit gravid utan att det var fel på testlagrets stickor?(så dåligt!) Det borde ju fortfarande visa positivt om jag skulle ha ett pågående missfall?
  • kissecat

    Jaja det är bara att vänta på att det ska sluta blöda och försöka igen så småningom! Tur i oturen att det skedde såhär tidigt, om det nu var mf.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester